Σάλος με τον Κάνιε Γουεστ: Γρονθοκόπησε άνδρα που παρενόχλησε σεξουαλικά την σύζυγό του


Ο ράπερ Κάνιε Γουέστ φέρεται να γρονθοκόπησε έναν άνδρα που παρενόχλησε τη σύζυγό του, Μπιάνκα Σενσόρι

Ο ράπερ Κάνιε Γουέστ κατηγορήθηκε ότι γρονθοκόπησε έναν άνδρα στο πρόσωπο αφού φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά και να άγγιξε ανάρμοστα τη γυναίκα του στο Λος Άντζελες. Ο 46χρονος Γουέστ, φέρεται να χτύπησε τον άνδρα που δεν κατονομάζεται, ο οποίος σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες σε μια αναφορά του περιστατικού «έσπρωξε ή άρπαξε» πρώτα τη σύζυγό του, Μπιάνκα Σενσόρι.

Αλλά η ομάδα του ράπερ είπε στο DailyMail.com ότι η Μπιάνκα δεν «σπρώχτηκε» απλώς κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας. Αντίθετα, ισχυρίζονται ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον άνδρα – ο οποίος έβαλε τα χέρια του κάτω από το φόρεμά της, την άρπαξε από τη μέση και της έδωσε φιλιά.

Σε αντίποινα, ο Kάνιε τον γρονθοκόπησε, σύμφωνα με την έκθεση του αστυνομικού τμήματος Λος Άντζελες που έλαβε το TMZ. Ο ανώνυμος άνδρας δεν χρειάστηκε θεραπεία για τραυματισμούς, αλλά υπέβαλε την αναφορά στην αστυνομία μετά το συμβάν το βράδυ της Τρίτης. Ο ράπερ και η αγαπημένη του στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή από το σημείο.

Οι εκπρόσωποι του Kάνιε Γουέστ είπαν στην DailyMail.com: «Το ότι την άρπαξαν είναι κατάφωρα ανεπαρκές ως περιγραφή του τι συνέβη. Η Μπιάνκα δέχθηκε σωματική επίθεση. Ο δράστης δεν έπεσε απλώς πάνω της. Έβαλε τα χέρια του κάτω από το φόρεμά της, κατευθείαν στο σώμα της, άρπαξε τη μέση της, τη στριφογύρισε και μετά της έδωσε φιλιά. Δέχτηκε κακοποίηση και σεξουαλική επίθεση» είπαν

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη το βράδυ της Τρίτης – λίγες ώρες αφότου η Σενσόρι εθεάθη να περπατά ξυπόλητη στην Disneyland της Καλιφόρνια μαζί με τον πατέρα των τεσσάρων παιδιών Κάνιε Γουέστ. Η Αυστραλή αρχιτέκτονας, 29 ετών, προκάλεσε και πάλι αυτή την εβδομάδα με την εμφάνισή της στο λούνα παρκ δίπλα στον ράπερ σύζυγό της.

Ενώ ήταν καλυμμένη πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο, κατάφερε να προκαλέσει σάλο τυλίγοντας εν μέρει τα γυμνά πόδια και τους αστραγάλους της με επιδέσμους. Οι επικριτές αμφισβήτησαν από τότε πώςμπόρεσε να μπει στο πάρκο, δεδομένου ότι οι επίσημοι κανόνες της Disneyland απαγορεύουν στους επισκέπτες να φορούν «ακατάλληλα» ρούχα.

«Η σωστή ενδυμασία, συμπεριλαμβανομένων των παπουτσιών και των πουκάμισων, πρέπει να φοριέται ανά πάσα στιγμή», αναφέρει η Πολιτική Ευγένειας και Ενδυμασίας Επισκεπτών της Disneyland. Σύμφωνα με τους κανόνες, η Disneyland «επιφυλάσσεται του δικαιώματος «να αρνηθεί την είσοδο ή να αφαιρέσει οποιοδήποτε άτομο φοράει ενδυμασία» που η εταιρεία θεωρεί ακατάλληλη.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ