Η αρμονία του προσώπου σου σχετίζεται άμεσα με τη θέση και το μέγεθος της γλώσσας σου


Το παρακάτω ντοκιμαντέρ πραγματεύεται ένα πραγματικά εντυπωσιακό και άγνωστο στο ευρύ κοινό δεδομένο. Τους τρόπους με τον οποίους η θέση στην οποία είναι τοποθετημένη στο εσωτερικό του κρανίου μας η γλώσσα μας μπορεί να αλλάξει και να διαμορφώσει εκ νέου το σχήμα του προσώπου μας, μεταμορφώνοντας τα κόκκαλα στα ζυγωματικά ή το πηγούνι μας.

Το πιο εντυπωσιακό στο παραπάνω έγκυρο, ιατρικό δεδομένο δεν είναι, ωστόσο, το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει τελικά η θέση της γλώσσας μας στην εξωτερική μας εμφάνιση, αλλά το γεγονός ότι είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες, αν ακολουθηθεί η σωστή μέθοδος που θα τοποθετήσει σε άλλη, πιο κατάλληλη θέση τους συνδέσμους που ενώνουν την μύτη μας με τη γλώσσα και το πηγούνι μας.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το θαυμαστό είναι πως οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι δεν είναι παγιωμένοι στο κρανίο μας και μπορούν να επατοποθετηθούν σε μία πιο ορθή, για το κάθε άτομο, θέση, φτάνοντας στο βέλτιστο την αρμονία του προσώπου. «Οποιοσδήποτε ενήλικας κάτω από την ηλικία των 65 με 72 ετών μπορεί να δοκιμάσει την τεχνική που λέγεται Orthotropics και να δει μία πολύ σημαντική διαφορά πάνω του. Στην πραγματικότητα, θα δει ολόκληρο το πρόσωπο του να «μετακινείται» προς τα έξω κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα τα κόκκαλα στα μήλα και το υπόλοιπο κρανίο του να δείχνουν πιο αρμονικά», εξηγεί ο αφηγητής του ντοκιμαντέρ.

Τι είναι όμως η μέθοδος Orthotropics που είναι αρκετά διαδεδομένη στο εξωτερικό και βελτιώνει σημαντικά την εξωτερική εικόνα κάθε ανθρώπου σε οποιαδήποτε ηλικία; Όπως θα δεις με παραδείγματα στο βίντεο που ακολουθεί πρόκειται για μία διαδικασία με πολύ πιο γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματα από το να φορέσει ένα παιδί, για παράδειγμα, με προγναθισμό σιδεράκια ή να εφαρμόσει μία άλλη τεχνική ορθοδοντικής.

Τα πάντα, λοιπόν, σχετίζονται με τη θέση της γλώσσας μας και το μέγεθος της και μπορούν να αλλάξουν απλά φορώντας ένα ειδικό μασελάκι που ασκεί πίεση στο σημείο που πρέπει για 8 ώρες καθημερινά, δηλαδή την ώρα που κοιμάσαι. Η μετακίνηση των συνδέσμων γύρω από τη γλώσσα σου μπορεί να προκαλέσει μία μικρή αλλά καθοριστική αλλαγή στο πρόσωπο σου, μεταμορφώνοντας στην ουσία τα χαρακτηριστικά σου.

Δες το βίντεο.



ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ