Πως να τον πιάσω σωστά με τα χέρια μου;


Πως να τον πιάσω σωστά με τα χέρια μου; Και αν τον πονέσω; Και αν δεν του αρέσει; Και αν θέλει πιο γρήγορα ή πιο αργά;

Είναι το άγχος της πρώτης επαφής που κατακλύζει τις έφηβες κοπέλες στις πρώτες τους σχέσεις. Πολλά ερωτήματα για το πως να το κάνουν και να μην τραυματίσουν τον παρτενέρ.

Τι συμβαίνει όμως πραγματικά; Πόσο εύκολο είναι να τον τραυματίσεις ή να τον πονέσεις;

Η πραγματικότητα είναι πως το πιο ευαίσθητο σημείο στον άντρα εκεί κάτω, είναι τα δυο κρεμαστά “σακουλάκια” κάτω από το πέος. Εκεί, θέλει πράγματι πιο λεπτές κινήσεις, γιατί μπορεί να τον πονέσεις αν τον πιάσεις άγαρμπα.

Πάμε όμως στο “ψητό”. Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη. Κάντο αυθόρμητα και απαλά για αρχή. Θα δεις ότι παράλληλα με φιλιά θα τον κάνεις “σκληρό”. Όσο πιο σκληρός γίνεται, τόσο πιο έντονα πρέπει να τον βάλεις στην χούφτα του χεριού σου και να κάνεις ρυθμικές κινήσεις από πάνω μέχρι τις βάση του.

Το πέος δεν έχει οστό, άρα δύσκολα μπορεί να τραυματιστεί. Ωστόσο, στην πλήρη στύση, άγαρμπες κινήσεις μπορεί να τον πονέσουν. Ιδανικό, είναι να τον χαϊδεύεις αφού τον σαλιώσεις ή με κάποιο αμυγδαλέλαιο ή τζελ. Θα το λατρέψει και θα τελειώσει πιο γρήγορα απ’ όσο φαντάζεσαι…

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Αυτό προσέχουν οι γυναίκες στο πέος του άνδρα

Εκτός φυσικά από την γνωστή κίνηση που σας γράψαμε λίγο πριν, το πάνω κάτω δηλαδή αργά και σταθερά, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αφήνετε σε αχρηστία τα δάχτυλά σας. Πιέστε απαλά το πέος από πάνω μέχρι κάτω σαν να παίζετε πιάνο. Η συγκεκριμένη κίνηση θα τον ερεθίσει και θα αυξήσει κατά πολύ την ροή του αίματος στο σημείο.

Πως να τον πιάσω σωστά με τα χέρια μου;
Πως να τον πιάσω σωστά με τα χέρια μου;

Ένα μυστικό, αφού έχετε ξεκινήσει με τα γνωστά και θέλετε να τον… φουντώσετε ακόμα περισσότερο, είναι να σχηματίσετε ένα τούνελ με τα χέρια σας. Μην φανταστείτε τίποτα περίπλοκο, απλώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο χέρια το ένα πάνω από το άλλο. Με το ένα ασχοληθείτε με την κορυφή του πέους και με το άλλο με την βάση του! Δύο σε ένα…

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Πότε σταματά να μεγαλώνει το πέος;

Σχηματίστε με τα δάχτυλά σας έναν κύκλο, όπως το όλα καλά του Σάκη Ρουβά, και ξεκινήστε από την βάση του πέους του. Με αυτό τον τρόπο προσωμειώνετε το γνωστό δαχτυλίδι, ενώ ο εν λόγω σχηματισμός θα τον κάνει ακόμα πιο σκληρό και ευαίσθητο στο άγγιγμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνεχίσετε σε όλο το… μήκος του πέους!

Όταν ασχολούμαστε χειρωνακτικά με το πέος έχουμε την κακιά συνήθεια να αγνοούμε παντελώς τους όρχεις. Μέγα λάθος γιατί η συντριπτική πλειοψήφια των αντρών λατρεύει να τους αγγίζουν στο συγκεκριμένο σημείο. Καθώς λοιπόν περιποιείστε το πέος του με το ένα χέρι, χρησιμοποιήστε το άλλο για να ασχοληθείτε με τους δίδυμους φίλους του. Βάλτε το χέρι σας σαν να κρατάτε δύο αυγά και προς θεού φερθείτε με ευγένεια και στοργή.

Πως να τον πιάσω σωστά με τα χέρια μου; Πως να συνεχίσω με το στόμα μου;

Εδώ, το παιχνίδι “χοντραίνει”. Είναι κάτι που κανένας άντρας δεν θα σου αρνηθεί αν του το προτείνεις.

Είσαι έτοιμη όμως να του δείξεις ότι μπορείς να τον απογειώσεις; Ακόμα και σε αυτό, δεν θέλει κόπο, μόνο τρόπο. Και ο τρόπος είναι απλός.

Αφού τον γδύσεις, αργά – αγγίζοντας παράλληλα φευγαλέα τα γεννητικά του όργανα, άρχισε με τη γλώσσα σου να ταξιδεύεις και να εξερευνάς τις ερωτογενείς του ζώνες εκεί στα Νότια, όπως στο εσωτερικό των μηρών του, στους προσαγωγούς του (είναι εκεί που ενώνονται τα πόδια με τον κορμό), στην μέση του χαμηλά (και αν σας αρέσει, όσο πιο…χαμηλά πάει), στα πλευρά κλπ. Αλλά ΜΗΝ τον αγγίξετε εκεί που θέλει. όταν έρθει η στιγμή να τον πάρετε στο στόμα σας θα έχει φτάσει σε σημείο να σας εκλιπαρεί.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Όσο πιο γρήγορο και εντυπωσιακό το αυτοκίνητο, τόσο πιο μικρό το πέος [έρευνα]

Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε ΜΟΝΟ στο κεφάλι. Ρουφήξτε το, γλείψτε το, χαιδέψτε το με την γλώσσα και τις άκρες των χειλιών σας, δαγκώστε το (ΠΟΛΥ ελαφρά). Γενικώς, “λατρέψτε” το, αλλά χωρίς να απομακρυνθείτε για πολλή ώρα από το συγκεκριμένο σημείο. Ειδικά, το κάτω μέρος, ακριβώς κάτω από την ουρήθρα, είναι ίσως η πιο ευαίσθητη ερωτογενής του ζώνη.

Σε όλους τους άντρες αρέσει να βλέπουν. Δεν είναι τυχαία η βιομηχανία πορνό άλλωστε. Ειδικά όταν είστε ανάμεσα στα πόδια του, χαρίζοντάς του ρίγη απόλαυσης, θέλει – και πρέπει – να βλέπει. Πιάστε λοιπόν τα μαλλιά σας ψηλά, βάλτε τον να καθίσει αναπαυτικά (όχι ξαπλωμένος) με κάποιο μαξιλάρι στην μέση του και ενώ έχετε αναλάβει δράση, που και που να αναζητάτε το βλέμμα του με το βλέμμα σας. Φροντίστε να του “λέει” πόσο απολαμβάνετε αυτό που κάνετε και, λογικά, θα φροντίσει να σας ανταποδώσει τη… χαρά.

Πως να τον πιάσω σωστά με τα χέρια μου;
Πως να τον πιάσω σωστά με τα χέρια μου;

Εδώ να δω τις… ασκήσεις γιόγκα που έχετε μάθει. Ενώ τον περιποιείστε με στόμα και χέρια, απλώς σταματήστε να τον κρατάτε με τα χέρια σας. Προσπαθήστε να συνεχίσετε μόνο με το στόμα και τη γλώσσα σας. Για προπόνηση, δοκιμάστε το εξής: σε ένα χαμηλό ποτήρι με νερό ρίξτε έναν φελλό κρασιού και προσπαθήστε να τον κρατήσετε κάτω από την επιφάνεια μόνο με τη γλώσσα σας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Έτσι το θέλουν οι άντρες όταν το έχεις στο στόμα σου

Κρατώντας την γλώσσα σου επίπεδη, ξεκίνα από το κάτω μέρος των όρχεών του, και ανέβα αργά και μεθοδικά μέχρι την κορυφή του πέους του, όπως ακριβώς θα έγλυφες ένα παγωτό πύραυλο. Με αυτό τον τρόπο, θα χαιδέψεις δεκάδες νευρικές απολήξεις και θα τον κάνεις και τον ίδιο “πύραυλο”. Αν υπάρχει και, υπό γωνία, και κάποιος καθρέφτης για να βλέπει αναλυτικότερα, ακόμα καλύτερα.

Κούνα το χεράκι σου κοπελιά. Και η προτροπή είναι, πάνω από όλα, κυριολεκτική. Αν και το στόμα σου είναι αυτό που θα είναι ο star του show, χρησιμοποίησε τα χέρια σου για ενισχύσεις. Συγκέντρωσε τις “προφορικές” σου προσπάθειες στο κεφαλάκι και με τα δυο σου χέρια (αν το μέγεθος το επιτρέπει) δώστε ρυθμό αντίστοιχο με αυτό του κεφαλιού σας. Ενώ τα χέρια θα ανεβοκατεβαίνουν, προσπάθησε με το στόμα σου να κάνεις κυκλικές κινήσεις, ρουφώντας παράλληλα. Θα χάσει το φως του, εγγυημένα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ