Αλέκος Συσσοβίτης: «Είναι μάλλον στη φύση του ανθρώπου να είναι άπληστος»


Ο δεύτερος κύκλος της καθημερινής σειράς του Open tv «Πρίγκιπας της Φωτιάς» ξεκίνησε και ο Αλέκος Συσσοβίτης μιλά για τον ρόλο του και όχι μόνο.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης, διανύει μια περίοδο έντονη, αφού τρέχει, όχι μόνο για τα γυρίσματα του σίριαλ και για τον Πολυχώρο Τέχνης που διατηρεί στο Μοναστηράκι, αλλά και για τη νέα θεατρική παράσταση του Νέου Κόσμου «Τα δάση στα γόνατα».

Ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας για τον τηλεοπτικό του ρόλο, κάνει αναφορά και στην κατάσταση που βιώνει η χώρα, λέγοντας στην Espresso:

«Οταν ο Γιώργος Κυρίτσης με πήρε τηλέφωνο για να πάρω μέρος στη σειρά και διάβασα το προφίλ του ρόλου είπα αμέσως το «ναι», παρόλο που ποτέ δεν είχα πάρει μέρος σε καθημερινή σειρά, αλλά σε παραγωγές όπως η «10η εντολή», θεωρώ τον «Πρίγκιπα της φωτιάς» τραγικά επίκαιρο! Δεν ξέρω πώς αλλιώς θα μπορούσε να περιγράψει ο Γιώργος Κυρίτσης αυτή την τάση του ισχυρού να κατασπαράξει τον αδύνατο, να τον εξαφανίσει. Είναι μάλλον στη φύση του ανθρώπου να είναι άπληστος και να θέλει να ανέβει σε βάθρο με όλο και μεγαλύτερο θράσος. Δεν βλέπετε τι γίνεται σήμερα στη χώρα μας; Η μεσαία τάξη έχει εκλείψει και π ψαλίδα ανάμεσα στους πλούσιους και στους φτωχούς γίνεται ακόμη μεγαλύτερη. Για να μην πούμε τι γίνεται παγκοσμίως. Οκτώ οικογένειες κατέχουν τον πλούτο της γης».

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ