Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 18 Απριλίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 18η ημέρα του Απριλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

4 Ζώδια θα αντιμετωπίσουν μια δύσκολη ημέρα

Η Σελήνη στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα, αλλά τόσο το τετράγωνο με τον Ουρανό όσο και η φάση κενής πορείας στην οποία θα εισέλθει από τις 15:02 μέχρι τις 17:10 δημιουργούν κάπως ασταθείς συνθήκες μέσα στη μέρα και απρόοπτα. Το απόγευμα η Σελήνη θα προχωρήσει στην Παρθένο σχηματίζοντας μια δευτερεύουσα όψη με τον Πλούτωνα δημιουργώντας πιο έντονα συναισθήματα και τάση κάπως να χάσουμε τον έλεγχο αν δεν είμαστε γειωμένοι και καλά συνειδητοποιημένοι. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες μπορεί να έχουν μια πιο απαιτητική μέρα από το απόγευμα κι έπειτα, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο – Δυνατότητα για τακτοποιήσεις

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στην Παρθένο, θα πρέπει να συντονιστούν τα επαγγελματικά πλάνα, θα υπάρξει δυνατότητα διεκπεραίωσης και τακτοποίησης. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις, αν υπάρχουν εκκρεμότητες και ανεξόφλητοι λογαριασμοί θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή για να μπει σε πρόγραμμα η εξόφλησή τους.

Όσοι αναζητούν εργασία καλό θα είναι να συντονίσουν και να επισπεύσουν τις προσπάθειές τους, θα υπάρξει θετικό άνοιγμα. Προσοχή στις άγχος και στην αυστηρότητα, δεν θα πρέπει οι σκέψεις να προκαλούν στρες και να δημιουργούν άτοπες ανησυχίες. Στον αισθηματικό τομέα τα τσακωμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν εκ νέου τις διαφορές και τα προβλήματά τους, με ώριμο τρόπο θα αντιμετωπιστούν οι καταστάσεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για επιδιώξεις, το έδαφος θα είναι πρόσφορο για να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα και να βρεθούν λύσεις. Οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες, στις προσωπικές επαφές δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις, οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες. Ευνοϊκή θα είναι η χρονική στιγμή για σύσφιξη οικογενειακών και φιλικών δεσμών.

Στον επαγγελματικό τομέα οι συνεργασίες θα κυλήσουν ομαλά, ενδεχομένως να υπάρξουν και νέες προοπτικές. Ανοίγματα θα προκύψουν σε ζητήματα οικονομικής φύσης, ανοίγει ο δρόμος για συμφωνίες και αγοροπωλησίες. Θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, τα συμβάντα θα δώσουν τη δυνατότητα για αλλαγές και διαφοροποιήσεις, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Άνετη στο μεγαλύτερο μέρος της η σημερινή μέρα, κυρίως μέχρι το απόγευμα με τη Σελήνη στον Λέοντα. Θέματα παιδιών μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να χρειαστεί να μεριμνήσετε γι’ αυτά. Ακόμη μπορεί να σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση. Στην πορεία η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο και θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα της δουλειάς σας αλλά και στον τομέα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ας είστε πιο προσεκτικοί με χειριστικά παιχνίδια σε φιλικές σχέσεις ή σε σχέσεις με συνεργάτες. Αναγνωρίστε στον εαυτό σας ή στην άλλη πλευρά αυτό το παιχνίδι ελέγχου και προσπαθήστε να απέχετε συνειδητά.

Ταύρος

Θέματα οικογένειας ή σπιτιού ή και τα προσωπικά σας ζητήματα θα σας απασχολήσουν αρκετά στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια ή αγωνία για τις εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά ένα ακίνητο ή ένα μέλος της οικογένειας σας. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο θα είστε αρκετά πιο ευδιάθετοι κι έτσι ακόμη κι αν δεν έχουν βρεθεί οι λύσεις που θέλετε σε αυτά που σας πιέζουν θα έχετε περισσότερα κέφια. Το αποψινό βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο, για φλερτ, για γνωριμίες, αλλά και αν είστε γονείς για να έχετε περισσότερο χρόνο να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας. Οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου προσέξτε μια αντιπαράθεση ή διαφωνία με ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Δίδυμοι

Μέχρι το απόγευμα εκμεταλλευτείτε την πιο ήπια για το ζώδιο σας επιρροή της Σελήνης από τον Λέοντα, ώστε να βγάλετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας ή απλώς για να απολαύσετε απερίσπαστοι μια πιο άνετη μέρα στην καθημερινότητα σας. Από το απόγευμα κι έπειτα που η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο θα είστε λίγο πιο ανήσυχοι και μπορεί κάποια ζητήματα οικογενειακά ή της δουλειάς να σας εκνευρίσουν ή να χρειαστούν την προσοχή και τη φροντίδα σας. Από την άλλη δεν είναι κακή ιδέα να κανονίσετε κάτι με τον σύντροφο σας ή κάποιο φίλο-η και να απολαύσετε την ηρεμία του σπιτιού σας. Αυτό σίγουρα θα καλμάρει και την αναστάτωση σας.

Καρκίνος

Μέχρι το απόγευμα η μέρα προσφέρεται για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να δείτε τα διαδικαστικά και τα πρακτικά θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού, αλλά και να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα. Από το απόγευμα και έπειτα η επιρροή της Σελήνης σε φάση κενής πορείας σας επιτρέπει να δώσετε στον εαυτό σας «άδεια» να χαλαρώσει λίγο από τους φρενήρεις ρυθμούς των προηγούμενων ημερών και να κάνετε λίγο πιο διασκεδαστικά πράγματα. Η επιρροή της από το ζώδιο της Παρθένου που θα περάσει είναι πιο ανάλαφρη, παραπέμπει σε επαφές με φίλους, κάνει πιο εξωστρεφή τη διάθεση σας κι έτσι το αποψινό βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να περιδιαβαίνει το ζώδιο σας και να κάνει προτεραιότητα τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Μόνο που σήμερα σας βαραίνουν περισσότερο οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι και στους άλλους. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους μέχρι τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει πιο παραγωγικές όψεις όπως το τρίγωνο με τον Ήλιο και θα μπορείτε να έχετε θετικά αποτελέσματα. Από το απόγευμα και έπειτα είστε σε μια διάθεση να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε, είτε βγαίνοντας για ένα ωραίο δείπνο είτε κάνοντας αγορές για σας ή για το σπίτι. Αξιοποιήστε μέρος του ελεύθερου χρόνου σας για να τον διαθέσετε στον σύντροφο ή την οικογένεια σας. Αλλά κυρίως βρείτε χρόνο να τον διαθέσετε και σε σας τους ίδιους. Μην εγκαταλείπετε τον εαυτό σας επειδή έχετε πολλές ασχολίες.

Παρθένος

Μέχρι το απόγευμα μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια ή να σας βαραίνουν κάποια οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα, στα οποία δεν βρίσκετε λύσεις. Ακόμη το μυαλό σας μπορεί να περιφέρεται σε διάφορα θέματα χωρίς απαραίτητα να μπορείτε να συγκεντρωθείτε. Από το απόγευμα κι έπειτα είναι σαν να ξυπνάτε από λήθαργο, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο ενεργητικούς αλλά και πιο πρόθυμους να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Ξαναβρίσκετε τη «σπίθα» στο βλέμμα και ψάχνετε την ιδανική παρέα για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ. Βέβαια η κάπως απαιτητική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα τις βραδινές ώρες μπορεί να σας δημιουργεί μεγαλύτερη αγωνία για κάποιο θέμα της δουλειάς ή ακόμη και της φυσικής σας κατάστασης.

Ζυγός

Μέχρι το μεσημέρι η μέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική και μπορείτε να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς ή υποχρεώσεων αγόγγυστα. Μάλιστα νιώθετε ότι έχετε και υποστηρικτές που σας βοηθούν να ολοκληρώσετε τους ημερήσιους στόχους σας. Από το απόγευμα κι έπειτα και καθώς η Σελήνη βυθίζεται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο γίνεστε πιο κυκλοθυμικοί, πιο εσωστρεφείς και ίσως νιώθετε μεγαλύτερη κούραση. Μην πάτε κόντρα σε αυτό που νιώθετε και προσπαθείτε να κανονίσετε μια έξοδο που μπορεί να σας καταπιέσει. Απολαύστε ένα βράδυ σπίτι χωρίς να ξεβολεύεστε και με αυτούς μόνο που σας κάνουν να νιώθετε άνετα. Οι γεννημένοι αρχές του ζωδίου ας είστε πιο προσεκτικοί απόψε σε έντονες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο ή τα παιδιά σας.

Σκορπιός

Μέχρι το απόγευμα εκτείνεται το πιο απαιτητικό και κουραστικό μέρος της σημερινής μέρας. Είναι οι υποχρεώσεις απέναντι στη δουλειά, κάποια σχέδια για την εξέλιξη της καριέρας σας, οι υποχρεώσεις της οικογένειας ή θέματα που σχετίζονται με ένα ακίνητο που έχουν προτεραιότητα. Όμως από το απόγευμα η διάθεση αλλάζει και η Σελήνη στην Παρθένο ελαφραίνει την ατμόσφαιρα παροτρύνοντας σας να ασχοληθείτε με πιο διασκεδαστικά πράγματα και κυρίως τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σαφώς οι επόμενες ημέρες θα σας δώσουν πολλές ευκαιρίες για επαφές, επικοινωνία και καλύτερη εμφανώς διάθεση.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα είναι πιο άνετη για σας μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Λέοντα. Έτσι με λιγότερο άγχος και κόπο μπορείτε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις σας, αλλά και να χαρείτε και κάποιες δραστηριότητες που σας ηρεμούν και σας διασκεδάζουν. Το απόγευμα η Σελήνη μπαίνοντας στην Παρθένο μπορεί να αναστατώσει λίγο τη διάθεση σας και να σας κάνει πιο ανήσυχους και νευρικούς, καθώς η πρώτη όψη που θα σχηματίσει μπαίνοντας στην Παρθένο είναι η κόντρα με τον Πλούτωνα. Κάποια θέματα που αφορούν στην καριέρα ή μια επιλογή που έχετε κάνει σε θέματα επαγγελματικά ενδεχομένως να σας αγχώσει και να σας δημιουργήσει προβληματισμούς.

Αιγόκερως

Απαιτητική μέχρι το απόγευμα η μέρα, μολονότι μπορείτε να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί με ό,τι καταπιαστείτε. Τα οικονομικά εξακολουθούν να σας απασχολούν, αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποια συμφωνία, διακανονισμό ή να τα οργανώσετε καλύτερα, η σημερινή μέρα προσφέρεται τουλάχιστον μέχρι τις 15:02 πριν η Σελήνη περάσει σε φάση κενής πορείας. Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου προσπαθήστε να είστε όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται σε θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια σας, θέματα σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας και μην αναλώνεστε σε παρελθοντικές καταστάσεις. Οι βραδινές ώρες είναι σαφώς πιο ευχάριστες.

Υδροχόος

Μέχρι το απόγευμα υπάρχει μεγαλύτερη ένταση και αφορμή μπορεί να είναι μια προσωπική σχέση ερωτική ή φιλική. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πολύ απαιτητικοί από σας, ενώ δεν ανταποκρίνονται με τον ίδιο τρόπο όταν εσείς ζητάτε κάτι από εκείνους. Η Σελήνη στην Παρθένο από το απόγευμα κι έπειτα αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και δημιουργεί αστάθεια ή βγάζει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές ή οικονομικές σας ανασφάλειες. Το να τις συζητήσετε με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, το να πιέσετε μια κατάσταση προσπαθώντας να έχετε τον έλεγχο ειδικά σε μια ερωτική σχέση μόνο να σας φθείρει καταφέρνετε. Αποφύγετε το.

Ιχθύες

Στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σάς απασχολούν ζητήματα της καθημερινότητας σας, της δουλειάς και της υγείας, αλλά ακριβώς επειδή θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε ό,τι θέλετε να κάνετε, θα καταφέρετε να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς. Από το απόγευμα κι έπειτα η Σελήνη στην Παρθένο δίνει έμφαση στις σχέσεις σας, αλλά αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου προσέξτε τις αντιπαραθέσεις και τους εκνευρισμούς, καθώς η πρώτη όψη της Σελήνης είναι η χιαστί όψη προς τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Αξιοποιήστε την όψη αυτή αντιθέτως για να έχετε επαφές με φίλους ή κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ