Τραγωδία: Νεκρή 33χρονη από καρκίνο – Αρνήθηκε τη θεραπεία για να γεννήσει


Θλίψη στην Ιταλία από τον θάνατο μιας νέας μητέρας που αρνήθηκε να υποβληθεί σε θεραπεία για τον καρκίνο προκειμένου να μπορέσει να γεννήσει το παιδί της

Η Azzurra Carnelos, 33 ετών, πήγε για εξέταση αφού είδε ένα προειδοποιητικό όνειρο που την ώθησε να υποβληθεί σε έλεγχο. «Είχε ονειρευτεί τη γιαγιά της, η οποία είχε πεθάνει με τον ίδιο τρόπο. Της έλεγε να κάνει έλεγχο», ανέφερε μιλώντας στο ιταλικά μέσα ενημέρωσης η μητέρα της, Antonella.

Η 33χρονη γυναίκα από το Oderzo, ξεκίνησε χημειοθεραπεία που έβαλε τον καρκίνο του μαστού της σε ύφεση. Τον Φεβρουάριο του 2023, έλαβε απροσδόκητα τα νέα ότι ήταν έγκυος. Τον Ιούλιο, ωστόσο, οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει και τη συμβούλεψαν να ξεκινήσει εκ νέου χημειοθεραπεία. Η νεαρή γυναίκα όμως αποφάσισε να καθυστερήσει τη θεραπεία της προκειμένου να γεννήσει το παιδί της.

«Ο γιος που λαχταρούσε», σύμφωνα με την μητέρα της 33χρονης, γεννήθηκε πριν από οκτώ μήνες. Η Carnelos άρχισε εκ νέου τη θεραπεία της κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά ήταν πολύ αργά. Πέθανε στο σπίτι της στο Oderzo το Σάββατο, 13 Απριλίου. «Η Azzurra ήταν δυνατή, γλυκιά και ευγενική μέχρι το τέλος», ανέφερε η οικογένειά της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. «Ήταν μια υπέροχη μητέρα και μια υπέροχη σύζυγος».

Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ναό του Oderzo στις 17 Απριλίου. Η άτυχη γυναίκα ήταν πτυχιούχος οικονομικών και διοίκησης επιχειρήσεων που εργαζόταν σε τράπεζα ως ανώτερος οικονομικός αναλυτής. Παντρεύτηκε τον σύζυγό της, Francesco, τον Φεβρουάριο, όπως αναφέρεται στο NeedToKnow. Το αγόρι τους ήταν το μοναχοπαίδι της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ