39χρονη ζήτησε διαζύγιο από τον άντρα της επειδή δεν την φέρνει σε οργασμό


39χρονη ζήτησε διαζύγιο: Ούτε απιστία ούτε ασυμφωνία χαρακτήρων, αλλά έλλειψη… οργασμών ήταν ο λόγος που οδήγησε μια 39χρονη γυναίκα να ζητήσει διαζύγιο από τον σύζυγό της

Η εν λόγω αγωγή διαζυγίου κατατέθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών πριν από ένα έτος και η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε τον Φεβρουάριο του 2024.

Ωστόσο, ακόμη και ο 50χρονος σύζυγος έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όταν πήρε το έγγραφο στα χέρια του και διάβασε τον λόγο για τον οποίο η 39χρονη θέλει να αφήσει πίσω της τον έγγαμο βίο τους και να μείνει πια ελεύθερη!

«Ισχυρός κλονισμός, λόγω μη εκπληρώσεως συζυγικών καθηκόντων που συγκεκριμένα ανάγεται στο ότι ουδέποτε είχε οργασμό με τον επί 17χρονια σύζυγό της» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην αγωγή, κάτι που κάνει σαφές πως η απελπισμένη γυναίκα δεν είχε ποτέ… οργασμική εμπειρία κατά τη διάρκεια των ερωτικών συνευρέσεων στον γάμο της. Αναφέρει δε ότι δεν χαλάρωνε κατά τη διάρκεια του γάμου και ήταν σε μια διαρκή ένταση.

«Η αγωγή με βάζει σε πολλές καχύποπτες σκέψεις. Αμέσως μετά τον πρώτο λόγο που προβάλλει, αυτό δηλαδή της μη ερωτικής ικανοποίησης, ζητά αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού, διατροφή για το παιδί και διατροφή για την ίδια, και αυτά εμένα, ως δικηγόρο που κρατάω μια απόσταση, με βάζουν σε κάποιες δεύτερες σκέψεις» δήλωσε αρχικά ο δικηγόρος του 50χρονου συζύγου Φοίβος Στρουγγάρης.

39χρονη ζήτησε διαζύγιο από τον άντρα της επειδή δεν την φέρνει σε οργασμό
39χρονη ζήτησε διαζύγιο από τον άντρα της επειδή δεν την φέρνει σε οργασμό

Tα αναπάντητα ερωτήματα

«Αντιλαμβάνομαι ότι όποιος διαβάσει τη συγκεκριμένη υπόθεση η πρώτη αντίδρασή του είναι το γέλιο και η χλεύη, όμως όταν μείνουν οι δεύτερες σκέψεις, αναδεικνύεται ότι το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό. Είναι πολλά τα ερωτήματα που προκύπτουν. Καλό θα ήταν όμως ζητήματα αυτής της υφής να παραμένουν εντός της κρεβατοκάμαρας και όχι να αποκαλύπτονται σε δικαστικές αίθουσες» τόνισε. Σε κάθε περίπτωση, το… εύλογο ερώτημα που προκύπτει από την υπόθεση είναι πώς θα αποδειχθεί πως η σύζυγος δεν είχε… οργασμό.

Η «μάχη» προβλέπεται να είναι σκληρή και από τις δύο πλευρές, αφού ενδέχεται να προσκομίσουν και τις αντίστοιχες αποδείξεις. Σύμφωνα με το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης, το διαζύγιο εξ υπαιτιότητος μπορεί να ζητηθεί από τον σύζυγο για γεγονότα που βαρύνουν τον άλλον, όταν αυτά συνιστούν σοβαρή ή επανειλημμένη παράβαση των καθηκόντων και υποχρεώσεων του γάμου και καθιστούν αφόρητη τη συνέχιση της συμβίωσης.

Πάντως, οι δικηγόροι του ζευγαριού προσπάθησαν να έρθουν σε εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ