ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός LIVE


Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα για την 20η αγωνιστική της Superleague και θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη σεζόν, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. «Μάχη» σωτηρίας δίνουν οι γηπεδούχοι.

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός έρχονται αντιμέτωποι στους «Ζωσιμάδες» για την 20η αγωνιστική της Superleague, με αμφότερες τις ομάδες να «καίγονται» για τη νίκη, για διαφορετικούς λόγους.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να «παλεύουν» για την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, ενώ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» βρίσκεται μετά από χρόνια, στη «ζώνη» του υποβιβασμού.

Τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι στη σειρά για τους «πράσινους», μετά τη νίκη 1-0 στο Αγρίνιο και την  ισοπαλία 0-0 στη Λιβαδειά. Η επικράτηση επί του Παναιτωλικού όμως, ήταν το μοναδικό «διπλό» τους στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, με τρεις ήττες στο διάστημα αυτό.

Ο ΠΑΣ από την πλευρά του, δυσκόλεψε και τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, αλλά δεν απέφυγε την ήττα στο γκολ, στις επισκέψεις του στη Θεσσαλονίκη μέσα σε τέσσερις μέρες.

Μέσα στο 2019 νίκησε τον Απόλλωνα 1-0, αλλά έχασε τα άλλα τέσσερα παιχνίδια του δύσκολου προγράμματος που είχε (ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη).

Η παράδοση στα ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

Νίκες ΠΑΣ Γιάννινα: 7
Ισοπαλίες: 6
Νίκες Παναθηναϊκού: 10

Στον πρώτο γύρο

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018, 19.00
Παναθηναϊκός – Γιάννινα 2-1
(43’ κεφαλιά Χατζηγιοβάννης, 59’ σουτ Μακέντα – 23’ σουτ Κριζμάν)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ