Ασυνήθιστο περιστατικό στην Ιαπωνία: Ένα φίδι 40 εκατοστών «φρέναρε» τρένο


Τα τρένα υψηλής ταχύτητας στην Ιαπωνία είχαν μέση καθυστέρηση 1,1 λεπτό στο σύνολο της ετήσιας λειτουργίας τους για την περίοδο 2022/23

Μια καθυστέρηση 16 λεπτών σε τρένο της Ιαπωνίας, δεν έμεινε απαρατήρητη καθώς τέτοια περιστατικά στα πολυδιαφημισμένα τρένα είναι σπάνια, με την αιτία της καθυστέρησης να σοκάρει τους επιβάτες.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης, όταν ένας επιβάτης ειδοποίησε την ασφάλεια για ένα φίδι 40 εκατοστών που παραμόνευε σε ένα τρένο μεταξύ Ναγκόγια και Τόκιο. Άγνωστο παραμένει ακόμη το αν ήταν δηλητηριώδες το φίδι.

«Είναι δύσκολο να φανταστώ ένα άγριο φίδι να ανεβαίνει (μόνο του) στο τρένο σε μια στάση», δήλωσε στο AFP εκπρόσωπος της σιδηροδρομικής εταιρείας JR Central.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο δίκτυο των σινκάνσεν που εγκαινιάστηκε το 1964 δεν έχει προκληθεί ποτέ ατύχημα που να έχει οδηγήσει στον θάνατο ή τον τραυματισμό επιβατών του, σύμφωνα με την Japan Railways.

Τα τρένα υψηλής ταχύτητας της JR Central είχαν μέση καθυστέρηση 1,1 λεπτό στο σύνολο της ετήσιας λειτουργίας τους για την περίοδο 2022/23.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ