Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Απριλίου

Οι διαφωνίες στη σχέση και τα ζώδια - Σε ποιον περνάει το δικό του;
Οι διαφωνίες στη σχέση και τα ζώδια - Σε ποιον περνάει το δικό του;

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 22η ημέρα του Απριλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Η βούληση του σύμπαντος είναι ισχυρότερη από τη δική μας

Η Σελήνη βρίσκεται από χθες στο ζώδιο του Ζυγού και οι κύριες όψεις της είναι οι αντιθέσεις προς τον ανάδρομο Ερμή και τον Χείρωνα που βρίσκονται στον Κριό κάνοντας μας πιο ευαίσθητους και πιο ευσυγκίνητους κάποιες στιγμές. Θα είναι μάλιστα δύσκολο να εκφράσουμε όπως θέλουμε τα συναισθήματα μας ή τις σκέψεις μας. Ακόμη και τα πιο οργανωμένα πλάνα μας μπορεί τελευταία στιγμή να αλλάξουν, καθώς η βούληση του σύμπαντος είναι πιο ισχυρή από τη δική μας. Ας είμαστε λοιπόν πιο ευέλικτοι στην επικοινωνία με τους άλλους σήμερα και ας έχουμε λίγη παραπάνω ενσυναίσθηση, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Σελήνη σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή: Συναισθηματική προσκόλληση

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, ανάγκη θα εκδηλωθεί για ισορροπία, εξασφάλιση, αρμονική συνύπαρξη, δικαιοσύνη. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, θα υπάρχει δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις και να βρεθούν λύσεις σε ζητήματα που δημιουργούν ανασφάλεια. Σε θέματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στη διαχείριση των εσόδων.

Προσοχή στις σπατάλες και στις αγορές ενθουσιασμού ή καλλωπισμού, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι προνοητικός, προτεραιότητα θα πρέπει να δοθεί στις εκκρεμότητες και στους ανοιχτούς λογαριασμούς. Ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές γνωριμίες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για δικτύωση. Δεν θα λείψουν οι προσεγγίσεις αισθηματικής φύσης, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή παρελθοντικά ζητήματα θα βγουν στο προσκήνιο, δύσκολο θα είναι να ξεκαθαριστούν οι υποθέσεις που δημιουργούν άγχος ή απογοήτευση. Ελλοχεύει κίνδυνος για συναισθηματική προσκόλληση, η εμμονή και η εξάρτηση δεν θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν οι πληγές.

Απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η αισιοδοξία, καλό θα είναι να μη δοθεί έκταση στα παλιά αρνητικά συμβάντα που προκαλούν στρες και αβεβαιότητα. Το ενδιαφέρον θα πρέπει να είναι στραμμένο στο μέλλον και στις νέες προοπτικές, ο εγκλωβισμός στις παλιές αρνητικές υποθέσεις ή σχέσεις θα επιβαρύνει την ψυχολογία, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Είναι περίεργες αυτές οι μέρες που ζούμε και κάποιες φορές όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις οι παρεξηγήσεις ελλοχεύουν. Σήμερα μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσετε κάποιο άτομο σημαντικό για σας είτε είναι συνεργάτης, φίλος, είτε ακόμη κι ο ίδιος σας ο σύντροφος σας, αλλά τα λόγια και οι συμβουλές που θα δώσετε να ακουστούν στ’ αυτιά του σαν κριτική, καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή και τον Χείρωνα στο ζώδιο σας. Ίσως αντί να τους υποδείξετε πώς μπορούν να κάνουν κάτι να δείτε αν μπορείτε να βοηθήσετε ουσιαστικά να κάνουν ελαφρύτερο το φορτίο τους. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε τα όρια σας σήμερα γενικότερα. Προσοχή σε μια ερωτική σχέση η οποία φαίνεται να είναι δελεαστική αν είστε μόνες-οι αλλά μπορεί να κρύβει παγίδες.

Ταύρος

Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν μπορείτε να είστε ευχάριστοι σε όλους αγαπητοί μου Ταύροι, οπότε βγείτε από αυτή την ουτοπία τουλάχιστον σήμερα ιδιαίτερα στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Ό,τι κι αν κάνετε κάποιος θα θέλει περισσότερα ή θα τα θέλει διαφορετικά καμωμένα και στο τέλος μένει μόνο ο θυμός. Εσείς κάντε αυτό που μπορείτε και έχετε να προσφέρετε είτε αφορά τους στενούς συγγενείς σας είτε και κάποιο άτομο από το χώρο της δουλειάς και μην μπαίνετε στη διαδικασία της αποδοχής ή μη των άλλων. Από το να χάσετε κι άλλο χρόνο εξηγώντας ή δικαιολογώντας, βρείτε μια άλλη δραστηριότητα να εκτονώσετε την ενέργεια και τα αρνητικά σας συναισθήματα.

Δίδυμοι

Όσο κι αν θα επιθυμούσατε να έχει η μέρα περισσότερες ώρες ώστε να τα προλαβαίνετε όλα και πάλι το πιθανότερο είναι να γεμίζατε ασφυκτικά το πρόγραμμα σας. Σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που εκτός όλων όσων έχετε κατά νου να κάνετε προκύπτουν κι έξτρα ευθύνες ή απρόοπτα. Τα απρόοπτα σχετίζονται είτε με τη δουλειά και τις καθημερινές σας ευθύνες είτε ακόμη και με θέματα της φυσικής κατάστασης και υγείας. Γι’ αυτό ας είστε πιο προσεκτικοί. Η Σελήνη στον Ζυγό είναι φιλική προς το ζώδιο σας, αλλά όσο πλησιάζουμε προς το βράδυ η αιχμηρή της όψη προς τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να σας δημιουργήσει περίεργα συναισθήματα και τάση για εκνευρισμούς και θυμό.

Καρκίνος

Η Δευτέρα σίγουρα δεν συγκαταλέγεται στις μέρες που η ενέργεια σας είναι στα καλύτερα της, παρόλα αυτά οι υποχρεώσεις σας σάς περιμένουν ακόμη κι αν δεν έχετε καμία όρεξη να ανταποκριθείτε σε αυτές. Μολονότι θα μπορούσατε να μπείτε στη διαδικασία να αναβάλλετε ή να αποφύγετε να κάνετε κάποια πράγματα, καλύτερα να μην το κάνετε γιατί αφενός θα τα βρείτε μπροστά σας κι αφετέρου θα τα έχετε συνεχώς στο μυαλό σας να σας δημιουργούν άγχος. Πιο εύκολο είναι να ξεμπερδεύετε γρήγορα με όλα όσα σας πιέζουν και να κερδίσετε χρόνο να κάνετε αυτά που επιθυμείτε και κυρίως να ξεκουραστείτε. Σήμερα το βράδυ προσέξτε αν κάτι το κρατάτε μέσα σας καιρό και σας βαραίνει πώς θα το εκφράσετε.

Λέων

Πολλές φορές δεν χρειάζεται κάτι να σας πιέσει εξωτερικά για να νιώθετε «κάπως». Υπάρχουν και τα εσωτερικά άγχη και προβλήματα που συσσωρεύετε καιρό και μπορεί να σας ζορίσουν ψυχολογικά ή είναι η σκέψη όλων όσων πρέπει να κάνετε που σας αγχώνει. Σήμερα είναι από τις αρκετά πιεστικές μέρες στο καθημερινό σας πρόγραμμα και καλά θα κάνετε να είστε αρκετά φειδωλοί με τις υποσχέσεις που δίνετε και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε, γιατί μπορεί να φανείτε ασυνεπείς. Αν σας γίνει κάποια πρόταση είτε από φίλους είτε από συνεργάτες φανείτε λίγο συντηρητικοί στο να βιαστείτε να πείτε «ναι» και πάρτε τον χρόνο σας να το σκεφτείτε.

Παρθένος

Σε κυμαινόμενα επίπεδα η ενέργεια και η διάθεση σας σήμερα αγαπητοί μου Παρθένοι, καθώς μπορεί να ξεκινάτε με ορμή και διάθεση να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας και κάπου μέσα στη μέρα να μην έχετε κέφι να κάνετε τίποτε ή να παρατάτε αυτό που ξεκινήσατε με ενθουσιασμό το πρωί. Προσπαθήστε να δουλέψετε ή να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας με ένα πιο μετριασμένο ρυθμό, ώστε να καταφέρετε να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Από την άλλη μπορεί σήμερα να σας φορτώνουν με δικές τους ευθύνες και άλλοι κι όλο αυτό να σας δημιουργεί παράλληλα και εκνευρισμό. Αν και συνήθως δεν αντιδράτε με νεύρα και μπορείτε να ελέγξετε αυτά που λέτε, ίσως σήμερα να μην τα καταφέρετε.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας σήμερα σε όλη τη διάρκεια της μέρας, αλλά μπορεί τα πλάνα που έχετε ή το πρόγραμμα που έχετε καταστρώσει να μην σας βγαίνει με τον τρόπο που θέλετε, κυρίως αν εξαρτάται κι από άλλους είτε είναι οι συνεργάτες σας είτε είναι οι φίλοι σας. Μην το παίρνετε όμως προσωπικά καθώς η μέρα δεν ευνοεί τις συνέργειες, τις ομαδικές προσπάθειες. Αν πρέπει να συμμετέχετε σε κάποια από αυτές προσπαθήστε να είστε όσο πιο ψύχραιμοι μπορείτε κι ευέλικτοι. Βασιστείτε περισσότερο στις δικές σας δυνάμεις και μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Ακόμη, αν έχετε κανονίσει κάτι με το σύντροφο ή τους φίλους σας και τελευταία στιγμή σας το αναβάλλουν μην κακιώσετε μαζί τους.

Σκορπιός

Η Δευτέρα δεν είναι η καλύτερη μέρα για να οργανώσετε τα πάντα με ακρίβεια και να περιμένετε να βγει το πρόγραμμα σας όπως θέλετε. Μπορεί εσείς να έχετε όλη την καλή διάθεση αλλά απρόβλεπτοι παράγοντες να μπαίνουν στη μέση και να σας βγάζουν εκτός του χρονικού πλαισίου που έχετε ορίσει. Αντί να αγχώνεστε όμως και να πιέζετε περισσότερο τον εαυτό σας, μη βάζετε χρονοδιαγράμματα ειδικά αν πρόκειται για τις επαγγελματικές σας ασχολίες. Από την άλλη, οι όψεις σήμερα μπορεί να σας βάζουν σε μια διαδικασία να σκεφτείτε παρελθοντικές σας αποφάσεις για την καριέρα ή και την κατεύθυνση της ζωής σας γενικότερα, αλλά το παρελθόν δεν αλλάζει φίλοι μου. Απλά σκεφτείτε πώς μπορεί να αποφύγετε στο μέλλον να ξανακάνετε τα ίδια λάθη.

Τοξότης

Μολονότι η Σελήνη βρίσκεται στον φιλικό σας Ζυγό σήμερα, μια θέση αρκετά βοηθητική, με την αντίθεση της προς τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να νιώθετε ότι ο χρόνος κυλάει μέσα από τα χέρια σας (ελπίζω γιατί περνάτε καλά) και ίσως δεν προλαβαίνετε να κάνετε όσα είχατε υπολογίσει μες τη μέρα. Από την άλλη μπορεί να δέχεστε προσκλήσεις από φίλους και σας είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε και με ποιους να μοιραστείτε τη μέρα σας. Προς το βράδυ μπορεί να έχετε μια αντιπαράθεση με το σύντροφο σας ή ένα φίλο, όχι όμως σε κάτι καινούριο αλλά ίσως σε κάτι που κρατάτε μέσα σας καιρό και με μια αφορμή ξαναέρχεται στην επιφάνεια. Ίσως είστε θυμωμένοι καιρό με κάτι που δεν το έχετε εκφράσει ή διαχειριστεί.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό, αλλά η αντίθεση της με τον ανάδρομο Ερμή και τον Χείρωνα σκιάζει τη μέρα με πιο βαριά συναισθήματα ή με αρκετή καχυποψία. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για κάποια επαγγελματικά θέματα ή μπορεί κάποιος συνεργάτης να λειτουργεί με έναν τρόπο που νιώθετε ότι προσπαθεί ότι μπορεί να σαμποτάρει τη δική σας δουλειά. Παρόλα αυτά, αν δεν είστε σίγουροι για κάτι μην υποθέτετε τα χειρότερα και σαφώς προσπαθήστε να διαχωρίσετε τα συναισθήματα σας και να εκλογικεύσετε μια κατάσταση, από το να αφήνεστε στο θυμό ή την ένταση να σας παρασύρει σε συμπεριφορές που μπορεί να μετανιώσετε.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στον φιλικό σας Ζυγό στη διάρκεια της μέρας, αλλά οι όψεις αντίθεσης με τον ανάδρομο Ερμή και τον Χείρωνα κάνει δύσκολες κάποιες επαφές σας. Μπορεί ένα φίλος, ένας συνεργάτης ή ακόμη κι ο σύντροφός σας να συμπεριφέρεται κάπως περίεργα σήμερα. Σαφώς δεν είστε μάντης για να ξέρετε τι έχει ο άλλος στο μυαλό του κι επηρεάζει τη συμπεριφορά του. Μπορείτε να ρωτήσετε ευθέως πάντως από το να σπάτε το κεφάλι σας να δείτε για ποιο λόγο μπορεί να υπάρχει μια περίεργη συμπεριφορά. Ενδεχομένως να μην σας αφορά καν και να σχετίζεται με κάτι δικό του. Αν βλέπετε ότι δεν υπάρχει διάθεση να συζητήσει μαζί σας ό,τι τον απασχολεί κοιτάξτε το πρόγραμμα σας και αφήστε του χρόνο.

Ιχθύες

Δεν είναι δύσκολο όταν είσαι ευαίσθητος άνθρωπος με ενσυναίσθηση να χαλάει η διάθεση σου όταν συμβαίνουν τόσα πολλά και δύσκολα δίπλα σου, ακόμη κι αν δεν συμβαίνουν σε σένα τον ίδιο. Η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Ιχθύες σκιάζει λίγο τη διάθεση σας ακόμη κι αν δε συμβαίνει κάτι στη δική σας ζωή που να είναι δυσάρεστο. Αλλά μην αφήνεστε στην απογοήτευση. Είναι διαφορετικό να μην έχεις κέφια κι άλλο να αφήνεις να σε ρουφήξει η απαισιοδοξία και η απογοήτευση για ό,τι συμβαίνει. Κοιτάξτε αν μπορείτε πρακτικά να βοηθήσετε σε κάτι, προστατέψτε όσο μπορείτε τον εαυτό σας κι όσους αγαπάτε και κρατήστε το ηθικό ψηλά όσο κι αν φαίνεται δύσκολο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ