Του άξιζε! Τον εκτέλεσαν τη μέρα του γάμου του… Δείτε τι έκανε το τέρας… (pics)

Ήταν πριν από 15 χρόνια που ο Daimi Akyuz σκότωσε τον 2χρονο Alistair Grimason στην παραθαλάσσια πόλη Φότσα

Ο 46χρονος πρώην πωλητής αυτοκινήτων εκτελέστηκε τη μέρα του γάμου του 6 μόλις μέρες μετά την αποφυλάκισή του.

Τότε μια αδέσποτη σφαίρα είχε σκοτώσει τον 2χρονο Alistair ενώ κοιμόταν στο καροτσάκι δίπλα στη μητέρα του μετά από διαμάχη που είχε ξεσπάσει στο ξενοδοχείο για ένα κινητό τηλέφωνο. Ο Daimi Akyuz αποφυλακίστηκε νωρίτερα από τη φυλακή και εκτελέστηκε τη μέρα του γάμου του ενώ είχε βγει έξω για να καπνίσει.

Οι αρχές ανακρίνουν 5 άτομα γύρω από τη δολοφονία και προσπαθούν να εντοπίσουν έναν ύποπτο που ήταν συγκρατούμενος του 46χρονου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο, ο δράστης που φορούσε κουκούλα πλησίασε τον γαμπρό και άνοιξε πυρ ενώ ο Daimi Akyuz βρισκόταν με ένα φίλο του που τραυματίστηκε στην επίθεση.

Ο πατέρας του 2χρονου αγοριού που είχε σκοτώσει ο 46χρονος πριν από 14 χρόνια δήλωσε πως δεν χάρηκε που έμαθε ότι ο άνθρωπος που σκότωσε το παιδί του είναι πλέον νεκρός.

“Μου είπαν ότι ήταν στον γάμο του, βγήκε έξω για ένα τσιγάρο και κάποιος πέρασε και τον πυροβόλησε. Δεν θέλω να δω κανέναν να χάνει τη ζωή του ειδικά σε τέτοιες συνθήκες. Είναι ειρωνεία. Δεν φοβόταν να χρησιμοποιεί όπλα και έτσι σκοτώθηκε, αλλά δεν θέλω να το βλέπω. Έχουμε αγωνιστεί κατά των όπλων στην Τουρκία”, δήλωσε ο πατέρας του Alistair, David.

“Μερικοί άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται ότι θα έπρεπε να είμαι ευχαριστημένος που τον σκότωσαν αλλά δεν με παρηγορεί καθόλου. Σχεδόν λυπάμαι για αυτόν κατά κάποιον τρόπο ή συγκεκριμένα για την οικογένειά του. Είχε δύο παιδιά και έχασαν τον πατέρα τους. Δεν παίρνω χαρά από αυτό που συνέβη”, τόνισε ο David.

Ο μικρός Alistair βρισκόταν με τη μητέρα του Ozlem για διακοπές όταν σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα τον Ιούλιο του 2013. Είχε ξεσπάσει καβγάς για ένα κινητό τηλέφωνο, ο Akyuz τράβηξε όπλο εναντίον 3 ανθρώπων και άνοιξε πυρ. Η τρομοκρατημένη μητέρα έφυγε με τον 2χρονο γιο της στο καροτσάκι μετά τις 6 σφαίρες χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει πως μία από αυτές είχε σκοτώσει τον γιο της.

Ο Akyuz τότε διέφυγε από το σημείο και όταν τον συνέλαβαν σε σπίτι συγγενή του παραδέχτηκε ότι προκάλεσε τον θάνατο του μικρού αγοριού, αλλά αρνήθηκε τη δολοφονία. Ο δικαστής τον έκρινε ένοχο για εκ προθέσεως δολοφονία του 2χρονου αγοριού και ένοχο για τη δολοφονία του Ali Bektas. “Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω. Τράβηξα όπλο και μου επιτέθηκαν, άρπαξαν το χέρι μου. Μετανιώνω για ό,τι συνέβη”, είχε δηλώσει τότε στο δικαστήριο.

Ο Akyuz είχε καταδικαστεί σε 58ετή φυλάκιση και πέρασε μόνο 36 χρόνια στη φυλακή. “Τον μισώ και ποτέ δεν έχω μισήσει κανέναν στη ζωή μου. Προσπαθεί να πει ότι είναι καλός και αθώος και τον μισώ που λέει ότι λυπάται για τον Alistair. Απλά θέλω να του φωνάξω. Δεν θα μπορέσω να τον συγχωρήσω ποτέ. Κατέστρεψε για πάντα τις ζωές μας”, είχε δηλώσει τότε η μητέρα του 2χρονου αγοριού που χώρισε με τον τότε άντρα της David.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ