Ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ και ο Σον Όνο Λένον έγραψαν μαζί τραγούδι


Ο Τζέιμς Μακ Κάρτνεϊ μεγάλωσε συνεισφέροντας στις ηχογραφήσεις για τα άλμπουμ του πατέρα του «Flaming Pie» το 1997 και «Driving Rain» το 2001, καθώς και στη συλλογή με τραγούδια της μητέρας του, Λίντα ΜακΚάρτνεϊ το 1998 «Wide Prairie»

Ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ και ο Σον Όνο Λένον, γιοι του Πολ ΜακΚάρτνεϊ και του Τζον Λένον των Beatles έγραψαν μαζί τραγούδι με τίτλο «Primrose Hill».

Το απαλό, ακουστικό τραγούδι αναφέρεται στον χρόνο με ένα αγαπημένο πρόσωπο στο δημοφιλές πάρκο του Λονδίνου, Πριμρόουζ Χιλ το οποίο απεικονίζεται στο εξώφυλλο του σινγκλ.

«Το “Primrose Hill” είναι εδώ!» έγραψε ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής και κοινοποίησε φωτογραφία με τον Σον Όνο Λένο.

«Σήμερα είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα μοιραστώ το πιο πρόσφατο μου τραγούδι που έγραψα μαζί με τον καλό μου φίλο @seanonolennon. Με την κυκλοφορία αυτού του τραγουδιού νιώθουμε σαν να κάνουμε την αρχή και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που συνεχίζω να μοιράζομαι μουσική μαζί σας» ανέφερε.

Τον Φεβρουάριο, ο γιος του Πολ ΜακΚάρτνεϊ ανακοίνωσε την επιστροφή του στη μουσική με το σινγκλ «Beautiful» – το πρώτο του καινούριο τραγούδι από το 2016.

Ο Τζέιμς Μακ Κάρτνεϊ μεγάλωσε συνεισφέροντας στις ηχογραφήσεις για τα άλμπουμ του πατέρα του «Flaming Pie» το 1997 και «Driving Rain» το 2001, καθώς και στη συλλογή με τραγούδια της μητέρας του, Λίντα ΜακΚάρτνεϊ το 1998 «Wide Prairie».

Άρχισε να κυκλοφορεί τη δική του μουσική το 2010 σε μια σειρά από EP και ακολούθησε το 2013 το πρώτο του άλμπουμ «Me» το 2013. Το «The Blackberry Train» κυκλοφόρησε το 2016.

Ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ έχει γίνει δημοφιλής στο διαδίκτυο με τα χρόνια λόγω μιας σειράς viral κλιπ συμπεριλαμβανομένου ενθαρρυντικού μηνύματος του πατέρα του πριν από εμφάνισή του στην εκπομπή Lorraine του ITV.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ