Τοποθέτησε κρυφή κάμερα στον γιο της για να τον παρακολουθήσει, όμως, είδε τα σκυλιά της να κάνουν κάτι ντροπιαστικό


Μια μητέρα τοποθέτησε κρυφή κάμερα στο σπίτι για να παρακολουθήσει τις ενέργειες του γιου της. Όμως, τελικά αντί να δει τα καμώματα του παιδιού της, είδε τα σκυλιά της να κάνουν ό,τι πιο ντροπιαστικό!

Η γυναίκα ήθελε να παρακολουθήσει τον γιο της Jonny, ο οποίος είναι μαθητής του γυμνασίου από την Καλιφόρνια. (Πανέξυπνη μαϊμού πληκτρολογεί «τηλεπαθητικά» χρησιμοποιώντας το Neuralink του Elon Musk (vid) και είχε εξομολογηθεί στη μητέρα του πρόσφατα πως είχε μπλέξει και η μητέρα του θέλησε να αναλάβει δράση.

Συγκεκριμένα ο γιος της έκανε ένα πάρτι χωρίς να το ξέρουν οι γονείς του και βγήκε λίγο εκτός ελέγχου, οπότε για να αποτρέψει η μητέρα του να συμβεί κάτι ανάλογο τοποθέτησε μέσα στο σπίτι κάμερες.

Ωστόσο, όλη η οικογένεια ανακάλυψε μέσα από τις κάμερες πως τα σκυλιά που ήταν στο σπίτι όταν η οικογένεια έλειπε έκαναν διάφορα ανάρμοστα πράγματα.

Η μητέρα είπε στον γιο της: «Αυτό ήταν, πάω τα σκυλιά για στείρωση».

Ο Jonny είπε πως τα σκυλιά απλά βοηθούσαν το ένα το άλλο.

«Αυτό είναι κάτι συνηθισμένο όταν το μπουλντόγκ έχει περίοδο,’ είπε. ‘Ο Chico απλά της κάνει τη χάρη και την καθαρίζει, μιας και είναι πολύ δύσκολο να το κάνει μόνη της».

Όταν η μητέρα του του έστειλε τις φωτογραφίες λέει πως «έκλαψε στο γέλιο» και έτσι αποφάσισε να το ανεβάσει στο twitter. Από τότε έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από 42,000 φορές.

Κανείς δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει.

«Ω, Θεέ μου. Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω».

Ένας είπε: «Βλέπω μικρά κουταβάκια στο μέλλον σας».

Ωστόσο, ο Jonny είπε πως η δημοτικότητα του tweet του αρχίζει και τον εκνευρίζει. «Το να είσαι διάσημος δεν είναι ωραίο γιατί τώρα δεν μπορώ καν να χρησιμοποιήσω το twitter,», είπε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ