Mandisa: Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Ήταν μόλις 47 ετών


Σε μια συνέντευξη της η τραγουδίστρια είχε μιλήσει για τη μάχη της με την κατάθλιψη, λέγοντας μάλιστα ότι στο παρελθόν σκεφτόταν να αυτοκτονήσει

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και πρώην διαγωνιζόμενη στο American Idol Mandisa Lynn Hundley, γνωστή ως Mandisa, πέθανε σε ηλικία 47 ετών.

Η τραγουδίστρια διαγωνίστηκε στην 5η σεζόν του σόου, τερματίζοντας στην ένατη θέση. Μετά από αυτό, ξεκίνησε μια σημαντική καριέρα στη χριστιανική μουσική.

Η αιτία του θανάτου της είναι άγνωστη και σύμφωνα με την Daily Mail, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Νάσβιλ στις 18 Απριλίου.

Σε μια συνέντευξη της 2017 στο ABC News, η Mandisa μίλησε για τη μάχη της με την κατάθλιψη, αποκαλύπτωντας ότι σκεφτόταν να αυτοκτονήσει.

«Ακόμη περισσότερο από τη μουσική της, η τραγουδίστρια, η δουλειές της οποίας είχαν γίνει πλατινένιες θα είναι για πάντα γνωστή για την τεράστια καρδιά και την ειλικρίνειά της», ανέφερε ο χριστιανικός ραδιοφωνικός σταθμός K-Love σε μια δήλωση που ανακοίνωσε τον θάνατό της.

Η Mandisa ήταν γέννημα θρέμμα του Citrus Heights της Καλιφόρνια και σπούδασε φωνητική τζαζ στο American River College στο Σακραμέντο και μουσική στο Πανεπιστήμιο Fisk στο Τενεσί.

Η τραγουδίστρια πέρασε από οντισιόν για το American Idol το 2005, αναφέροντας τις ότι στις μουσικές της επιρροές ήταν οι Def Leppard και η Whitney Houston.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ