ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Στην Τούμπα FIFA και UEFA για το ντέρμπι.


Εκπρόσωποι της FIFA και της UEFA αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο ντέρμπι τίτλου στην Τούμπα, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αλλά και στο «Καραϊσκάκης» για το ματς των Πειραιωτών με την ΑΕΚ τη μεθεπόμενη αγωνιστική.

Το ντέρμπι τίτλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού προκαλεί το ενδιαφέρον σε όλη την Ευρώπη, τόσο για το αγωνιστικό του σκέλος, όσο και για το εξωαγωνιστικό, αφού κανείς δεν έχει ξεχάσει όσα συνέβησαν την περσινή σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό, θα ταξιδέψουν μάλιστα στην Ελλάδα και εκπρόσωποι των διεθνών ομοσπονδιών, για να παρακολουθήσουν από… πρώτο χέρι, το μεγάλο παιχνίδι, το οποίο και έχει κληθεί να διευθύνει και ένας από τους κορυφαίους διαιτητές της Ευρώπης.

Πιο συγκεκριμένα, στην Τούμπα αναμένεται να βρεθούν, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ, αλλά και ο υπερσύμβουλος που όρισαν η FIFA και η UEFA για τη βελτίωση της εσωτερικής δομής και οργάνωσης της Ομοσπονδίας, ο Τσέχος Πέτερ Φούσεκ.

Αντίστοιχο «κλιμάκιο» δε, αναμένεται να υπάρχει και στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ τη μεθεπόμενη αγωνιστική, με την ευκαιρία των συνεχόμενων μεγάλων αγώνων στο ελληνικό πρωτάθλημα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ