Ηράκλειο: Αστυνομικοί έσωσαν γιαγιά που έπαθε εγκεφαλικό και ήταν κλειδωμένη στο σπίτι


Το περιστατικό συνέβη στο Κράσι Ηρακλείου και η κινητοποίηση δύο αστυνομικών της Χερσονήσου ήταν καταλυτική

Σωτήρια αποδείχθηκε η άμεση κινητοποίηση δύο αστυνομικών για μία 74χρονη γυναίκα από το Κράσι Ηρακλείου. Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε υποστεί εγκεφαλικό που την άφησε καθηλωμένη για ώρες και ανήμπορη να αντιδράσει σε ένα κρεβάτι με την πόρτα του σπιτιού κλειδωμένη.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη (16/4). Το γεγονός ότι η 74χρονη δεν έχει δώσει σημεία ζωής για ώρες έκανε την γειτόνισσα και συγγενή της να ανησυχήσει. Η γυναίκα πήρε τηλέφωνο και ζήτησε την βοήθεια της Αστυνομίας, εκφράζοντας φόβους για τη ζωή της 74χρονης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου και άμεσα έσπευσε στο Κράσι περιπολικό με δύο αστυνομικούς της υπηρεσίας. Οι αστυνομικοί αφού βρήκαν την πόρτα του σπιτιού κλειδωμένη κινήθηκαν περιμετρικά του σπιτιού προκειμένου να εντοπίσουν κατάλληλο σημείο για να μπουν στο σπίτι. Με τη χρήση μιας σκάλας κατάφεραν να φθάσουν σε ένα παράθυρο, το οποίο έσπασαν για να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η 74χρονη ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα στο κρεβάτι με τα μάτια ανοιχτά. Δεν είχε τις αισθήσεις της, είχε όμως σφυγμό. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο κατέφθασε πολύ γρήγορα στο σημείο, παρέλαβε τη γιαγιά και τη μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ