Αν ο σύντροφος σου σε φιλά εκεί δείχνει λατρεία!


Οι σύντροφοι σε μια ρομαντική σχέση ανταλλάζουν πολλών ειδών φιλιά: παθιασμένα, πεταχτά, και φυσικά στο μέτωπο. Το φιλί στο μέτωπο μπορεί να λιώσει με αγάπη τον καθένα.

Γιατί αυτό το φιλί συγκεκριμένα είναι τόσο ξεχωριστό και τι σημαίνει ; Πολλοί άνθρωποι μπερδεύονται με το φιλί στο μέτωπο γιατί όταν συμβαίνει (τις περισσότερες φορές) τους αφήνει με περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις. Είναι σημάδι προστασίας ή τρυφερότητας; Ή σημαίνει ότι τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά; Είμαστε εδώ για να σου απαντήσουμε!

Πάντα πίστευα ότι το φιλί στο μέτωπο είναι το πιο έντονο είδος φιλιού. Το φιλί που δίνεται στις πιο ξεχωριστές και έντονες στιγμές. Σηματοδοτεί την αρχή μιας οικογένειας, σε κάνει να νιώθεις ότι σε εκτιμούν, δίνεται αφού δύο ψυχές ενωθούν και γενικά σε όλες τις ξεχωριστές στιγμές που δίνουν αξία στην ζωή. Σύμφωνα με την Laurel Steinberg, σύμβουλο σχέσεων, «το φιλί στο μέτωπο δείχνει μια δυνατή συναισθηματική οικειότητα». Γιατί ; Επειδή δεν πρόκειται για ένα φιλί που προκαλεί την εpωτική έλξη αλλά βοηθά την επικοινωνία σε βαθύτερο επίπεδο.

Οι ακόλουθοι λόγοι θα σου εξηγήσουν γιατί ο σύντροφος σου σε φιλά στο μέτωπο αντί για το στόμα:

Έχετε μια ουσιώδη σχέση

Το φιλί στο μέτωπο είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα φιλιά. Δηλώνει μια πιο ουσιώδη συναισθηματική σύνδεση σε μια σχέση. Γι αυτό ένα φιλί στο μέτωπο μπορεί να δοθεί από έναν γονιό ή από έναν παππού ή μια γιαγιά, είναι μια χειρονομία στοργής.

Κυριολεκτικά φιλά την ψυχή σου

Η ζεστασιά και η πίεση των χειλιών στο μέτωπο διεγείρουν την επίφυση, που απελευθερώνει χημικές ουσίες οι οποίες προκαλούν χαρά και ψυχική ευεξία. Με αυτή την κίνηση, ο σύντροφος σου φιλά τις σκέψεις, τις ιδέες και τον εαυτό σου όπως είσαι, όχι όπως είναι το φυσικό σου σώμα.

Δείχνει λατρεία

Τα φιλιά στο μέτωπο παρουσιάζουν μια σχέση ανάμεσα σε δύο ψυχές που ξεπερνά το φυσικό πεδίο της ύπαρξης. Δείχνουν αγάπη, στοργή και λατρεία για το άλλο άτομο. Με αυτόν τον τρόπο ο σύντροφος σου, σου λέει «Είσαι τέλειος/α ακριβώς έτσι όπως είσαι» ή «Χαίρομαι τόσο πολύ που σε έχω στην ζωή μου».

Δηλώνει δέσμευση Μπορεί να είναι κάτι που δεν είναι τόσο προφανές, αλλά είναι σίγουρα αλήθεια! Όταν σε φιλά στο μέτωπο, ειδικά μπροστά σε άλλους, δηλώνει την δέσμευση σας. Το φιλί αντιπροσωπεύει μια μοναδική μορφή επικοινωνίας Πιστεύω πως το φιλί στο μέτωπο μπορεί να μας πει πολλά περισσότερα από τα λόγια.

Δείχνει μια συγκεκριμένη μορφή στοργής που ένα απλό «Σε αγαπώ» δεν θα μπορούσε να εκφράσει.

Πρόκειται για επικοινωνία χωρίς λόγια. Ίσως να μειώνεται η έλξη Παρόλο που ένα φιλί στο μέτωπο μπορεί να σημαίνει πολλά θαυμάσια πράγματα, μπορεί επίσης να σημαίνει κάτι κακό. Αν ο σύντροφος σου σε φιλά στο μέτωπο, ίσως σου στέλνει ένα μήνυμα πως το ενδιαφέρον του για σένα μειώνεται. Οπότε, αν σε φιλά μόνο στο μέτωπο με δισταγμό, μάλλον είναι καιρός να συζητήσετε για το τι συμβαίνει στην σχέση σας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ