«Έβρεξε» σοβάδες σε Λύκειο της Φθιώτιδας


Φθιώτιδα: Από τύχη δεν τραυματίστηκε μαθητής ή εκπαιδευτικός…

Σοβάδες έπεσαν από το ταβάνι σχολικής αίθουσας κατά τη διάρκεια μαθήματος στο Λύκειο Δομοκού, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, την στιγμή που έπεσαν οι σοβάδες εντός της σχολικής αίθουσας βρίσκονταν αρκετοί μαθητές αλλά και μία εκπαιδευτικός.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα μηχανικοί και ηλεκτρολόγος του Δήμου για την αποκατάσταση των ζημιών ενώ όπως αναφέρει το τοπικό μέσο ενημέρωσης αύριο το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά.

Σημειώνουμε ότι το συγκεκριμένο κτίριο Γυμνασίου – Λυκείου Δομοκού, καθώς και τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της κωμόπολης (συν τον παιδικό σταθμό), όπως και τα σχολεία του Νέου Μοναστηρίου Δομοκού, βρίσκονται στο πρόγραμμα αποκατάστασης που έχει αναλάβει η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), για τις ζημιές που υπέστησαν από τις κακοκαιρίες Daniel και ELias τον περασμένο Σεπτέμβρη. Το συγκεκριμένο κτίριο μάλιστα όπως και τα υπόλοιπα που αναφέρουμε, έχουν ελεγχθεί από τρία τουλάχιστον κλιμάκια μηχανικών, του Υπουργείου, της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο για την ΕΕΕ και φυσικά του Δήμου Δομοκού. Ωστόσο με εντολή του Δημάρχου Μπάμπη Λιόλιου, διερευνάται ήδη από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, το αίτιο που προκάλεσε τη συγκεκριμένη ζημιά.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ