Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 19 Απριλίου

Οι διαφωνίες στη σχέση και τα ζώδια - Σε ποιον περνάει το δικό του;
Οι διαφωνίες στη σχέση και τα ζώδια - Σε ποιον περνάει το δικό του;

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 19η ημέρα του Απριλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Δύσκολο το προσεχές διάστημα – Οι τομείς που θα μας προβληματίσουν

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο της Παρθένου διευκολύνοντας την καθημερινότητα μας σε επίπεδο δουλειάς και ενασχόλησης με τις ρουτίνες μας. Ο ανάδρομος Ερμής συναντά την Αφροδίτη στον Κριό επιτρέποντας τις εγκάρδιες συζητήσεις, τις ευχάριστες επαφές με τους άλλους και την ανταλλαγή ιδεών. Ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία ευνοώντας τις δράσεις και την αποφασιστικότητα. Σήμερα το απόγευμα, ο Ήλιος περνά στον Ταύρο και ξεκινούν τα γενέθλια του δευτέρου ζωδίου του ζωδιακού που μας βάζει για τα καλά στην καρδιά της άνοιξης. Στο επόμενο διάστημα θα μας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά θέματα, τα θέματα της οικονομίας, του περιβάλλοντος, της γης, η ασφάλειά μας, αλλά και οι επενδύσεις μας ερωτικές, συναισθηματικές και οικονομικές, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη: Συζητήσεις για παρελθοντικά ζητήματα

Ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη, είναι μία όψη ευνοϊκή για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Θα υπάρχει δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, ξεκαθαρίσματα θα γίνουν για παρελθοντικά ζητήματα. Στον αισθηματικό τομέα τα τσακωμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν εκ νέου τις προβληματικές υποθέσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις.

Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία θα βοηθήσει στην ενίσχυση της δυναμικότητας και της αυτοπεποίθησης, τολμηρές θα είναι οι επιδιώξεις και οι προσεγγίσεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για διεκδικήσεις.

Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Ταύρο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 20 Μαΐου, θα εκδηλωθεί ανάγκη για εξασφάλιση και ισορροπία. Ανοίγματα θα υπάρξουν για αγοροπωλησίες, κάποιοι θα καταφέρουν να αποκτήσουν υλικό αγαθό που από καιρό έχουν κατά νου.

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξει διστακτικότητα για νέες πρωτοβουλίες, ωστόσο οι βλέψεις θα είναι σταθερές, θα υπάρχει μεθοδικότητα, ο τρόπος σκέψης θα είναι πρακτικός. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να σταθεροποιηθούν, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συζητήσεις μελλοντικής εξέλιξης.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια, απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η αισιοδοξία, προσοχή στις αρνητικές σκέψεις, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Μια από τις θετικές μέρες της εβδομάδας είναι η Παρασκευή, που θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε και κάποιες πιο χαλαρές ή ευχάριστες στιγμές παρά τις όποιες υποχρεώσεις σας. Θα έχετε καλύτερη διάθεση, και θα είστε πιο πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέες δραστηριότητες ή νέους ανθρώπους καθώς ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Βέβαια, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος δεν πρέπει να έχετε μεγάλες προσδοκίες συγκέντρωσης στις υποχρεώσεις σας, αφού το μυαλό θα ξεφεύγει εύκολα. Το απόγευμα τα γενέθλια σας ολοκληρώνονται και ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο, κάνοντας προτεραιότητα από τώρα μέχρι τις 20/05 τα οικονομικά σας ζητήματα. Ο στόχος θα είναι να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, να βρείτε νέους πόρους ή να συμμαζέψετε τα έξοδα σας, ώστε να μην παθαίνετε ασφυξία στο τέλος του μήνα από τους λογαριασμούς. Και μάλιστα υπάρχουν αρκετοί θετικοί οιωνοί στο να καταφέρετε να υλοποιήσετε αυτό σας το σχέδιο.

Ταύρος

Η Παρασκευή ξεκινά κάπως πιεστικά με σκέψεις ή ανησυχία ίσως για κάποια οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα, ή μπορεί να προκύπτει ένα μεγαλύτερο άγχος για το μέλλον γενικότερα των οικονομικών ή των επαγγελματικών σας. Πιθανώς όμως να έχετε να έχετε και αρκετές οικονομικές δοσοληψίες σήμερα. Προσέξτε όμως καθώς τα επίπεδα της συγκέντρωσής σας δεν θα είναι στην καλύτερη τους φόρμα μην κάνετε λάθη. Από την άλλη θα θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή τον σύντροφο σας και να περάσετε μαζί του χρόνο εμβαθύνοντας στη σχέση σας. Ο Ήλιος προχωρά στο ζώδιο σας το απόγευμα και ξεκινούν τα φετινά γενέθλια σας και μολονότι οι γενικές συνθήκες είναι περίεργες, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα είναι πιο άνετα και ευχάριστα, καθώς πλέον δεν θα φιλοξενείτε εκλείψεις όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Ξεκινά η δική σας προσωπική Πρωτοχρονιά με νέα σχέδια, νέες υποσχέσεις προς τον εαυτό σας και νέες δραστηριότητες.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας, ενώ ο ανάδρομος κυβερνήτης σας Ερμής συναντά σήμερα την Αφροδίτη. Προσπαθήστε με διάλογο να βγάλετε άκρη και ακόμη γίνετε όσο πιο διπλωμάτες και ευγενικοί μπορείτε διαχειριζόμενοι με τακτ λεπτά ζητήματα. Ξεκινήστε καταρχάς δίνοντας βήμα στην άλλη πλευρά να μιλήσει πρώτα και ακούστε με προσοχή και ενσυναίσθηση αυτά που σας αποκαλύπτονται. Δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να δεχτείτε ό,τι ακούτε ή να συμφωνείτε, αλλά τουλάχιστον θα έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη για να βγάλετε συμπεράσματα. Γενικά θα είναι μια αρκετά εξωστρεφής μέρα για σας με έμφαση στις σχέσεις σας, αλλά και μεγαλύτερη πίεση ίσως από τα θέματα της οικογένειας. Το απόγευμα ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο, όπου και θα μείνει μέχρι τις 20/05. Σ’ αυτό το διάστημα προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας για να τα προλαβαίνετε όλα και για να βρίσκετε χρόνο να τον αφιερώνετε στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αν υπάρχουν θέματα υγείας που έχετε παραμελήσει, την περίοδο που θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Ταύρο μπορείτε να τα βελτιώσετε. Είναι μια περίοδος λίγο πιο παρασκηνιακή και σε θέματα επαγγελματικά με αρκετή δραστηριότητα να γίνεται μυστικά.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στην Παρθένο, κάνοντας προτεραιότητα θέματα δουλειάς ή τις καθημερινές σας υποχρεώσεις που πιθανώς είναι σε εκκρεμότητα και πρέπει να τις διεκπεραιώσετε. Όμως το μυαλό σας θα τρέχει σε πολλές και διαφορετικές κατευθύνσεις κάνοντας δύσκολο να συγκεντρωθείτε και να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Γι’ αυτό καλύτερα μην έχετε τεράστιες προσδοκίες παραγωγικότητας. Είναι όμως μια αρκετά ευχάριστη μέρα σε θέματα καριέρας. Το απόγευμα ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20/05, εστιάζοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα συλλογικής δουλειάς αλλά και στους στόχους σας. Αυτή η θέση είναι πιο αποδοτική αν συμπράξετε μαζί με άλλους θέτοντας κοινούς στόχους. Ευνοείται ακόμη η παρουσία σας στο διαδίκτυο ή η προβολή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη διάρκεια του μήνα που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Ταύρο θα «μετρήσετε» συμμάχους, θα κάνετε ίσως νέες φιλίες και γνωριμίες και θα προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις που νιώθετε ότι δεν υπάρχει λόγος να τις συντηρείτε στη ζωή σας.

Λέων

Η Παρασκευή έρχεται με περισσότερη ανακούφιση μετά από ένα έντονο ξεκίνημα εβδομάδας που σας πίεσε πολύ και σίγουρα θα πρέπει να βρείτε διαφυγή σε πιο ευχάριστες και χαλαρές διεξόδους. Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης σας χαροποιεί και σας κάνει πιο ενεργητικούς και τολμηρούς στη δράση σας. Ακόμη δίνει μια πιο ερωτική διάσταση στη μέρα. Το απόγευμα ο κυβερνήτης σας Ήλιος προχωρά στον Ταύρο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20/05. Στον τομέα της καριέρας ο Ήλιος στον Ταύρο ωθεί το ενδιαφέρον και την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στο μέλλον των επαγγελματικών σας. Θα χρειαστεί λοιπόν να σκύψετε πάνω από τα προβλήματα και τις απαιτήσεις της δουλειάς για να καταφέρετε να έχετε επιτυχία. Αυτό θα είναι ένα διάστημα που μπορείτε να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας στο χώρο που δραστηριοποιήστε και να γίνετε πιο ορατοί στο επάγγελμα σας. Σαφώς μέχρι τις 20/5 θα έχετε εξελίξεις στα καυτά επαγγελματικά ζητήματα.

Παρθένος

Η μέρα ξεκινά με πίεση σε θέματα δουλειάς και απαιτεί συγκέντρωση και καλό αυτοέλεγχο κι αυτό είναι το στοίχημα σας για σήμερα, καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή θα αποσπά την προσοχή σας από όσα πρέπει να κάνετε. Από το μεσημέρι κι έπειτα θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα προσωπικά σας θέματα, την οικογένεια σας και γενικώς θα περιοριστείτε περισσότερο στο σπίτι ή στο οικογενειακό σας πλαίσιο. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να «πετάξετε» πολύτιμες ώρες από την ημέρα σας για να διασκορπίσετε την ενέργεια σας σε θέματα άλλων. Το απόγευμα ο Ήλιος προχωρά στον φιλικό σας Ταύρο και αρχίζει να γίνεται πιο βοηθητικός σε ό,τι αφορά θέματα επικοινωνίας με τους άλλους ή την απόδοση σας στη δουλειά. Βοηθά να ανοίξετε τους ορίζοντες σας με κάθε τρόπο, κυρίως τους γνωστικούς σας ορίζοντες και να έχετε επιτυχία στις σπουδές ή στα μακροπρόθεσμα σχέδια σας. Με κάποιο τρόπο θα είστε πιο ανήσυχοι νοητικά και τις επόμενες 4 εβδομάδες θα θέλετε να κάνετε διαφορετικά πράγματα στην καθημερινότητα σας που να σας δίνουν ικανοποίηση. Φυσικά θα ευνοήσει ιδιαίτερα και τα ταξίδια.

Ζυγός

Σήμερα σχηματίζεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή απέναντι σας στον Κριό, οδηγώντας σε κάποιες υπερβολές στην επικοινωνία. Από την άλλη μπορεί να μην είστε συγκεντρωμένοι όπως θα επιθυμούσατε στις υποχρεώσεις σας, γιατί το μυαλό σας εύκολα θα παρασύρεται από σκόρπιες πληροφορίες ή επειδή θα περνάτε αρκετή ώρα χαζεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα θέλετε να κάνετε ιδιαίτερα έντονη την παρουσία σας είτε στον φιλικό σας κύκλο, είτε στα μέσα που ακολουθείτε, είτε σε μια νέα ομάδα με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Γενικώς θα θέλετε να κινηθείτε, να επικοινωνήσετε με κόσμο, να έχετε ευχάριστες επαφές και ίσως ετοιμάζεστε και για ένα ταξίδι για να περάσετε κάπου μακριά από το σπίτι σας το Πάσχα. Μετά από ένα ιδιαίτερα έντονο ξεκίνημα εβδομάδας σας αξίζει να περάσετε πιο διασκεδαστικά και χαλαρά. Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο, θέση που θα κρατήσει τις επόμενες 4 εβδομάδες, δίνει έμφαση στα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να ψαχτείτε περισσότερο με το πώς θα ωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, δάνεια, πιστώσεις ή πώς θα περικόψετε κάποια πάγια έξοδα για να ανακουφιστείτε οικονομικά. Από την άλλη, ο Ήλιος στον Ταύρο σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στην Παρθένο θα νιώθετε αρκετά πιο ανάλαφρα σήμερα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό είναι μια θετική όψη και πιθανώς να σκέφτεστε κάποια επαγγελματικά θέματα ή μπορεί να σκέφτεστε κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε υπερβολικά έξοδα τα οποία μπορεί να μετανιώσετε στην πορεία. Γενικά είναι πιο διασκεδαστική η σημερινή μέρα και πιο ήπια από προδιαγραφές μετά από ένα σχετικά πιεστικό ξεκίνημα εβδομάδας. Το απόγευμα ο Ήλιος περνά στον Ταύρο, ακριβώς απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων σας προσωπικών και επαγγελματικών, και απαιτεί να δώσετε περισσότερο χρόνο για να τις εξερευνήσετε και να τις συσφίξετε. Μέχρι τις 20/05 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση ο Ήλιος θα σας ωθήσει να βάλετε στο μικροσκόπιο είτε μια ερωτική σχέση είτε μια συνεργασία παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της. Αν μάλιστα είστε μόνοι-ες μπορεί να κάνετε και ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή να έχετε νέες προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τοξότης

Η σύνοδος ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό δημιουργεί από την μια μεγάλες προσδοκίες στις επαφές σας με τους άλλους κι από την άλλη σας κάνει κάπως πιο ενθουσιώδεις και παρορμητικούς και μπορεί να μην ελέγχετε αυτά που λέτε. Αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή κυρίως όταν συμμετέχετε σε συζητήσεις ή εκφράζετε τις απόψεις σας στο διαδίκτυο ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μην ξεσηκώσετε αντιδράσεις που δεν θέλετε. Το απόγευμα της Παρασκευής ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο και ξεκινά για σας ένα πιο απαιτητικό διάστημα για τις επόμενες 4 εβδομάδες, που θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά και να οργανωθείτε ακόμη καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις είτε έναντι της δουλειάς είτε έναντι της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Ακόμη είναι πιθανό να μάθετε αρκετές παρασκηνιακές κινήσεις και να σας αποκαλυφθούν μυστικά. Αν είχατε παρατήσει τις καλές συνήθειες διατροφής και άσκησης καιρός να ενεργοποιηθείτε.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο της Παρθένου και στο μυαλό σας θα έχετε τα σχέδια σας για το μέλλον. Από την άλλη θα πρέπει να αφιερώσετε και χρόνο στον εαυτό σας, αγαπητοί μου Αιγόκεροι. Καλό είναι να φροντίσετε τον ύπνο σας, τη ξεκούραση σας. Σήμερα προσέξτε επίσης σε ποιον εμπιστεύεστε τα μυστικά σας ή τα σχέδια σας για το μέλλον. Επειδή θα είστε πιο παρορμητικοί και θα έχετε διάθεση να μοιραστείτε τις σκέψεις σας θα πρέπει να είστε και επιλεκτικοί με αυτούς που ανοίγετε την καρδιά σας. Το απόγευμα, ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο και για τον επόμενο μήνα θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα προσωπικών σχέσεων, ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά, τα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία. Σε ιδιαίτερα καλή θέση ο Ήλιος θα αναπτερώσει το ηθικό σας κι έτσι ακόμη και τα δύσκολα θα τα βλέπετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Ήρθε η ώρα να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας προς τα έξω κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι.

Υδροχόος

Το απόγευμα ο Ήλιος περνά στον Ταύρο σε ένα πιο κλειστό, πιο συναισθηματικό τομέα που αφορά κυρίως την προσωπική σας ζωή, αλλά και τα οικογενειακά σας θέματα. Κάποιοι τις επόμενες 4 εβδομάδες μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με ένα χώρο πιθανώς του σπιτιού ή τον επαγγελματικό σας χώρο κάνοντας επισκευές, αναδιακόσμηση ή αλλαγές. Ή ακόμη μπορεί να ασχοληθείτε με ένα εξοχικό ειδικά αν σκέφτεστε να το επισκέπτεστε πιο τακτικά τώρα που σιγά σιγά καλοκαιριάζει. Σας δίνεται μια καλή αφορμή να ασχοληθείτε περισσότερο με τα του «οίκου» σας, αλλά και να βρείτε χρόνο να τον αφιερώσετε στα δικά σας πρόσωπα. Η σύνοδος ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης δημιουργεί έντονη επιθυμία να επικοινωνήσετε με φίλους, να κάνετε κάποια σχέδια για το βράδυ σας μαζί τους, ενώ με κάποιο τρόπο σας χαλαρώνει μετά από αρκετό καιρό που πιεστήκατε σε πολλά επίπεδα.

Ιχθύες

Ενδεχομένως σήμερα να μην καταφέρετε να είστε χαλαροί με τη Σελήνη στην Παρθένο, αγαπητοί μου Ιχθύες, καθώς οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά, στο σπίτι ή τις σπουδές ανάλογα και με την ηλικία ή τη φάση της ζωή σας, δεν θα σας επιτρέψουν χαλαρούς ρυθμούς. Απλά προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας για να καταφέρετε να ξεκλέψετε και λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι αγαπάτε. Μπορεί από την άλλη να υπάρχει ένα κρίσιμο πρόβλημα στη δουλειά το οποίο χρειάζεται επείγουσα αντιμετώπιση και μπορεί να σας πιάνει πανικός. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι η έλλειψη συγκέντρωσης που μπορεί να σας τρώει πολύτιμες ώρες μέσα στη μέρα και να μην είστε όσο παραγωγικοί θα θέλατε. Το απόγευμα ο Ήλιος προχωρά σε μια πιο βολική θέση προς το ζώδιο σας στον Ταύρο ενισχύοντας το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Θα ευνοήσει το λόγο σας προφορικό και γραπτό και το κομμάτι της επικοινωνίας ιδιαιτέρως για τον επόμενο μήνα. Είναι μια καλή θέση για όσους ασχολούνται με επαγγέλματα επικοινωνίας. Θετική θέση για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, για έρευνα, για να ψαχτείτε πιο πολύ στον επαγγελματικό τομέα ή στις σπουδές. Φυσικά οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας θα είναι πιο πιεστικοί και οι επαφές σας με τους άλλους είτε σε φυσικό επίπεδο είτε και μέσω διαδικτύου θα αυξάνονται και θα πληθύνονται. Καλή θέση όμως και για ταξίδια ή διασκεδαστικές εκδρομές.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ