Οικογενειακή τραγωδία στις ΗΠΑ: 10χρονος εντόπισε 5 νεκρούς σε σπίτι στην Οκλαχόμα – «Πέθαναν βίαια»


Πέντε άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, βρέθηκαν νεκροί μέσα σε ένα σπίτι στις ΗΠΑ στην Οκλαχόμα Σίτι ανακοίνωσε η αστυνομία. Πιστεύεται ότι είναι μέλη της ίδιας οικογένειας και πέθαναν βίαια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες

Πέντε άνθρωποι – ανάμεσά τους δύο παιδιά – βρέθηκαν νεκροί σε σπίτι στην πολιτεία της Οκλαχόμα των ΗΠΑ, ανακοίνωσε η αστυνομία. Και οι πέντε φαίνεται να έχουν δολοφονηθεί, σύμφωνα με τον λοχία της αστυνομίας, Γκάρι Νάιτ.

«Δεν επρόκειτο για δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα ή κάτι παρόμοιο – αυτοί είναι πέντε άνθρωποι που σκοτώθηκαν», πρόσθεσε. Ο Νάιτ είπε ότι ένας άνδρας και μια γυναίκα ήταν μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι στη νοτιοδυτική πλευρά της Οκλαχόμα Σίτι.

Ο Νάιτ ανέφερε οτι οι νεκροί είναι μέλη οικογένειας και τόνισε ότι η αστυνομία δεν μπορεί ακόμη να αποκαλύψει τι πιστεύουν οι ερευνητές ότι συνέβη, αλλά επιβεβαίωσε ότι «Όλοι πέθαναν βίαια». Άλλα δύο από τα θύματα ήταν μαθητές – ο ένας στην έκτη δημοτικού και ο άλλος στο γυμνάσιο, ενώ το πέμπτο θύμα είχε αποφοιτήσει πρόσφατα από το σχολείο.

Ο έφορος των δημόσιων σχολείων της περιοχής, Τσαρλς Μπράντλεϊ έγραψε ένα email στις οικογένειες τη Δευτέρα, λέγοντας ότι η σχολική κοινότητα ήταν «σοκαρισμένη και οι καρδιές μας είναι ραγισμένες, αυτή η τραγωδία είναι πέρα από κάθε κατανόηση». Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας The Oklahoman, η αστυνομία είπε ότι ένας 10χρονος βρήκε τα πτώματα.

Το περιστατικό διερευνάται ως πυροβολισμός, αφού ένα όπλο βρέθηκε πάνω στο σώμα ενός άνδρα, πρόσθεσαν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ