Κατερίνα Βρανά: «Σε έξι μήνες περπατάνε τα παιδάκια και εγώ ακόμη!»


Η Κατερίνα Βρανά, όπως γνωρίζουμε, εδώ και δύο χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας μετά τη νοσηλεία της στη Μαλαισία όπου είχε πάθει ολική ανεπάρκεια οργάνων και είχε πέσει σε κώμα. Τότε, λοιπόν, έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Η ίδια μιλάει για την απίστευτη περιπέτειά της με το γνωστό και πηγαίο χιούμορ της… 

Φαντάζομαι πως είσαι στη φάση να μαθαίνεις όσα τα παιδάκια κάνουν εντελώς ασυναίσθητα…

Ναι! Και μισείς τα παιδάκια που το κάνουν τόσο εύκολα. (γέλια) Σε έξι μήνες περπατάνε τα παιδάκια και εγώ ακόμη! Μαλακία, ε; Παρ’ όλα αυτά, αδυνάτισα πάρα πολύ! Θέλω να το τονίσεις αυτό, Γιώργο, το πόσο αδυνάτισα.

Μα δεν χρειάζεται, φαίνεται και στις φωτογραφίες…

Πάντως το πιο αδύνατο που έχω υπάρξει ήταν εκείνη την εποχή. Όταν ξύπνησα, έλεγα του αδελφού μου (σ.σ. είναι φωτογράφος): «Βάλε μου ένα μπικίνι, να έχω τη φωτογραφία και να λέω “Kοίτα εδώ, μπορεί να πέθαινα, αλλά ήμουν μουν#@*». Ο αδελφός μου μου είπε: «Κατερίνα, έχεις καθετήρα» και τότε του πρότεινα να τον εξαφανίσουμε στο Photoshop!

Σκέφτομαι το σοκ που έζησαν οι γονείς σου όταν έμαθαν πως νοσηλεύεσαι σε κρίσιμη κατάσταση στη Μαλαισία…

Τώρα μαθαίνω και εγώ όλες αυτές τις λεπτομέρειες. Ο γιατρός επικοινώνησε με τους κωμικούς που με είχαν καλέσει για εμφανίσεις στη Μαλαισία. Τους είπε πως με έχουν ρίξει σε κώμα για να με σώσουν και πως πρέπει να επικοινωνήσουν με τους συγγενείς μου.

Πηγή: People


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ