Πανιώνιος – Απόλλων Σμύρνης: “Βόμβα” με διπλό στη Νέα Σμύρνη.


Απίστευτο διπλό για τον Απόλλωνα στη Νέα Σμύρνη, καθώς επικράτησε του Πανιωνίου με 1-0 και πήρε μόλις τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, μένοντας «ζωντανός» στη «μάχη» της παραμονής. «Έμπλεξαν» οι «κυανέρυθροι».

Το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα έκανε ο Απόλλων Σμύρνης, που επιβλήθηκε εκτός έδρας του Πανιωνίου με 1-0 και έριξε «βόμβα» στη βαθμολογία της Superleague.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» ήταν καλύτερη στην αρχή του αγώνα και έχασε αρκετές ευκαιρίες για ένα γκολ, όπως όμως και οι γηπεδούχοι στη συνέχεια, με τους Ντουρμισάι και Σπιριντόνοβιτς να αποδεικνύονται αναποτελεσματικοί.

Έτσι, μία κεφαλιά του Βαφέα σε κόρνερ στο 78ο λεπτό του, κατέληξε στα δίχτυα του Κότνικ και «χάρισε» μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του, η οποία και την κρατά «ζωντανή» στην υπόθεση παραμονή, αν και συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Σε «μπελάδες» έχει μπει όμως πια και ο Πανιώνιος, που βρίσκεται μόλις 5 βαθμούς πάνω από τη «ζώνη» του υποβιβασμού, έχοντας όμως και ένα ματς περισσότερο από τους υπολοίπους.Οι συνθέσεις στο Πανιώνιος – Απόλλων Σμύρνης

Πανιώνιος: Κότνικ, Σαραμαντάς (53′ Μαξίμοβιτς), Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Κούρντι, Μασούρας, Καμαρά (46′ Καμαρά), Σπιριντόνοβιτς, Σίντι Αλί (46′ Τσιλούλης), Ντουρμισάι.
Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Οριουέλα, Στάθης, Κοντοές, Κύργιας, Ντι Ούρσο, Βαφέας (89′ Ναζλίδης), Ρώσσης, Βάρκας (66′ Ακόστα), Ελ Χελβε, Ντεφεντερίκο (84′ Αγρόδημος) ,


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ