Χωρίσατε και τον θες πίσω; Έτσι θα τα ξαναβρείς με τον άντρα Υδροχόο


Θέλεις να ξανακερδίσεις τον Υδροχόο; Δες το πώς

Τον αγαπάς ακόμα και τον θέλεις πίσω. Υδροχόος άντρας είναι αυτός. Λογικό να σε έχει «μαγέψει» με τον τρόπο του και να έχει μπει για τα καλά στην καρδιά σου. Μην απογοητεύεσαι! Όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει θέληση. Τρόπος για να ξανακερδίσεις έναν άντρα Υδροχόο υπάρχει κι εμείς θα σου τον αποκαλύψουμε!

Δεν είναι βέβαια εύκολος γιατί έχεις να κάνεις με μια… αυθεντία στην επικοινωνία. Θα πρέπει να καταλάβεις ότι έχεις να διανύσεις μεγάλη απόσταση, οπότε οπλίσου με υπομονή. Οι Υδροχόοι δεν είναι δύσκολοι από την φύση τους γιατί είναι ζώδιο του αέρα. Ωστόσο, περιμένουν ο σύντροφός τους να πληροί τις υψηλές προδιαγραφές που έχουν οι ίδιοι στο μυαλό τους. Μην τολμήσεις ποτέ να προδώσεις την εμπιστοσύνη τους!

Είναι ευγενικοί και εξωστρεφείς, ωστόσο μπορούν εύκολα να γίνουν ψυχροί, αδιάφοροι και σκληροί έτσι και τους προκαλέσεις. Εάν ο Υδροχόος άντρας έχει αποφασίσει να σε χωρίσει, τότε ξέχνα τα κολπάκια της αποπλάνησης και μπες στο ψητό. Οι Υδροχόοι είναι ευθείς με την σύντροφό τους, οπότε αν δεν το έχεις και το… μπλα μπλα, μάθε πώς να εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Ο Υδροχόος άντρας θα το σκεφτεί να τα ξαναβρεί μαζί σου, μόνο αν του παρουσιάσεις την προοπτική για μια ειλικρινή και σταθερή σχέση.

Χρειάζεται επιβεβαίωση! Μπορεί να είναι ένας από τους φλερτάκηδες του ζωδιακού, ωστόσο ζηλεύει. Και ζηλεύει αρκετά, παρότι δεν θα το εκφράσει. Δεν του αρέσει καθόλου να απειλείται από άλλους. Ακόμα και αν έχεις χωρίσει με τον Υδροχόο, δεν πρέπει να βγεις ραντεβού με άλλους άντρες. Ο Υδροχόος χρειάζεται την διασφάλιση ότι είναι ο ένας και μοναδικός άντρας στην καρδιά σου. Δείξε του την αγάπη σου με πράξεις.

Χρειάζεται ποικιλία στο σπίτι. Σπάσε την μονοτονία. Ξαναβρές τον εαυτό σου. Αν δει ότι έχεις αλλάξει και ότι είσαι μια νέα… εσύ, θα το ξανασκεφτεί να γυρίσει. Για παράδειγμα, άλλαξε την εξωτερική σου εμφάνιση, βρες νέα χόμπι, υιοθέτησε μια καινούργια συμπεριφορά. Μόλις του τραβήξεις την προσοχή, προσπάθησε να του δείξεις ότι είσαι αφοσιωμένη στο να κάνεις τα πάντα για να δει αυτή την σχέση να πετυχαίνει.

Οι χωρισμοί πάντα είναι δύσκολοι και θα χρειαστείς γερό στομάχι για να μπορέσεις να τα καταφέρεις μέχρι το τέλος και να ξανακερδίσεις την καρδιά ενός Υδροχόου. Άνοιξε την καρδιά σου, να είσαι ειλικρινής, και να μάθεις πώς να βάζεις… «αλατοπίπερο» στην σχέση, κάνοντας ξεχωριστή την κάθε μέρα.

Πηγή: Astrology.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ