Ο 7χρονος Δημήτρης χρειάζεται τη στήριξή μας για να νικήσει το επιθετικό νευροβλάστωμα


Όμως, ο Δημήτρης έχει έναν μακρύ δρόμο μπροστά του και τα έξοδα είναι ιδιαίτερα αυξημένα για την οικογένεια.

Πριν από 12 μήνες, η ζωή του Δημήτρη από την Κόρινθο, ο οποίος θα γίνει 7 χρονών τον Σεπτέμβριο, άλλαξε ριζικά καθώς διαγνώστηκε με μία ιδιαίτερα επιθετική μορφή καρκίνου του νευρικού συστήματος, το νευροβλάστωμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να αντιμετωπίζει από τότε, πάντα με αισιοδοξία, μια καθημερινή περιπέτεια.

Σε αυτό το διάστημα, το μικρό παιδί έχει ήδη υποβληθεί σε χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες και δύο μεταμοσχεύσεις ενώ τώρα υποβάλλεται σε ανοσοθεραπείες. Όμως, ο Δημήτρης έχει έναν μακρύ δρόμο μπροστά του και τα έξοδα είναι ιδιαίτερα αυξημένα για την οικογένεια.

Έτσι, οι γονείς του, μέσω του σωματείου Παιδική Χαρά, απευθύνουν έκκληση από τον κόσμο να τους στηρίξει, με την κάθε δωρεά -ακόμα και την πιο μικρή- να συμβάλλει στο να καταφέρει ο γιος τους να συνεχίσει τις απαραίτητες θεραπείες και να βγει νικητής από την καθημερινή μάχη που δίνει με αυτή την επιθετική μορφή καρκίνου του νευρικού συστήματος.

Όσον αφορά τα έξοδα, είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι οι γονείς του Δημήτρη δεν μπορούν να εργαστούν, καθώς πρέπει να μετακινούνται πολύ συχνά από την Κόρινθο στην Αθήνα, την ίδια ώρα που υπήρχαν φορές που δεν είχαν χρήματα ούτε για βενζίνη και προσπαθούσαν να δανειστούν.

Όποιος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό, που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό.

ALPHA BANK

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Σημειώνεται πως, όταν προβείτε στην κατάθεση, καλείστε να γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ…» και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, καθώς το καταθετήριο αποτελεί την απόδειξη της δωρεάς σας και σε αυτό θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του δωρητή.

PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • BENEFICIAR: CHILD ́ S HAPPINESS
  • BIC: CRBAGRAA
  • BRAND’S NAME: 701
  • ADDRESS: Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
  • REFERENCE: Donation by + your full name

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ