Αλέν Ντελόν: Ποζάρει στον φωτογραφικό φακό της κόρης του – «Ο δικός μου αθάνατος»


Η νέα φωτογραφία του Αλέν Ντελόν και το μήνυμά του στους θαυμαστές του

Η κόρη του Αλέν Ντελόν δημοσίευσε μία πρόσφατη φωτογραφία του ηθοποιού, «με τη συγκατάθεσή του», όπως σημειώνει, μεταφέροντας δε και τα λόγια του 88χρονου πατέρα της.

Ο Αλέν Ντελόν, ζήτησε συγκεκριμένα από την κόρη του, όπως η ίδια αναφέρει, να καθησυχάσει τους θαυμαστές του και να τους ζητήσει να μην ανησυχούν για εκείνον.

Η Ανούσκα Ντελόν σε ανάρτηση στο Instagram τη Δευτέρα 22 Απριλίου ανέβασε μία φωτογραφία του σπουδαίου ηθοποιού, με πυκνά μούσια και εμφανώς αδυνατισμένο, ο οποίος κοιτάζει την κάμερα με το γωστό, «ατσάλινο» βλέμμα του.

«Την Παρασκευή το πρωί έβγαλα μία φωτογραφία του πατέρα μου. Για εμένα. Ως ανάμνηση των στιγμών μας. Παίρνοντας πρωινό μαζί του νιώθω άπειρη ευγνωμοσύνη για μία μοναδική στιγμή γλυκύτητας στον δικό μου κτηνώδη κόσμο. Τον βρήκα όμορφο, με το αιώνιο, ζωντανό, ατσάλινο βλέμμα του, που μου δίνει αφάνταστη δύναμη. Ο δικός μου αθάνατος», γράφει στη λεζάντα και προσθέτει: «Του έδειξα την φωτογραφία, την βρήκε όμορφη, τόσο όμορφη που τον ρώτησα αν μπορώ να τη μοιραστώ μαζί σας, με το κοινό του που νοιάζεται γι’ αυτόν. Έτσι, με τη σύμφωνη γνώμη του είναι εδώ. Και στην ανησυχία σας απαντά: “Μην ανησυχείτε καθόλου”».

https://www.instagram.com/p/C6EHSTVN-e0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Γάλλος ηθοποιός, 88 ετών σήμερα, πρόσφατα τέθηκε υπό το καθεστώς ενισχυμένης επιμέλειας, ενώ από την αρχή του έτους, που η υγεία του έχει επιδεινωθεί, τα τρία παιδιά του βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη, καθώς πρώτα απέρριψαν την γυναίκα που εμφανίστηκε ως σύντροφός του, ενώ παράλληλα δεν μπορούν να συμφωνήσουν ούτε για το πού θα διαμένει ο πατέρας τους, ούτε όμως και για την θεραπεία που θα ακολουθήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ