Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 16 Απριλίου

Θα μείνει ή θα φύγει; Πες μου το ζώδιο του!

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 16η ημέρα του Απριλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

4 Ζώδια θα πρέπει να είναι προσεκτικά σήμερα

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά όνειρα. Στις 02:22 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας και θα προχωρήσει στον Λέοντα στις 05:24. Η Σελήνη στον Λέοντα μας χαρίζει αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα, ενώ θα είμαστε πιο εκδηλωτικοί στα συναισθήματα μας αλλά και πιο δημιουργικοί. Οι πρωινές ώρες είναι λίγο πιο πιεστικές με την αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα κυρίως για τα σταθερά ζώδια: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου. Αποφύγετε να ορθώσετε τον εγωισμό σας στις σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές. Το υπόλοιπο της μέρας θα είναι πιο άνετο, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα: Δυναμικές προσεγγίσεις

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Λέοντα, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην αυτοπροβολή, έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική εικόνα, στόχος θα είναι η κατάκτηση και το επίκεντρο. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα υπάρχει ανάγκη για επέκταση και κατοχύρωση.

Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση, προσοχή στις σπατάλες και στις αγορές καλλωπισμού ή εντυπωσιασμού. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, απελευθερωμένες, ελκυστικές. Στις συναναστροφές θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα δώσουν ώθηση στις επαφές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για έναρξη σχέσης.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματισμός, διαίσθηση, έμπνευση, φαντασία. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συνεννοηθούν, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις. Ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρξει έμπνευση, το πνεύμα θα είναι δημιουργικό.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί ο απογοητευτικός τρόπος σκέψης, η συναισθηματική προσκόλληση θα οδηγήσει σε λάθη. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις και στις συνεργασίες, οι αντιπαραθέσεις θα βάλουν σε κίνδυνο την πορεία των επαφών, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η Τρίτη σας δίνει την άδεια να βάλετε τις προσωπικές σας ανάγκες πρώτες και να εκφράσετε αυτά που νιώθετε. Για κάποιους από σας μπορεί να είναι τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης που ίσως σας προβληματίζουν, για άλλους που είστε γονείς θέματα των παιδιών σας. Μολονότι δεν είναι μια αρνητική μέρα σε ό,τι αφορά το ζώδιο σας ενδέχεται να επηρεάσει την ψυχολογία σας τις πρωινές ώρες και να είστε στην «τσίτα» ή με νεύρα εξαιτίας της αντίθεσης της προς τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ίσως νιώθετε ότι συντελείται μια αδικία είτε εις βάρος σας είτε εις βάρος ενός αγαπημένου προσώπου και να θέλετε να βγείτε μπροστά για να το διορθώσετε. Ίσως όμως πρώτα πρέπει να βρείτε συμμάχους ώστε να μη χρειαστεί να δώσετε μόνοι σας έναν αγώνα άνισο, ειδικά αν καταφέρεστε σε ένα άτομο που έχει εξουσία και δύναμη.

Ταύρος

Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ίσως αντιμετωπίζετε μια πιο δύσκολη κατάσταση σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση τις πρωινές ώρες με τη Σελήνη στον Λέοντα να σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις τόσο στον χώρο της οικογένειας όσο και της δουλειάς. Κάποια αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να σας βγουν προσπαθήστε να τα αποκωδικοποιήσετε και μην τα αφήνετε ανεξέλεγκτα. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σας δημιουργήσουν μεγαλύτερη πίεση αλλά τη δουλειά δεν τη φοβάστε, οπότε σηκώστε μανίκια και ριχτείτε με τα μούτρα σε ό,τι πρέπει να κάνετε ώστε να ασχοληθείτε με όσα θέλετε τις βραδινές ώρες στο σπίτι.

Δίδυμοι

Η Τρίτη είναι από τις ημέρες που καλά θα κάνετε να αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις τις πρωινές ώρες ή να προσπαθήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας, γιατί η συζήτηση μπορεί να πάρει άλλη τροπή και να καταλήξει σε αψιμαχία. Αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου σας κυρίως μπορεί να νιώθετε περίεργα και σε μια σχέση είτε επαγγελματική είτε ερωτική. Ίσως κάτι νιώθετε ότι σας κρατά εγκλωβισμένους. Με την αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σας. Κι επειδή σπάνια ένας Δίδυμος κρατά το στόμα του κλειστό, σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που μπορεί να τα πείτε χύμα στους άλλους κι έτσι να δημιουργηθεί ένα μικρό χάος. Θα πρέπει να είστε λοιπόν προσεκτικοί τι λέτε και πώς το λέτε αν θέλετε να αποφύγετε ένα τέτοιο σενάριο.

Καρκίνος

Αυτό που χρειάζεται προσοχή σήμερα είναι να κατανοήσετε πόσο επηρεάζουν τα λόγια σας τους άλλους. Να είστε ειλικρινείς αν ζητηθεί η άποψη σας, αλλά να τη συνοδεύσετε με ένα γλυκό υποστηρικτικό λόγο. Η Σελήνη στον Λέοντα δίνει έμφαση στα πρακτικά των οικονομικών και της δουλειάς. Προσέξτε όμως τα επιπόλαια έξοδα. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου προσέξτε λίγο περισσότερο σε εντάσεις με αφορμή ένα επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα. Πιθανόν να περνάτε κάπως πιο δύσκολα αυτές τις μέρες εξαιτίας μεγαλύτερη πίεσης που δέχεστε σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική.

Λέων

Τα κοσμικά φώτα στραμμένα πάνω σας κι εσείς πρωταγωνιστές και για το καλό και για το δύσκολο όμως σήμερα με τη Σελήνη να κάνει τα ξημερώματα είσοδο στο ζώδιο σας. Έτσι μπορεί με αυτό το φεγγάρι να έλξετε κάτι θετικό, από την άλλη όμως μπορεί και το λάθος γι’ αυτό πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές που θα κάνετε σήμερα. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ειδικά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου μπορεί να νιώσετε κάπως παγιδευμένοι σε κάποιες επιλογές ή περισσότερο αγχωμένοι για τις εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή και στις σχέσεις σας, καθώς η πρώτη και μοναδική όψη της Σελήνης στη διάρκεια της μέρας είναι η αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Ευτυχώς από το μεσημέρι και μετά θα είναι πιο άνετα τα πράγματα.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Λέοντα φωτίζει τα άδυτα του ωροσκοπίου σας αγαπητοί μου Παρθένοι και ενδεχομένως με την αντίθεση που σχηματίζει προς τον Πλούτωνα τις πρωινές ώρες να κάνετε μια βουτιά στο παρελθόν και να ανακαλείτε μνήμες από προηγούμενες καταστάσεις και σχέσεις που έπαιξαν ίσως έναν πιο δύσκολο ρόλο στη ζωή σας. Οι αντιθέσεις ως όψεις με κάποιο τρόπο δημιουργούν ένα κλίμα πόλωσης, όπου ο καθένας επιμένει στον δικό του τρόπο και στις δικές του προτεραιότητες και δεν ακούει τον άλλο. Προσπαθήστε σήμερα να δώσετε χώρο και χρόνο και για μια διαφορετική άποψη από τη δική σας. Όμως αυτή η όψη μπορεί να λειτουργήσει και σαν λύτρωση από κάποια φαντάσματα του παρελθόντος. Άλλωστε ό,τι έρχεται στην επιφάνεια, όσο επώδυνο κι αν είναι να το βιώνουμε, μας βοηθά και να απαλλαχτούμε από την παρουσία του. Κατά τα άλλα είναι μέρες με πολύ παρασκήνιο ίσως και σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλή μέρα παρόλα αυτά για να κάνετε αν θέλετε ένα είδους αποτοξίνωσης είτε συμβολικά είτε και κυριολεκτικά για να βοηθήσετε τον οργανισμό σας.

Ζυγός

Τα ξημερώματα της Τρίτης η Σελήνη προχωρά στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα. Τις πρωινές ώρες η Σελήνη απέναντι από τον Πλούτωνα μπορεί να σας βρει σε μια θέση «πυροσβέστη» να σβήνετε φωτιές που μπορεί να ανάβουν είτε στη δουλειά είτε στο χώρο του σπιτιού με κάποιο τρόπο. Από την άλλη, καλά θα κάνετε να μη φορτωθείτε εσείς ευθύνες άλλων και υποχρεώσεις προκειμένου να μη διαταραχτεί η ησυχία. Αν πρέπει να γίνει ένας διάλογος κάπως αιχμηρός ας γίνει αν είναι να νιώθετε εσείς αδικημένοι. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση. Ίσως ανακαλύψετε ότι δεν έχετε κοινούς στόχους και τακτική με κάποιους στενούς συνεργάτες ή μπορεί κάποιος-α από το φιλικό σας περιβάλλον να μην είναι τόσο στο πλευρό σας όσο υποθέτατε ή επιθυμούσατε. Χωρίς να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις ελέγξτε καλύτερα τα πράγματα, σκεφτείτε το καλά και παίρνετε τις αποφάσεις σας.

Σκορπιός

Καθώς η Σελήνη θα προχωρήσει στον Λέοντα τα ξημερώματα και θα έρθει σε αντιπαράθεση με τον Πλούτωνα τις πρωινές ώρες, τα πράγματα θα είναι πιο ζόρικα σήμερα δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση κυρίως σε εσάς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Κάτι έκτακτο μπορεί να προκύψει είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι και πρέπει να επιληφθείτε. Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή μέρα δεν είναι από αυτές που πρέπει να βιαστείτε να αναλάβετε δράση ούτε βέβαια να βγάλετε συμπεράσματα. Αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο ενδεχομένως να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική και να θέλετε να ελέγξετε καλύτερα τα πράγματα.

Τοξότης

Τα ξημερώματα η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Λέοντα, αλλά η όψη που σχηματίζει το πρωί απέχει από το να είναι ιδιαίτερα χαλαρή. Η Σελήνη απέναντι από τον Πλούτωνα μπορεί να σας οδηγήσει ξαφνικά μέσα σε μια κατάσταση παιχνιδιών δύναμης και εξουσίας. Ακόμη κι αν εσείς δεν έχετε διάθεση για αντιπαραθέσεις ή δεν έχει κι η άλλη πλευρά μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι χαοτικό η όλη συζήτηση. Σε γενικές γραμμές αποφύγετε πολύ σοβαρές συζητήσεις τις πρωινές ώρες. Κάντε οικονομία δυνάμεων και όταν τα πράγματα λίγο καλμάρουν επανέρχεστε. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε σήμερα είναι η επικοινωνία αλλά και να είστε συγκεντρωμένοι όταν οδηγείτε.

Αιγόκερως

Τα ξημερώματα η Σελήνη προχωρά στον Λέοντα και πιθανώς τα οικονομικά κάποιας συνεργασίας ή οικονομικά που συνδιαχειρίζεστε με άλλους να χρειάζονται μεγαλύτερο ψάξιμο προκειμένου να νιώθετε κι εσείς ικανοποιημένοι. Από την άλλη μπορεί να έχετε στο μυαλό σας κάτι σε σχέση με τα οικονομικά και να θέλετε να το κυνηγήσετε. Όμως πιθανώς να πρέπει να σκεφτείτε το κόστος που θα έχει ή τις θυσίες που πρέπει να κάνετε. Σε κάθε περίπτωση προσέξτε και τα έξοδά σας, ειδικά αυτά που κάνετε για να «γεμίσετε» άλλα κενά κι όχι αυτά της ντουλάπας σας. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο προσέξτε και τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης σήμερα.

Υδροχόος

Η Σελήνη προχωρά στον Λέοντα τα ξημερώματα φέρνοντας τις σχέσεις στο προσκήνιο προσωπικές κι επαγγελματικές. Μην ενδώσετε σε πιέσεις από συνεργάτες. Ακόμη φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και δείτε τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε μακροπρόθεσμα για να νιώθετε καλύτερα. Αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερο εκνευρισμό και ανησυχία που πιθανώς σας προκαλεί κάποιο άτομο που συνδέεστε. Για όλους τους υπόλοιπους Υδροχόους η επιρροή περιορίζεται, αλλά όλα τα σενάρια στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών είναι ανοιχτά. Αν είστε σε μια σχέση ή συνεργασία η μέρα θα ρίξει άπλετο φως ώστε να ξέρετε πώς θα προχωρήσετε από δω και κάτω και με ποιον στο πλευρό σας.

Ιχθύες

Τα ξημερώματα της Τρίτης η Σελήνη προχωρά στον Λέοντα και σχηματίζει απευθείας τις πρωινές ώρες αντίθεση με τον Πλούτωνα και μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα σας εξαιτίας κάποιας παρέμβασης από ένα άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να πιεστείτε περισσότερο και σε μια προσωπική σχέση σήμερα. Μη δώσετε όμως περισσότερη σημασία απ’ όσο πρέπει. Ακόμη φροντίστε και θέματα της υγείας σας. Αν κάτι σας ενοχλεί μην αφήνετε μια κατάσταση να διαιωνίζεται. Φυσικά παίζει πάντα το ενδεχόμενο να έχετε μεγαλύτερη πίεση σήμερα από πλευράς όγκου εργασίας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ή να διαισθάνεστε ένα περίεργο παρασκήνιο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ