Βραζιλία: Δολοφόνησε τη σύζυγό του… επειδή του δάγκωσε το δάχτυλο ενώ έκαναν σεξ


Η Βραζιλία έχει καταγράψει 10.655 δολοφονίες γυναικών από το 2015, όταν η κυβέρνηση ψήφισε νόμο που τις περιγράφει ως δολοφονίες «που προκαλούνται από ενδοοικογενειακή λόγω της κατάστασης του γυναικείου φύλου».

Ο Μάρκος Παουλίνο ομολόγησε – αφού πρώτα παραδόθηκε – στην αστυνομία του Σάο Πάολο ότι μαχαίρωσε τη σύζυγό του, Τατιέλε ντε Κάσια, όταν εκείνη κοιμόταν στο σπίτι τους σε μία κωμόπολη.

Ο Παουλίνο είπε ότι εκνευρίστηκε επειδή η 38χρονη σύζυγός του δάγκωσε ένα από τα δάχτυλα του αριστερού του χεριού, ενώ στη συνέχεια και αφού ολοκλήρωσαν την ερωτική πράξη, περίμενε μέχρι να την πάρει ο ύπνος και της επιτέθηκε με ένα κουζινομάχαιρο.
Οι αρχές πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού και βρήκαν το άψυχο σώμα της Ντε Κάσια «με τραύματα στο στήθος και το λαιμό, που προκλήθηκαν από μαχαίρι», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Δημόσιας Ασφάλειας του Σάο Πάολο.

Ο δολοφόνος είπε στους ερευνητές ότι είχε κάνει «χρήση κοκαΐνης» πριν σκοτώσει τη γυναίκα του, με την οποία άρχισε να βγαίνει ραντεβού τον Οκτώβριο του 2023, ενώ ξεκίνησαν να ζουν μαζί τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν τον Μάρτιο από το Φόρουμ Δημόσιας Ασφάλειας της Βραζιλίας, συνολικά 1.463 γυναίκες δολοφονήθηκαν το 2023, μια εκτίμηση που αντιστοιχεί σε 1,4 θανάτους για κάθε 100.000 γυναίκες.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ