Τaylor Swift: Ντύθηκε γυναίκα βικτωριανής εποχής και κλείστηκε σε… άσυλο – Η συνεργασία έκπληξη


Το νέο μουσικό βίντεο της Taylor Swift με τίτλο Fortnight είναι εδώ! Η σούπερ σταρ της ποπ μεταμφιέστηκε σε ντίβα της βικτωριανής εποχής με φόρεμα 6,2 χιλιάδων δολαρίων καθώς ο ράπερ Post Malone τη βοηθά να ξεφύγει από ένα άσυλο

Η Τέιλορ Σουίφτ εντυπωσίασε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα 6,2 χιλιάδων δολαρίων, που αποπνέει γοτθική και βικτοριανή αίγλη, καθώς κυκλοφόρησε το νέο της εντυπωσιακό βίντεο κλιπ Fortnight με τον ράπερ Post Malone την Παρασκευή. Η 34χρονη βραβευμένη με Grammy ποπ σταρ που κυκλοφόρησε επίσημα το άλμπουμ της «The Tortured Poets Department» ανέβασε αρχικά ένα ασπρόμαυρο teaser στους θαυμαστές της την Πέμπτη πριν από την πρεμιέρα του μουσικού βίντεο.

Μαζί με την τραγουδίστρια δεν εμφανίστηκε μόνο ο 28χρονος επιτυχημένος δημιουργός των Circles -ο οποίος εμφανίζεται επίσης στο κομμάτι- αλλά και οι πρωταγωνιστές του Dead Poets Society, Ίθαν Χόουκ και Τζος Τσαρλς, οι οποίοι έκαναν την έκπληξη. Λίγες στιγμές πριν ξεκινήσει το βίντεο, ένα ρολόι αντίστροφης μέτρησης εμφανίστηκε στην οθόνη με τον ήχο των γραφομηχανών να ακούγονται μακριά στο βάθος.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε ο τίτλος «Fortnight» και ένα σκηνικό που μιμήθηκε την αρχή ταινίας του βωβού κινηματογράφου. Στη συνέχεια, το βίντεο εστίασε στην Τέιλορ ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι χωρίς στρώμα ενώ ήταν αλυσοδεμένη. Το ίδιο το κρεβάτι ήταν τοποθετημένο ψηλά σε έναν τοίχο μέσα σε ένα μεγάλο δωμάτιο ασύλου.

Στη συνέχεια, ένας γιατρός μπήκε ανάποδα στο ταβάνι κρατώντας ένα δίσκο με φάρμακα, με ένα μπουκάλι με χάπια να φέρει την ένδειξη «Ξέχασέ τον». Η Σουίφτ φορούσε ένα στράπλες φόρεμα αξίας 6.200 δολαρίων από τον Αυστραλό σχεδιαστή Toni Maticevski, το οποίο περιείχε μια εντυπωσιακή λαιμόκοψη καθώς και ένα εφαρμοστό μπούστο. Συνδύασε το εκπληκτικό κομμάτι με διάφανα, λευκά γάντια καθώς και ένα προσαρμοσμένο, vintage τσόκερ με διαμάντια από τον οίκο Joseph Saidian and Sons.

Το έντονο μακιγιάζ της ήταν πιθανώς μια αναφορά στην εποχή του βωβού κινηματογράφου που φαινόταν να είναι ένα θέμα στην αρχή και στο τέλος του μουσικού βίντεο. Ένα κομμάτι στο Tortured Poets Department τιτλοφορείται επίσης Clara Bow – μια ηθοποιός που έγινε σταρ τη δεκαετία του 1920.

Η Σουίφτ πήρε το χάπι «Ξέχασέ τον» και απελευθερώθηκε από τις αλυσίδες, με αποτέλεσμα να κατέβει στο έδαφος ενώ μετά απο αρκετές σκηνές άρχισε να πληκτρολογεί καθώς καθόταν απέναντι από τον Post Malone που φορούσε επίσης ρούχα βικτοριανής εποχής. Ενώ και οι δύο πληκτρολογούσαν, το ζευγάρι άρχισε να τραγουδάει τους ίδιους στίχους και η κάμερα έκοψε για να δείξει ότι ο Τέιλορ έγραφε επανειλημμένα, «Σ’ αγαπώ κι αυτό μου καταστρέφει τη ζωή». Την ίδια στιγμή, οι δυό τους ακούγονταν να τραγουδούν αυτούς τους στίχους.

Λίγο μετά το μουσικό βίντεο που κυκλοφόρησε την Παρασκευή, η Tέιλορ ανέβασε στο Instagram εικόνες από τα παρασκήνια. Μοιράστηκε επίσης ένα μήνυμα στους θαυμαστές της σχετικά με το νόημα πίσω από το μουσικό βίντεο και έγραψε: «Όταν έγραφα το μουσικό βίντεο του Fortnight, ήθελα να σας δείξω τους κόσμους που έβλεπα στο μυαλό μου που χρησίμευσαν ως φόντο για τη δημιουργία αυτής της μουσικής.

Σχεδόν όλα σε αυτό είναι μια μεταφορά ή μια αναφορά σε μια ή άλλη γωνιά του άλμπουμ. Για μένα, αυτό το βίντεο αποδείχτηκε η τέλεια οπτική αναπαράσταση αυτού του δίσκου και των ιστοριών που λέω σε αυτόν». Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προσέφεραν σύντομα τις δικές τους σκέψεις και απόψεις μόλις κυκλοφόρησε το αναμενόμενο μουσικό βίντεο.

Αναφερόμενος στην κοινή εμφάνιση των Τέιλορ και Ποστ Μαλόουν μαζί,κάποιος έγραψε «Μόνο Θρύλοι», ενώ ένας άλλος αναφέρθηκε στην εκπληκτική τους χημεία. Ένας άλλος απλά έγραψε: «Η Σουίφτ ξέρει πώς να κυριαρχεί στον κόσμο» Άλλοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το «πέρασμα» του Ίθαν Χοκ και του Τζος Τσαρλς, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επεσήμαναν οτι το νέο της τραγούδι θυμίζει έντονα ακούσματα από τη Lana Del Rey


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ