Spice Girls: Η άγρια κόντρα πίσω από τα χαμόγελα της επανένωσης


Οι Spice Girls, το λαμπερό συγκροτημα των ’90s επανενώθηκε πρόσφατα με αφορμή τα γενέθλια της Βικτόρια Μπέκαμ. Το κλίμα δεν ήταν και το ιδανικό, αποκαλύπτει η εφημερίδα Sun

Δύο πρώην κορίτσια των Spice Girls, η Mέλανι Μπράουν (Mel B) και η Τζέρι Χάλιγουελ «είχαν μια παγωμένη συνάντηση στα 50ά γενέθλια της Βικτόρια Μπέκαμ, αποκαλύπτουν οι βρετανικές ταμπλόιντ. Οι πρώην ποπ σταρ ενώθηκαν ξανά για το πολυτελές πάρτι που έγινε στο Oswald’s στο Λονδίνο και πόζαραν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος Έμα Μπάντον, Βικτόρια Μπέκαμ και Mel C – αν και το κλίμα μεταξύ τους ήταν πολύ κακό, όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων.

Πίσω από τα χαμόγελα, η Sun υποστηρίζει τώρα ότι η 51χρονη Τζέρι και η 48χρονη Mel B είχαν ένταση. Η αποκάλυψη βλέπει το φως καθώς η δεύτερη ισχυρίστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι η Τζέρι λέει ψέματα για την ηλικία της εδώ και χρόνια και δεν είναι 51 ετών, γεγονός που φαίνεται να εξόργισε την πρώην συνεργάτιδά της

Παρά το γεγονός ότι ταξίδευαν μαζί σε όλο τον κόσμο την εποχή της ακμής του συγκροτήματος, η «Scary Spice» ισχυρίστηκε ότι η Τζέρι κρατούσε πάντα το διαβατήριό της κοντά στο στήθος της, ώστε «να μην ξέρει» πόσο χρονών είναι. Οι δυο τους λέγεται ότι κράτησαν απόσταση μεταξύ τους στο πάρτι της Βικτόρια το Σαββατοκύριακο – πριν η Mel B προσπαθήσει να προσφέρει κλαδί ελιάς.

Μια πηγή είπε στο δημοσίευμα της Sun: «Η Μel B προσπάθησε να εξομαλύνει τα πράγματα με τη Τζέρι στο πάρτι, αλλά δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί. Προσπαθούσε να διασκεδάσει με όλο αυτό, αλλά η Τζέρι δεν φαινόταν να ενδιαφέρεται να ακούσει τι είχε να της πει και περιπλανιόταν.

https://www.instagram.com/p/C6ChPCZoH_o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όταν ήρθε η ώρα για την ομαδική τους φωτογραφία, η Τζέρι έμεινε όσο το δυνατόν πιο μακριά από τη Μel B κάτι που δεν ήταν δύσκολο να το δει κανείς. Η Τζέρι ήθελε να είναι εκεί για να γιορτάσει και να γελάσει , όχι να μιλήσει στη Μel για τα ενοχλητικά πράγματα που έχει πει για εκείνη».

Αφού πόζαραν μαζί ατο φακό, αργότερα το βράδυ το πρώην συγκρότημα εθεάθη να τραγουδάει μαζί την επιτυχία του 1997 με τίτλο Stop- σε πλάνα που κατέγραψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Αλλά και πάλι οι δυο γυναίκες εμφανίστηκαν μακριά η μία από την άλλη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε με ένα ενθουσιώδες χαμόγελο στο πρόσωπό του καθώς η ομάδα έδειξε μερικές χορευτικές κινήσεις τραγουδώντας παράλληλα τους στίχους. Στη λεζάντα της ανάρτησης, ο Ντέιβιντ έγραψε στους ακολούθους του, «Πάμε @victoriabeckham @melaniecmusic @officialmelb @emmaleebunton @gerihalliwellhorner» και έβαλε μία σειρά από πολύχρωμα emojis με καρδιά.

Η Βικτόρια – η οποία αργότερα τόνισε ότι η επανένωση με το συγκρότημα ήταν το «καλύτερο δώρο» που μπορούσε να λάβει μοιράστηκε επίσης το απόσπασμα, γράφοντας ήταν «η καλύτερη βραδιά Χρόνια μου πολλά! Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ! #Δώστε γεύση στη ζωή σας» «Η στιγμή που όλος ο πλανήτης περίμενε» έγραψαν μεταξύ άλλων οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που κάλεσαν τις Spice Girls να κάνουν «μια περιοδεία ή κάτι τέτοιο»

https://www.instagram.com/reel/C6AcGP9ocb0/

Τον περασμένο μήνα η Mel B παραδέχτηκε ότι «δεν πιστεύει» ότι η Τζέρι εννήθηκε το 1972, παρά το γεγονός ότι γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της πέρυσι. Μιλώντας στην Olivia Attwood στο επιτυχημένο podcast της «So Wrong It’s Right» η Mel B είπε ότι είναι «λάθος» να λες ψέματα για την ηλικία σου και οι άνθρωποι πρέπει να την αγαπήσουν περισσότερο. Είπε: «Ω, όχι, αυτό είναι λάθος. Ναι, νιώθω ότι πρέπει να σταματήσουμε να το κάνουμε. Αγκαλιαστε την ηλικία σας».

Η Olivia πρόσθεσε: «Η μαμά μου ήταν εδώ τις προάλλες και είπε, Ω, όχι, είναι σωστό, γιατί δεν ξέρω καν πόσο χρονών είναι». Η Mel B πρόσθεσε: «Όχι, κανείς δεν ξέρει πόσο χρονών είναι η Τζέρι. Κανείς δεν έχει δει το διαβατήριό της. Θέλω να πω, ξέρω ότι έχουμε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, αλλά ακόμα δεν ξέρω πόσο χρονών είναι. Λοιπόν, ισχυρίζεται ότι μόλις γιόρτασε τα 50ά της γενέθλια, αλλά δεν την πιστεύω».

Οι Spice Girls είναι ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 1994 και έκανε τεράστιες επιτυχίες όπως το Wannabe (1996) – που βοήθησε στην εκτίναξη της καριέρας τους στη βιομηχανία – καθώς και για τα 2 Become 1 (1996) και Viva Forever (1997). Μία ταινία για τις Spice Girls με τίτλο Spice World, κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους και έγινε εισπρακτική επιτυχία. Ωστόσο, το 2000, το γκρουπ έκανε παύση, ενώ τα μέλη επικεντρώθηκαν στη δική τους σόλο καριέρα.

Οι ερμηνεύτριες ενώθηκαν ξανά από το 2007 έως το 2008 για την περιοδεία Return Of The Spice Girls και άλλη μια φορά για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο.Το 2019, το συγκρότημα συγκεντρώθηκε για άλλη μια φορά για να ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία Spice – αλλά η Μπέκαμ δεν συμμετείχε. Τον περασμένο μήνα, η Mel B δήλωσε ότι οι Spice Girls θα επανενωθούν για την 30ή επέτειο εν μέσω φημών κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής τους στο Loose Women.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ