Mέγκαν Φοξ: Γιατί θύμισε έντονα την Καρντάσιαν – Η φωτογραφία της που μπέρδεψε τους θαυμαστές


Οι θαυμαστές της Μέγκαν Φοξ έμειναν άναυδοι καθώς η ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μια selfie στον καθρέφτη, με ελάχιστο μακιγιάζ

Η Μέγκαν Φοξ, η 37χρονη σταρ των Transformers δεν θύμισε σε τίποτα τον συνηθισμένο….λαμπερό εαυτό της καθώς πόζαρε με ελάχιστο μακιγιάζ στο πρόσωπό της, προκαλώντας σύγχυση στους followers που επέμεναν ότι δεν την αναγνώρισαν.

Στο στιγμιότυπο που ανέβασε στα σόσιαλ μίντια, η Μέγκαν εμφανίστηκε με ελάχιστη μάσκαρα, ρουζ και lip gloss καθώς πόζαρε στον καθρέφτη, επιδεικνύοντας τους κοιλιακούς της.

Οι περισσότεροι την επαίνεσαν που εμφανίστηκε φυσική, αλλά υπήρξαν και ορισμένοι που τη μπέρδεψαν με την Κιμ Καρντάσιαν «Ποια είναι αυτή;» έγραψε ένας σχολιαστής κάτω από την φωτογραφία της 37χρονης Φοξ, με κάποιον άλλο να του απαντά «μια γυναίκα που δεν κρύβεται πίσω από το μέικ απ».

https://www.instagram.com/p/C536lI3Pn4K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είναι η πρώτη φορά που τη βλέπεις χωρίς μέικ απ. Αλλά αυτή είναι και έχει φυσική ομορφιά» συμμετείχε άλλος σχολιαστής στη συζήτηση. «Την αγαπώ αυτή τη φωτογραφία. Είναι τόσο αληθινή. Χρειαζόμαστε περισσότερες τέτοιες» έγραψε άλλος σχολιαστής, ενώ κάποιοι κάλεσαν τη Φοξ να συνεχίσει στο ίδιο στυλ

Κάποιοι, ωστόσο, έγραψαν ότι μπέρδεψαν τη Μέγκαν Φοξ με την Κιμ Καρντάσιαν: «έκανα scroll και νόμιζα ότι ήταν η Κιμ», «γιατί εγώ νόμισα ότι ήταν η Κιμ Καρντάσιαν;». «Κιμ έσύ είσαι;» αναρωτήθηκε άλλος.

Η ανάρτηση ήταν μια διαφήμιση για τα προϊόντα μαλλιών γνωστής εταιρείας και είχε τη λεζάντα «Ενυδατώνω τα μαλλιά μου μετά το coachella«, όπου εμφανίστηκε με μπλε μαλλιά το Σαββατοκύριακο. Η Μέγκαν πειραματίζεται με την εμφάνισή της μετά την είδηση οτι η ίδια και ο Machine Gun Kelly ζουν χωριστά καθώς αντιμετωπίζουν τα ζητήματα της σχέσης τους.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ