Ντίλερ της Subaru με ιδιόκτητη πίστα δοκιμών! (vid)


Εάν έχετε πάει ποτέ για κάποιο test drive, θα έχετε διαπιστώσει ότι κάτι τέτοιο λέει μόνο ένα μέρος της ιστορίας καθώς δεν υπάρχει πραγματικός τρόπος για να ελέγξετε τα όρια ενός αυτοκινήτου καινούργιου ή μεταχειρισμένου χωρίς να τρομάξετε τον πωλητή στο κάθισμα του συνοδηγού.

Ένας αντιπρόσωπος της Subaru στο Illinois φαίνεται να έχει λύσει αυτό το ζήτημα. Η «Gerald Subaru» στο Naperville του Illinois έχει ιδιόκτητη πίστα δοκιμών αξίας 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία χρησιμοποιείται για την επίδειξη αυτοκινήτων σε πιθανούς αγοραστές.

Διαθέτει ό,τι και μια κανονική πίστα δοκιμών ενός κατασκευαστή όπως ανηφορικό τμήμα κλίσης 10 τοις εκατό, ένα προσομοιωμένο σιδηροδρομικό πέρασμα, ένα τραχύ τμήμα του δρόμου σαν καλντερίμι, μέχρι και skidpad. Σίγουρα, δεν είναι τόσο εκτεταμένο όσο μια μεγάλη πίστα αλλά είναι πολύ καλύτερα από το να πρέπει να βγείτε σε πολυσύχναστους δρόμους για να δοκιμάσετε ένα αυτοκίνητο στο όριο.

Είναι μια εξαιρετική ιδέα να μπορούν να δουν οι υποψήφιοι αγοραστές πόσο καλά μπορεί να κινηθεί ένα αυτοκίνητο σε οδηγικά σενάρια υπό πίεση, όλα σε ένα ελεγχόμενο, κλειστό περιβάλλον με ελάχιστο κίνδυνο κίνησης και χωρίς ανησυχίες για πεζούς ή ποδηλάτες. Ευχόμαστε κάθε έμπορος να είχε κάτι τέτοιο.



ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ