Παύλος Μαρινάκης: Ο πρωθυπουργός δεν θυμήθηκε τον Μπελέρη και τη μειονότητα τώρα


Τι θα γίνει σε περίπτωση που εκλεγεί ο Φρέντης Μπελέρης ευρωβουλευτής. 

Υπερήφανος για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Σε ό,τι αφορά τον πήχη που βάζει το κυβερνητικό κόμμα, ο κ. Μαρινάκης είπε πως ο στόχος είναι η εκλογή όσων περισσότερων ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, προσθέτοντας δεν μπορούν να συγκριθούν οι ευρωεκλογές με τις εθνικές εκλογές.

Παράλληλαλ, σημείωσε πως οι ευρωεκλογές είναι ένα σημαντικό σταυροδρόμι για τη σταθερότητα της χώρας και ζήτησε από τους πολίτες να στείλουν μήνυμα σταθερότητας. Ένα καθαρό μήνυμα νίκης και αποτύπωση συσχετισμών, προσδιόρισε συγκεκριμένα το διακύβευμα των ευρωεκλογών.

Επίσης, αναφέρθηκε στις αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για την υποψηφιότητα Μπελέρη. «Μου κάνει φοβερή εντύπωση ότι όλοι αυτοί που δήθεν κόπτονται για το κράτος δικαίου, αλλά κατάπιναν αμάσητους αυτούς που απειλούσαν δημοσιογράφους, αυτούς που έχουν καταδικαστεί 13-0 από τη Δικαιοσύνη, ενοχλούνται που θέλει ένας άνθρωπος να είναι υποψήφιος με το κόμμα το οποίο επιθυμεί και ανήκει όλα του τα χρόνια, για να στείλει ένα μήνυμα σε όλη την Ευρώπη» επισήμανε.

Σε ερώτηση αν εκλεγεί ευρωβουλευτής ο Φρέντης Μπελέρης δεν θα πάει στην Ευρωβουλή, αλλά θα δώσει τον αγώνα του για τη δημαρχία Χειμάρρας, ο κ. Μαρινάκης απάντησε πως σε λίγες εβδομάδες θα γίνει το εφετείο και σε περίπτωση που καταδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό, είναι πολύ πιθανή η παρεπόμενη ποινή της στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων. «Μακάρι να είναι αυτό το ευχάριστο δίλημμα. Εκκρεμεί η δίκη στον δεύτερο βαθμό» προσέθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ