O Lewis Hamilton ξαναχτύπησε!


Ο Βρετανός εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 αποδεικνύει πόσο «μεγάλος» είναι και μακριά από τις πίστες ντριφτάροντας στους δρόμους του Τόκιο!

Ανά εποχή η Formula 1 έχει να επιδείξει μοναδικές προσωπικότητες που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους χάρη σε μοναδικές στιγμές στις πίστες. Ακόμη και για έναν γύρο. Από τον Senna στο Donington Park, τον Schumacher στο Βέλγιο, τον Vettel στη Βραζιλία και πολλές άλλες μαγικές εικόνες…

Και ενώ η πλειονότητα αυτών των μεγάλων οδηγών έλαμπε στις πίστες, ο Lewis Hamilton είναι ίσως ο πρώτος που έχει καταφέρει το αστέρι του να ακτινοβολεί σχεδόν παντού. Από τα πολυτελή στέκια και το χώρο της μόδας, μέχρι τα extreme σπορ και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Όπως για παράδειγμα τις περιπλανήσεις του 39χρονου Βρετανού στους φωτισμένους με νέον δρόμους του Τόκιο. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το μοναδικό θέαμα του επτά φορές πρωταθλητή να ξεσαλώνει με ένα νοικιασμένο λευκό R34 Nissan Skyline GT-R ντριφτάροντας στους δρόμους της πόλης; Και μόλις πρόσφατα, το έκανε ξανά!

Και αυτή τη φορά στο Τόκιο, αλλά πίσω από το τιμόνι ενός μπλε R34 GT-R, με τον «κάμεραμαν» να καταγράφει κάθε στιγμή του Hamilton που ξεκινά ένα νυχτερινό ξεσάλωμα στους δαιδαλώδεις δρόμους της πόλης.

Από τον εμβληματικό Πύργο του Τόκιο που δεσπόζει πάνω από το κεφάλι μέχρι τον παλλόμενο ρυθμό του αυτοκινητόδρομου Shuto Expressway, η οδήγηση του Hamilton είναι ένα μαγευτικό μείγμα γκλαμουριάς και αλητείας.

Καθώς οδηγεί στους φωτισμένους δρόμους κάνοντας άψογα ντόνατς σε άδεια πάρκινγκ, ο Hamilton μας υπενθυμίζει ότι τα ωραία της ζωής για έναν οδηγό της F1 δεν περιορίζονται μόνο στα όρια μιας πίστας.

Τέλος, να πούμε ότι επειδή φέτος το Γκραν Πρι της Ιαπωνίας έγινε νωρίτερα. ο Hamilton είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο Τόκιο, πριν πάει στην πίστα της Σουζούκα. Για να δούμε αν και του χρόνου μας χαρίσει ένα ακόμη απολαυστικό βίντεο.

https://www.instagram.com/reel/C53x2tnrRaQ/


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ