ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: “Μπλόκο” στα Γιάννενα. Συνεχίζεται ο “πράσινος” κατήφορος


Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε ούτε στα Γιάννενα και συνέχισε την «κατηφόρα» του στο πρωτάθλημα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να επικρατεί δίκαια με 1-0, χάρη σε μια γκολάρα του Κλάους Αθανασιάδη με κεφαλιά, στο 74ο λεπτό του αγώνα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Παναθηναϊκού, κάνοντας «βήμα» σωτηρίας στη Superleague και μεγαλώνοντας παράλληλα, την «κρίση» στους «πράσινους», οι οποίοι συνέχισαν τις «τραγικές» εμφανίσεις και στην 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Η απουσία του Μακέντα, αλλά και οι απώλειες των Κουλιμπαλί και Ινσούα στα πρώτα λεπτά, αποδιοργάνωσαν πλήρως το Τριφύλλι, που δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα, να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, «απειλώντας» ουσιαστικά μόνο στο τέλος με το Γιόχανσον.

Ο Κλάους στο 74′ με «καρφωτή» κεφαλιά, πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, στην οποία «κυριάρχησαν» τα σκληρά μαρκαρίσματα.Το παιχνίδι

Το παιχνίδι «στράβωσε» από την αρχή για τον Παναθηναϊκό, αφού έχασε δύο βασικούς του ποδοσφαιριστές, πριν καν ολοκληρωθεί το 20λεπτο, με τους Κουλιμπαλί και Ινσούα να γίνονται αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμών.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εκμεταλλεύτηκε έτσι τις ανισορροπίες στην 11άδα του Τριφυλλιού και πήρε από την αρχή τον έλεγχο της μπάλας, με τους «πράσινους» να δυσκολεύονται να διατηρήσουν την κατοχή.

Το ματς όμως είχε περισσότερα σκληρά μαρκαρίσματα παρά επιθέσεις και ευκαιρίες για γκολ, με τον Αθανασιάδη να χάνει ουσιαστικά τη μοναδική καλή φάση στο πρώτο ημίχρονο, καθώς η «καρφωτή» κεφαλιά του στο 34′, σταμάτησε πάνω στον Διούδη.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του αγώνα όχι μόνο δεν άλλαξε, αλλά σχεδόν… επαναλήφθηκε. Με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ο Αθανασιάδης ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής, με μία πανομοιότυπη κεφαλιά στο 74′ να καταλήγει όμως στα δίχτυα του Παναθηναϊκού, δίνοντας το προβάδισμα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να «πιέσουν» στη συνέχεια για την ισοφάριση και δημιούργησαν ουσιαστικά τις μοναδικές φάσεις τους στο ματς. Στο 87′ ο Γιόχανσον βγήκε μόνος του από δεξιά, αλλά το δυνατό σουτ του απέκρουσε με δυσκολία ο Βελλίδης, ενώ στο 90′ η κεφαλιά του Μαυρομμάτη από εκτέλεση φάουλ, κατέληξε στα δίχτυα, όμως ο Έλληνας αμυντικός είχε υποδειχθεί σωστά σε θέση οφσάιντ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κράτησε έτσι τη νίκη «ανάσα» στη «μάχη» για την παραμονή, ενώ η ομάδα του Γιώργου Δώνη, παραμένει σε… κρίση και κινδυνεύει να μείνει ακόμη πιο πίσω στη διεκδίκηση της 5ης θέσης στη Superleague. Οι συνθέσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Γιάκος (89’ Σιόντης), Κάστρο, Μάνος (80’ Βιντάλ), Αθανασιάδης, Κρίζμαν (69’ Μπατίστ).

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Κουλιμπαλί (7’ Παντελάκης), Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Γιόχανσον, Στάικος, Κουρμπέλης, Ινσούα (20’ Χατζηθεοδωρίδης), Μπουζούκης, Καμπετσής, Χατζηγιοβάνης (75’ Άλτμαν).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ