Κικίλιας: Η Νέα Δημοκρατία θα αφυπνίσει τη μεσαία τάξη της χώρας


Σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο και κατηγόρησε πως «χρησιμοποιεί την εξωτερική πολιτική της χώρας για να εξωραΐσει την φθαρμένη εικόνα του» άσκησε ο Βασίλης Κικίλιας επισημαίνοντας πως ο Πρωθυπουργός υποτάσσει τα εθνικά συμφέροντα στην προεκλογική του καμπάνια. 

Σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής ο Τομεάρχης Αμυνας της ΝΔ αναφορικά με το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία τόνισε πως ο Πρωθυπουργός «αφού απέτυχε σε κάθε τομέα εσωτερικής πολιτικής, ψάχνει αναβάπτιση στην εξωτερική πολιτική. Με τον τρόπο που χειρίζεται τα εθνικά θέματα βλάπτει τα εθνικά μας συμφέροντα. Δυστυχώς, η επίσκεψή του στην Τουρκία δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Πόσο μάλλον όταν, στις 2,5 ώρες που βρέθηκαν κατά μόνας Τσίπρας-Ερντογάν, κάνεις δεν ξέρει τι ειπώθηκε ή συμφωνήθηκε. Προειδοποιούμε ότι αν ερήμην Κύπρου και Ελλάδας δεσμεύτηκε, ως μη όφειλε, για τα ενεργειακά, με τρόπο που ζημιώνει τις εθνικές επιδιώξεις, θα βρει όλο τον ελληνισμό απέναντί του. Οφείλει να ενημερώσει τους Έλληνες και τις πολιτικές δυνάμεις, αλλιώς, για μια ακόμη φορά μετά τις Πρέσπες, οι συνέπειες των πολιτικών του προοιωνίζονται ολέθριες. Ο κ. Τσίπρας δεν κατανοεί ότι ως πρωθυπουργός οφείλει να υπερασπίζεται εθνικά συμφέροντα, όχι κομματικά, όχι προσωπικά» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Κικίλιας είπε πως την ευθύνη για τη συμφωνία των Πρεσπών, που εκχωρεί μακεδονική γλώσσα, ταυτότητα και εθνότητα στους Σκοπιανούς, την έχουν αποκλειστικά ο κ. Τσιπρας, ο κ. Καμμένος και οι πρόθυμοι βουλευτές τους επισημαίνοντας πως η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει εμπράκτως τα εθνικά μας δίκαια σε όλους τους τομείς – κυρίως τον εμπορικό – και επιφυλάσσεται για τα κεφαλαία ένταξης των Σκοπίων στην Ε.Ε., διαφυλάσσοντας τα εθνικά συμφέροντα

Σχολιάζοντας τα όσα έγιναν στη Βουλή το προηγούμενο διάστημα και τη στάση των 6 βουλευτών ο κ. Κικίλιας είπε πως «ο Αλέξης Τσίπρας κρύβεται πίσω από πρόθυμους μεταφερόμενους, που ελέγχονται για το κίνητρο της πολιτικής τους συμπεριφοράς, για να παραμείνει γαντζωμένος στην καρέκλα της εξουσίας λίγες βδομάδες ακόμη. Θα μείνει στην ιστορία για τον οπορτουνισμό, την περιφρόνηση στους θεσμούς και το ψέμα» τόνισε χαρακτηρίζοντας την πολιτική σχέση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πλέον ως ψυχοπαθολογική καθώς, όπως είπε, φαίνεται ότι τους είναι ευκολότερο να σβήσουν πολιτικά μαζί, παρά να πορευτούν χώρια.

Τέλος ο Βασίλης Κικίλιας επεσήμανε πως η Νέα Δημοκρατία

«θα ανορθώσει την Ελλάδα και θα αφυπνίσει τη μεσαία τάξη της χώρας! Θα δώσει ελπίδα ξανά στους Έλληνες. Με μείωση της φορολογίας και επενδύσεις που θα φέρουν νέες ποιοτικές δουλειές. Με τη φύλαξη των συνόρων μας και την πάταξη της παράνομης μετανάστευσης. Με την επιστροφή της τάξης και της ασφάλειας στις γειτονιές μας. Ήρθε η ώρα να ξαναπάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ