Η «απάτη» της Πριγκίπισσας Νταϊάνα: Γιατί είχε δηλώσει ψεύτικο έτος γέννησης στο συμβόλαιο εργασίας


Το κομμάτι χαρτί του συμβολαίου εργασίας της Πριγκίπισσας Νταϊάνα με τα στοιχεία της αναλυτικά αναμένεται να πουληθεί πάνω από 5.000 λίρες

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν δηλωμένη με λάθος το έτος γέννησης της εσκεμμένα καθώς αυτός αποτελούσε ένας τρόπος για να μπορέσει να εργαστεί.

Πιο συγκεκριμένα, το συμβόλαιο από την Solve Your Problem Ltd, μια εταιρεία φροντίδας παιδιών για την ελίτ, κατατέθηκε από την πρώην πριγκίπισσα της Ουαλίας τον Μάιο του 1979, λίγες εβδομάδες αφότου μετακόμισε για πρώτη φορά στο Λονδίνο.

Η εν λόγω αίτηση είχε συμπληρωθεί από την ίδια με έτος γέννησης το 1960 αντί για το 1961 που ήταν το πραγματικό σύμφωνα με την dailymail. Θα ήταν μόλις 17 ετών τον Μάιο του 1979, αλλά «λέγοντας ψέματα για την ηλικία της για να βρει τη δουλειά» οι νέοι εργοδότες της νόμιζαν ότι ήταν ήδη 18 ετών.

Το κομμάτι χαρτί του συμβολαίου εργασίας της με τα στοιχεία της αναλυτικά αναμένεται να πουληθεί πάνω από 5.000 £ όταν βγει στο σφυρί στην Auctioneum Ltd στο Μπρίστολ μέσα στο μήνα. Πρόκειται για το πρώτο επίσημο έγγραφο εργασίας της Νταϊάνα, η οποία είχε εργαστεί βραχυπρόθεσμα ως νταντά, βοηθός μητέρας και φροντιστής παιδιών.

Ο δημοπράτης Andrew Stowe ήταν αυτός που εξήγησε πως το λάθος στην ημερομηνία γέννησης έγινε επίτηδες από τη Lady Di.

«Πάντα έλεγαν στον πελάτη μας ότι αυτό γινόταν σκόπιμα, προκειμένου η Νταϊάνα να φαίνεται μεγαλύτερη και επομένως πιο πιθανό να εξασφαλίσει μια δουλειά στο πρακτορείο, ή τουλάχιστον ένα υψηλότερο ποσοστό αμοιβής», είπε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ