Υπόθεση Φώτης Ιωαννίδης – Δυστυχώς το tromaktiko έπεσε στη λούμπα – Ζητάμε συγνώμη και απολογούμαστε


Υπόθεση Φώτης Ιωαννίδης: Δυστυχώς το tromaktiko έπεσε στη λούμπα από “παπαγαλάκια” χωρίς όμως κάποιο όφελος

Κατ’ αρχήν, ζητάμε ένα τεράστιο συγνώμη από τον Διεθνή μας ποδοσφαιριστή. Σεβόμαστε το γεγονός πως είναι ίσως ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ποιοι πραγματικά μας… “έμπλεξαν”

Γνωρίζετε, ότι το tromaktiko.gr, δεν είναι αθλητικό portal. Πάνω απ’ όλα, δεν είναι οπαδικό. Ούτε έχει σχέσεις με διοικήσεις ομάδων, ούτε κάποιου είδους χρηματοοικονομικό αλισβερίσι.

Το γεγονός ότι τα τελευταία 24ωρα δημοσιεύθηκαν εκατοντάδες post σε twitter, fb ακόμα και instagram με το όνομα του Διεθνή ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, δεν μας άφησε αδιάφορους.

Κάναμε μια μικρή έρευνα και κάποια τηλεφωνήματα για να διασταυρώσουμε την πληροφορία. Όταν το όνομα του, το ακούμε από έναν ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, τότε θεωρούμε λοιπόν, ότι οι φήμες, παύουν να είναι φήμες. Και εκεί γράψαμε εσφαλμένα το όνομά του, με ένα σορό ερωτήματα από κάτω.

Δεν κατηγορήσαμε το Διεθνή μας, αλλά θεωρήσαμε ότι από λάθος του ιατρικού team δόθηκε κάποιο φάρμακο για την αποθεραπεία του από τους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούσαν τους τελευταίους μήνες.

Είναι περίπλοκο, είναι πολύπλοκο και μας φέρνει σε δύσκολη θέση το γεγονός ότι δημοσιεύσαμε κάτι τέτοιο για ένα νέο ταλαντούχο παιδί. Κάποιοι ήθελαν να τον μπλέξουν και κάποιοι ήθελαν να μπλέξουν και εμάς σε μια παραφιλολογία. Μέσα από τα παραδοσιακά αθλητικά portal που κινούνται από διοικήσεις ομάδων ήταν δύσκολο, άρα ο εύκολος στόχος είμασταν εμείς.

Απολογούμαστε και ζητάμε συγνώμη

Απολογούμαστε και ζητάμε ειλικρινά συγνώμη από τον Διεθνή μας ποδοσφαιριστή. Σεβόμαστε την αθλητική του ποιότητα, τον έχουμε θαυμάσει τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την φανέλα της Εθνικής μας. Είναι πραγματικά άβολο για εμάς να μπαίνουμε σε πρωτόγνωρες διαδικασίες.

Όπως λέει μια σοφή παροιμία: “Όσο δουλεύεις θα κάνεις λάθη, φτάνει να τα αναγνωρίζεις και να τα διορθώνεις άμεσα“. Και εμείς αυτό πράξαμε.

Δεν πέρασαν πάνω από δυο ώρες από τη στιγμή του δημοσιεύματος και άμεσα αλλάξαμε το αρχικό άρθρο.

Και πάλι, συγνώμη για την αναστάτωση Φώτη, ο λόγος είναι σε εσένα πλέον.

Η ομάδα του tromaktiko.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ