Δεν έχετε πάγκους στην κουζίνα; Σας έχουμε τη λύση!

Yπάρχουν νεροχύτες σε διάφορα μεγέθη. Δυστυχώς, όμως, όσο πιο μικρός είναι ο χώρος της κουζίνας σας τόσο πιο δύσκολο είναι να έχετε τους αποθηκευτικούς χώρους που χρειάζεστε.

Αν, από την άλλη, δεν έχετε ούτε πολλούς πάγκους για να κανετε τις δουλειές σας, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε χώρο από εκεί που δεν το περιμένετε.

Ράφι πάνω από τον νεροχύτη

Μην αγχώνεστε αν έχετε ξεμείνει από χώρους αποθήκευσης οριζοντίως. Υπάρχει πάντα και η λύση της κατακόρυφης αποθήκευσης. Βάλτε ράφια πάνω από τον νεροχύτη και εκμεταλλευτείτε ένα σημείο που μέχρι τώρα έμενε ανεκμετάλλευτο. Σε αυτά τα ράφια μπορείτε να αποθηκεύσετε μπαχαρικά, σαπούνια, κούπες και ό,τι άλλο θέλετε.

 

Κρεμαστή αποθήκευση

Αν ο τρόπος που είναι σχεδιασμένη η κουζίνα σας δεν βολεύει στο να εκμεταλλευτείτε τον χώρο γύρω από τον νεροχύτη, σας έχουμε άλλη λύση. Βάλτε μια ράγα στον τοίχο πάνω από τον νεροχύτη και κρεμάστε σε αυτόν τσίγκινα καλαθάκια για να αποθηκεύετε σε αυτά ό,τι επιθυμείτε.

 

Διακοσμητικοί δίσκοι

Ένας διακοσμητικός δίσκος είναι τέλειος για να αποθηκεύετε σε αυτόν ό,τι δεν έχετε πού να βάλετε. Το καλό με αυτούς τους δίσκους είναι πως μπορείτε να τους μετακινήσετε όπου θέλετε.

Αυτοκόλλητα άγκιστρα πόρτας

Ποιος νοιάζεται αν τα ντουλάπια σας είναι γεμάτα; Εκμεταλλευτείτε τις πόρτες τους κολλώντας πάνω τους αυτοκόλλητα άγκιστρα.

Λαστιχένια αποθήκευση

Ένας άλλος τρόπος για να μειώσετε την ακαταστασία γύρω από τον νεροχύτη είναι να οργανώσετε την περιοχή με αυτό το λαστιχένιο εργαλείο. Εξοικονομήστε χώρο ακουμπώντας σε αυτό τα σφουγγάρια, το απορρυπαντικό πιάτων και τις βούρτσες σας.

 

Ιδέα για αποθήκευση στο πλάι της ντουλάπας

Ακόμα και αν έχετε ξεμείνει από πάγκους μπορείτε να αξιοποιήσετε την πλαϊνή επιφάνεια ενός ντουλαπιού. Βάλτε σιδερένιες ράγες και κρεμάστε από αυτές κουτάλες, τρίφτες, μπρίκια, σουρωτήρια και ό,τι άλλο θέλετε.

 

DIY για οργάνωση νεροχύτη

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι μια τουρτιέρα θα μπορούσε να γίνει το τέλειο αντικείμενο για την οργάνωση του νεροχύτη. Βάλτε την δίπλα στον νεροχύτη σας και τοποθετήστε σε αυτήν σφουγγάρια, απορρυπαντικά πιάτων, γάντια και ό,τι άλλο χρειάζεστε δίπλα σας στον νεροχύτη.

Προσαρμόσιμη ράγα για μέσα στον νεροχύτη

Εκμεταλλευτείτε τον χώρο που βρίσκεται μέσα στον νεροχύτη σας. Αγοράστε κάτι σαν αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία όπου θα μπορείτε να αποθηκεύετε πετσέτες πιάτων, βρώμικα κουταλοπίρουνα και ό,τι άλλο σας βολεύει.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ