Άγριος καυγάς Κοτζιά – Ράπτη στη Βουλή για τον Καμμένο

Ένας σοβαρός καυγάς εκτυλίχθηκε μεταξύ του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζία και της Βουλευτή της Νέας Δημοκρατιάς Ελένα Ράπτη.   

Όλα ξεκίνησαν όταν Πάνος Καμμένος ανέβηκε στο βήμα. Στο καφενείο της βουλής σε ένα τραπέζι καθόταν ο κ. Κοτζιάς με μια παρέα, ενώ σε ένα άλλο μαζί με τους συνεργάτες της η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Έλενα Ράπτη.

Μόλις η βουλευτής Θεσσαλονίκης είδε τον Πάνο Καμμένο σηκώθηκε από το τραπέζι και πλησίασε στην τηλεόραση για να τον ακούσει. Ο ήχος όμως αρκετά χαμηλωμένος και για αυτό ζήτησε από έναν αστυνομικό που ήταν κοντά στην οθόνη να τον αυξήσει.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν ο αστυνομικός δυνάμωσε τον ήχο τότε ο Νίκος Κοτζιάς, άρχισε να φωνάζει Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες την ώρα που ο αστυνομικός δυνάμωσε τον ήχο στην τηλεόραση ο πρώην υπουργός Εξωτερικών ενοχλήθηκε έντονα και άρχισε να φωνάζει «κατέβασε το, δεν θέλω να τον ακούω. Εδώ είναι για τους βουλευτές δεν έχει δικαίωμα να είναι εδώ και να πειράζει την τηλεόραση» φέρεται να είπε αναφερόμενος στον αστυνομικό που δυνάμωσε την τηλεόραση.

Η Ελενα Ράπτη απάντησε στον πρώην υπουργό Εξωτερικών λέγοντας: «Εγώ είμαι βουλευτής, εγώ θέλω να ακούσω τον κ. Καμμένο και εγώ ζήτησα από τον αστυνομικό να δυναμώσει τον ήχο».

Ο κ. Κοτζιάς σύμφωνα με τους ίδιους αυτόπτες μάρτυρες απάντησε «δεν με νοιάζει, εγώ δεν θέλω να τον ακούσω, μόνο εσείς θέλετε να τον ακούσετε εδώ, είμαστε πέντε άτομα και δεν θέλουμε, κατεβάστε το κυρία Ράπτη».

Απτόητη η βουλευτής της ΝΔ συνέχισε: «κ.Κοτζιά σε αυτή την αίθουσα υπάρχουν τηλεοράσεις και ανέκαθεν ήταν δυνατά για να μπορούν οι βουλευτές να ενημερώνονται. Και έτσι και θα παραμείνει».

Ο Νίκος Κοτζιάς συνέχισε να λέει ότι δεν θέλει να τον ακούει, δεν αντέχει να τον ακούει, και ότι η κυρία Ράπτη με τη συμπεριφορά της είναι αναιδής και αυθάδης.

«Έτσι γίνεται εδώ, έτσι είθισται και έτσι θα συνεχίσει να γίνεται» απάντησε εκ νέου η βουλευτής της ΝΔ.

Στα επόμενα λεπτά ο πρώην υπουργός Εξωτερικών έφυγε από το καφενείο, όμως η παρέα στην οποία καθόταν, είπε στην βουλευτή της ΝΔ «εμείς θέλουμε τον ακούσουμε δυναμώστε τη φωνή».

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here