Την διέλυσε και σκόρπισε τρόμο στην Premier League. “Εξάρα” Σίτι στην Τσέλσι – video


Η Μάντσεστερ Σίτι ισοπέδωσε την Τσέλσι, επικρατώντας εντός έδρας της ομάδας του Σάρι με 6-0 στο «Έτιχαντ», και μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν υπερηχητική κόντρα στην Τσέλσι, διαλύοντας εντός έδρας την ομάδα του Λονδίνου με 6-0, στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Premier League.

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα  ανέβηκε ξανά στην κορυφή της κατάταξης, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων (αλλά κι ένα ματς παραπάνω) από την ισόβαθμή της Λίβερπουλ.

Οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το παιχνίδι από νωρίς, μιας και προηγήθηκαν με 4-0 στο πρώτο 25λεπτο (!),  με δύο γκολ του Αγουέρο, ένα του Στέρλινγκ κι ένα του Γκιντογάν.

Αν και προσωρινά «κατέβασαν στροφές», οι πρωταθλητές πάτησαν ξανά γκάζι στο β΄ ημίχρονο και πέτυχαν άλλα δύο γκολ, με πέναλτι του Αγουέρο (δεύτερο χατ-τρικ στα τελευταία τρία ματς) και σουτ του Στέρλινγκ.

Η ήττα ρίχνει την Τσέλσι στην έκτη θέση και φέρνει τέταρτη πλέον τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κατάφερε μετά την αλλαγή προπονητή να καλύψει διαφορά έντεκα βαθμών από την προνομιούχο τετράδα.Δείτε τα γκολ της Σίτι

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Φερναντίνιο (75′ Νταβίντ Σίλβα), Γκιουντογκάν, Ντε Μπράινε (68′ Μαχρέζ), Στέρλινγκ, Μπερνάρντο Σίλβα, Αγκουέρο (65′ Γκαμπριέλ Ζεζούς)

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρίντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Αλόνσο (73′ Έμερσον), Ζορζίνιο, Καντέ, Μπάρκλεϊ (52′ Κόβατσιτς), Πέδρο (66′ Λόφτους-Τσικ), Ιγκουαΐν, Αζάρ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ