Μνημόσυνο Θύρας 7: Ήταν όλοι εκεί. “Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε”


Η οικογένεια του Ολυμπιακού έδωσε τον «παρών» στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» και τίμησε την μνήμη των 21 θυμάτων της Θύρας 7.

Τέτοιες ημέρες εδώ και 38 χρόνια, η οικογένεια του Ολυμπιακού -και όχι μόνον- θυμάται και τιμά την μνήμη των 21 νεκρών, που έχασαν την ζωή τους στην μεγαλύτερη τραγωδία που γνώρισε ο ελληνικός αθλητισμός.

Ηταν 8 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή και λίγο πριν το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ, εκατοντάδες φίλοι του Ολυμπιακού, εγκλωβίσθηκαν και ποδοπατήθηκαν στα σκαλοπάτια της Θύρας 7 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Το εμφατικό 6-0 μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε την θέση του στην θλίψη που σκέπασε εκείνο το απόγευμα και τις ημέρες που ακολούθησαν τον τραγικό απολογισμό.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού έδωσε τον «παρών» στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» και τίμησε την μνήμη των 21 θυμάτων της Θύρας 7. Στο μνημόσυνο της Θύρας 7 βρέθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό όπως και το μπασκετικό τμήμα του Ολυμπιακού, εκπρόσωποι από τα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα και πολλά παιδιά από τις σχολές του συλλόγου.

Στον περιβάλλοντα χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκαν, φυσικά και πολλοί οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι ποτέ δεν έχουν ξεχάσει εδώ και 38 χρόνια την τραγική εκείνη ημέρα.Δείτε φωτογραφίες από το μνημόσυνο της Θύρας 7


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ