Άδωνις Γεωργιάδης: «Η στάση Κασσελάκη υπέρ της Θρησκείας είναι πολύ θετική»


Υπέρ και ευχαριστημένος, με ορισμένες από τις θέσεις του Στέφανου Κασσελάκη, τάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και… αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης για το περιστατικό με τη βάπτισή του…

«Η στάση του υπέρ της Εκκλησίας και της θρησκείας είναι πολύ καλή για την Ελλάδα. Γενικά η στάση του υπέρ του ΝΑΤΟ, του Ισραήλ, της Ουκρανίας, αλλά και υπέρ του χριστιανισμού, θέσεις παραδοσιακά αντίθετες από τον χώρο που εκπροσωπεί, είναι πολύ θετική», ανέφερε.

«Είναι μεγάλη πρόοδος αυτή και ιδεολογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας», συμπλήρωσε. «Βλέποντας τον ΣΥΡΙΖΑ να ενστερνίζεται όλες τις ιδέες, για τις οποίες κάποτε οι αριστεροί με κυνηγούσαν, είναι μια προσωπική νίκη και ευχαριστώ τον Κασσελάκη για αυτό».

Ο υπουργός σημείωσε ότι η υποψηφιότητα Μπελέρη «θα έπρεπε να ενώνει τους Έλληνες», ενώ ο ίδιος αρνήθηκε προτάσεις από άλλα κόμματα.

«Είναι θλιβερό γιατί κάποιοι στρέφονται κατά του Μπελέρη», τόνισε, αναφερόμενος και σε σχετική ανάρτηση εναντίον του από τον Παύλο Πολάκη. «Υιοθέτησε τις κατηγορίες του Ράμα κατά του Μπελέρη», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι είναι εξαιρετικά σημαντικά να υπάρχει η φωνή του βορειοηπειρώτη στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Είναι δυνατόν να του κάνουν δολοφονία χαρακτήρα», αναρωτήθηκε.

«Οι μεταρρυθμίσεις που γίνονται στο ΕΣΥ τώρα είναι οι μεγαλύτερες που έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες. Στόχος να δώσουμε στους πολίτες την υγεία που τους αξίζει», υπογράμμισε.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ