Καλεσμένη σε γάμο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει


Μια νεαρή 33χρονη γυναίκα από την  μακρινή Αυστραλία πέρασε στην αντεπίθεση μετά την επίθεση που δέχτηκε για το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει σε έναν γάμο, κάνοντας λόγο για αντιδράσεις  «εκτός ελέγχου»

Συγκεκριμένα πρόκειται για τη Λάσεϊ Τζέιντ Κρίστιε από τη Μελβούρνη η οποία έδειξε το φόρεμα που έβαλε στον γάμο των φίλων της μέσω του λογαριασμού της στο Tik Tok και δέχθηκε έντονη κριτική από όσους την σχολίασαν καθώς ούτε της πήγαινε, ούτε ταίριαζε στο σώμα της και δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία.(Πεθερά «έπιασε» τη νύφη καβάλα στον εραστή στο γλέντι του γάμου της).

Αρκετοί ήταν αυτοί που χαρακτήρισαν την εμφάνισή της «φτηνιάρικη» και υπερβολικά «αποκαλυπτική», με την ίδια να απαντά ότι οι άνθρωποι «βιάστηκαν πολύ για να κρίνουν».

«Πιστεύω ότι είναι πραγματικό ενδιαφέρον το γεγονός ότι άνθρωποι μπορεί να δουν μια φωτογραφία ή ένα βίντεο ενός ξένου στο ίντερνετ και να κάνουν τρελές υποθέσεις. Όχι μόνο αυτό, αλλά το επίπεδο που περιμένουν οι άλλοι να ανταποκριθούν στις δικές τους παραδόσεις και προσδοκίες είναι εντυπωσιακό. Είναι το έτος 2022 και για ανθρώπους που καταλήγουν αυτόματα στο συμπέρασμα ότι επίτηδες ήθελα να κλέψω την προσοχή από τη νύφη – σε αυτή την περίπτωση τις νύφες -… απαντάω γελώντας», είπε η 33χρονη Λάσεϊ.

Η Λάσεϊ, 33 ετών, εξήγησε ότι ο γάμος στον οποίο παραβρέθηκε δεν ήταν «παραδοσιακός» και ότι είχε πάρει την έγκριση από τις δύο νύφες για το ντύσιμό της.

«Πολλές φίλες φορούσαν αποκαλυπτικά ντεκολτέ και άλλα ρούχα με τα οποία έκαναν μια δήλωση. Το ρούχο μου δεν ήταν το πιο αποκαλυπτικό της βραδιάς και οι νύφες ήταν τόσο χαρούμενες με την αυθεντικότητα όλων στον γάμο».

«Θα πάω σε έναν γάμο σε λίγες εβδομάδες που είναι πιο συντηρητικός και θα ντυθώ κατάλληλα», συνέχισε.

«Οι άνθρωποι μου λένε ότι δεν έδειξα σεβασμό προς τις νύφες όμως οι ξένοι στο ίντερνετ δεν τους δείχνουν σεβασμό – και σε εμένα – καθώς δεν ακούν ότι ο γάμος χωρίς κανόνες ήταν αυτό που ήθελαν».

Το ντύσιμό της τράβηξε την προσοχή μετά την ανάρτηση ενός βίντεο στο TikTok, με ορισμένους να την αποκαλούν «υπερβολικά αποκαλυπτική» και να αναρωτιούνται «αν πρόκειται για αστείο», αναφέρει η New York Post.

Μια γυναίκα σχολίασε ότι «θα πέθαινε από ντροπή» αν φορούσε λευκό την ημέρα του γάμου κάποιου άλλου, ενώ μια άλλη χαρακτήρισε «φτηνιάρικη» την εμφάνισή της.

Η Λάσεϊ απάντησε πως η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και κατήγγειλε τις υπερβολικές αντιδράσεις, τις οποίες απέδωσε στη «χοντροφοβία».

«Ειλικρινά, όταν παρήγγειλα το φόρεμα σκέφτηκα ότι ορισμένοι μπορεί να αναστατωθούν επειδή φοράω λευκό όμως δεν περίμενα με τίποτα ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι θα είχαν πρόβλημα και ότι η κατάσταση θα ξέφευγε από τον έλεγχο. Αισθανόμουν υπέροχα και ήξερα ότι οι νύφες δεν θα είχαν θέμα με το φόρεμα και έτσι δεν σκέφτομαι καν τις απόψεις των άλλων. Απλώς έφυγα από το σπίτι και αισθανόμουν φανταστικά».

«Για δύο κυρίως λόγους οι άνθρωποι αντέδρασαν τόσο έντονα», συνέχισε.

«Το ντύσιμό μου δεν ταίριαζε με τις απόψεις των ανθρώπων για το τι πρέπει να φορέσει κανείς σε έναν γάμο και δεύτερον γιατί είναι εύσωμη» και πρόσθεσε: «Διαβάζοντας τα σχόλια υπήρχαν τόσοι πολλοί άνθρωποι που σχολίαζαν το σώμα μου».

Εσείς την βρίσκεται κομψή;


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ