Παγκόσμιο σοκ – Αποκεφάλισαν 6χρονο λόγω θρησκείας (pics)


Την ιστορία έφερε στην δημοσιότητα ΜΚΟ

Μια γυναίκα στη Σαουδική Αραβία δεν φανταζόταν πως θα κατέληξε η επίσκεψή της για προσευχή μαζί με τον 7χρονο γιο της σε τέμενος αφιερωμένο στον Μωάμεθ.

Ο Zakariya al-Jaber έφτασε στην Μεδίνα με ταξί. Κατέβηκαν με την μητέρα του, όταν ένας άγνωστος άνδρας τους πλησίασε, ρωτώντας τους αν είναι Σιίτες. Όταν η γυναίκα απάντησε καταφατικά, ο άνδρας άρπαξε το παιδί από το χέρι, φωνάζοντας πως είναι λάθος μουσουλμάνοι.

Δευτερόλεπτα αργότερα, ένα άλλο αυτοκίνητο σταμάτησε και 3 άνδρες εμφανίστηκαν. Με ένα σπασμένο μπουκάλι, έκοψαν το κεφάλι του παιδιού με την μητέρα του να μένει σοκαρισμένη λίγο πριν καταρρεύσει.

Η ιστορία έγινε γνωστή μέσα από την ΜΚΟ «Shia Rights Way», με έδρα τις ΗΠΑ, υπογραμμίζοντας πως κανένας δεν προσπάθησε να σώσει την άτυχη γυναίκα και τον γιο της.

Κατά άλλες πηγές, ο 6χρονος είχε παραγγείλει από κατάστημα φαγητό και η μητέρα του τον έστειλε να το πάρει. Δράστης, ένας 35χρονος, που καθόταν σε καφετέρια, όταν άρπαξε το παιδί από το χέρι, έσπασε ένα μπουκάλι που είχε στο τραπέζι, σκοτώνοντας τον Zakariya.

Φυσικά και το θέμα έγινε γνωστό παγκοσμίως με τους χρήστες των social media να τιμούν τη μνήμη του 7χρονου Zakariya κάνοντας γνωστή την τραγωδία του…


1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ