Γαλλία: «Θα σε σκοτώσω» – Μαθητής χτύπησε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση


Ο μαθητής σε σχολείο της Γαλλίας άρπαξε τον καθηγητή από τον γιακά τον κόλλησε στον τοίχο, σήκωσε τη γροθιά του και τον χαστούκισε τέσσερις φορές. 

Σοκ προκαλεί η άγρια επίθεση που δέχθηκε ένας καθηγητής από έναν μαθητή του σε σχολείο της Τουλούζης, την Δευτέρα, την ώρα του μαθήματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η Le Figaro, «Ο καθηγητής του έκανε παρατήρηση για τη συμπεριφορά του και ο μαθητής τον άρπαξε από τον γιακά, τον κόλλησε στον τοίχο, σήκωσε τη γροθιά του και τον χαστούκισε τέσσερις φορές. Καθώς συμμαθητές του τον έβγαζαν εκτός σχολικής αίθουσας, ο 14χρονος φώναξε στον καθηγητή «Εσένα, θα σε σκοτώσω»

Σε κατάσταση σοκ ο καθηγητής κατήγγειλε το περιστατικό, όπως και ο διευθυντής του σχολείου. Η Εισαγγελία διέταξε την σύλληψη και κράτηση του έφηβου, ενώ μετά το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε γύρω στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας, ο πρύτανης της Ακαδημίας της Τουλούζης μετέβη στο σημείο για να στηρίξει τον καθηγητή, καταδικάζοντας την επίθεση.

Ο 14χρονος μαθητής έχει αποβληθεί προσωρινά, εν αναμονή του πειθαρχικού συμβουλίου. Σύμφωνα με την πρυτανεία ο εν λόγω μαθητής έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για την απείθαρχη συμπεριφορά του, ενώ έχουν κληθεί και οι γονείς του από τη διοίκηση του ιδρύματος αρκετές φορές.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ