Δεν έχουν τέλος τα θανατηφόρα τροχαίο στην Κρήτη: Τέσσερις νεκροί μέσα σε λίγα 24ωρα


Νέο θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη – Το τέταρτο μέσα σε λίγα 24ωρα

Απανωτά είναι τα τροχαία δυστυχήματα που σημειώνονται τα τελευταία 24ωρα στο νησί της Κρήτης καθώς 4 άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, το πιο πρόσφατο εξ αυτών σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην παλιά ΕΟ, στην Αγία Μαρίνα Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο δυστύχημα ενεπλάκησαν δύο μηχανές οι οποίες συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα ένας εκ των οδηγών να χάσει τη ζωή του. Πρόκειται για έναν 50χρονο άνδρα, ενώ ο έτερος 54χρονος οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, από το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο.

Τρία δυστυχήματα σε ένα 24ωρο

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα σημειώθηκαν τρία δυστυχήματα, σε Χανιά και Τυμπάκι, στα οποία έχασαν τη ζωή τους τρεις άνδρες, ηλικίας 58, 65 και 69 ετών.

Οι Αρχές δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους και προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τι πήγε στραβά και χάνονται άδικα ζωές παρά την αστυνόμευση, τους εντατικούς ελέγχους, τα πρόστιμα, τις ενημερωτικές καμπάνιες αλλά και τα ρεπορτάζ που κατά καιρούς γίνονται με αφορμή τις τραγωδίες της ασφάλτου.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, είναι πραγματικά λυπηρό ότι στο τροχαίο που σημειώθηκε στον κόμβο Γαλατά, στα Χανιά, οπότε και τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 58χρονος στη διάρκεια σύγκρουσης δύο αυτοκινήτων, ο άτυχος άνδρας δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος μάλιστα δεν έφερε καμία ευθύνη για την πρόκληση του τροχαίου, όπως προκύπτει από την προανάκριση, θα μπορούσε να είχε σωθεί, αν φορούσε τη ζώνη.

Δυστυχώς όμως ούτε οι δύο δικυκλιστές που τραυματίστηκαν θανάσιμα στα τροχαία που σημειώθηκαν αντίστοιχα στο δρόμο Τυμπακίου-Κόκκινου Πύργου, στο Ηράκλειο, και σε δρόμο στην περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων, φορούσαν προστατευτικά κράνη.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ