Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία


Το αυτόφωρο λήγει απόψε και η ΕΛΑΣ έχει κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό του μπασκετμπολίστα

Η ΕΛΑΣ αναζητεί 29χρονο γνωστό μπασκετμπολίστα, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του για ενδοικογενειακή βία. Πρόκειται για αθλητή που κατάγεται από την Αμερική και γεννήθηκε το 1994.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου η σύντροφός του – αθλήτρια μπάσκετ και αυτή – πήγε στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Γραφείο ενδοοικογενειακής βίας στο ΑΤ της Ομόνοιας καταγγέλλοντας ότι ο αθλητής την ξυλοκόπησε.

Η καταγγέλουσα (επίσης Αμερικανίδα που γεννήθηκε το 1998) τον μήνυσε για σωματικές βλάβες. Ειδικότερα είπε στους αστυνομικούς ότι μετά από λεκτικό επεισόδιο, την έπιασε από τον λαιμό, την χτύπησε με χαστούκια στο πρόσωπο και τέλος την δάγκωσε στην πλάτη.

Η καταγγέλλουσε δήλωσε ότι δεν γνώριζε τη διεύθυνση κατοικίας του συντρόφου της στο Περιστέρι, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, ενώ αρνήθηκε και να μεταφερθεί στην περιοχή του Περιστερίου και να υποδείξει στους Αστυνομικούς το μέρος όπου διαμένει.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η ΕΛΑΣ, παρότι δεν είχε συγκεκριμένη διεύθυνση κατοικίας του αθλητή στο Περιστέρι. Έτσι, τον αναζητησαν χθες στο ΟΑΚΑ ωστόσο ο παίκτης δεν πήγε, δηλώνοντας ασθένεια.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την καταγγέλλουσα για την δυνατότητα να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Panic Button, ότι μπορεί να λάβει την δέουσα ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς, για την δυνατότητα μεταφοράς της στην ιατροδικαστική υπηρεσία, αλλά και για την δυνατότητα μεταφοράς και προσωρινής φιλοξενίας της σε ασφαλή χώρο, πλην όμως δεν επιθυμούσε.

Το αυτόφωρο λήγει απόψε και η ΕΛΑΣ έχει κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό του μπασκετμπολίστα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ