Νικολέττα Βλαβιανού: «Δεν υπάρχει περίπτωση ο εγγονός μου να με φωνάζει γιαγιά»

Η Νικολέττα Βλαβιανού αποκαλύπτει γιατί δεν θέλει ο εγγονός της να τη φωνάζει «γιαγιά».

Η ηθοποιός, σε συνέντευξή της εξομολογείται ότι ερχομός του εγγονού της την έκανε να αισθανθεί μια άλλη ευθύνη, και μιλά για τη βοήθεια που παρέχει στην κόρη της.

Βοηθάς πολύ την κόρη σου, λειτουργείς με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έκανε η μητέρα σου σ» εσένα, καθώς εκείνη ήταν που μεγάλωσε το παιδί σου.

«Ναι, αλλά εγώ δουλεύω κιόλας, η μητέρα μου δεν δούλευε, ήταν καθ» όλο¬κληρία η μάνα μας. Τώρα, που είναι αρχή, έχω… φάει κάτι ξενύχτια λόγω κολικών μέχρι τις 5 το πρωί, αλλά τι να κάνουμε… θα το περάσουμε κι αυτό. Μοιάζει πολύ στη Μαρία ο μικρός, όμως αλλάζουν τα μωρά».

Τον έχεις στο σπίτι σου;

«Ναι, εγώ τον έχω… το πουλάκι μου. Είναι ό,τι πιο μαγευτικό υπάρχει. Είναι ευλογία και υγεία. Υπάρχει το κλαμπ, το έξω, το ότι θα κάνουμε τα παιδιά σε πολύ μεγάλες ηλικίες και μετά έχουν θέματα οι μητέρες».

Μεγαλώνοντας θέλεις να σε φωνάζει «γιαγιά»;

«Όχι βέβαια, δεν υπάρχει περίπτωση ο εγγονός μου να φωνάζει «γιαγιά»,ούτε εγώ, ποτέ έλεγα τη γιαγιά μου… γιαγιά τη φώναζα Ελένη, με το όνομα της, οπότε ο εγγονός μου θα με φωνάζει «Νικολέτα». Άμα δεν μπορεί, να με φωνάζει «Νινέτα», αρκεί να μη με φωνάζει «γιαγιά». Τη Μαρία την έκανα σε πολύ μικρή ηλικία».
Επαθες το μικρό «σοκ» που περνάνε κάποιες γυναίκες στην ανακοίνωση ότι θα γίνουν γιαγιάδες, θεωρώντας αυτόματα ότι μεγαλώνουν;

«Είναι μια γραμμή που περνάς, όπως όταν πέθανε η μητέρα μου. Εκεί περνάς μια άλλη γραμμή, στην ουσία τότε απογαλακτίζεσαι. Το ίδιο και τώρα, νιώθεις μια άλλη ευθύνη», λέει στο Λοιπόν.

 

 

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ