Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 24 Απριλίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 24η ημέρα του Απριλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Ημέρα έντασης και απροόπτων

Η Πανσέληνος του Απριλίου σχηματίζεται τα ξημερώματα στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού με τη Σελήνη στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, κάνοντας την Τετάρτη μια μέρα με ιδιαίτερη ένταση και ίσως και κάποια απρόοπτα. Στην πορεία της η Σελήνη δεν θα σχηματίσει άλλες όψεις. Η αντίθεση Σελήνης-Ήλιου, η απαραίτητη προϋπόθεση για να σχηματιστεί μια Πανσέληνος, δημιουργεί ένα κλίμα πόλωσης κι από την άλλη με κάποιο τρόπο καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο επιλογές τι θέλουμε περισσότερο. Δεν χρειάζεται όμως να βιαζόμαστε. Για να είμαι σαφής, αυτή τη στιγμή το να είμαστε παρορμητικοί στις αποφάσεις μας και να εκδηλώνουμε είτε τις απόψεις είτε τη δράση μας χωρίς να έχουμε επεξεργαστεί σωστά τα όποια δεδομένα είναι απλά επικίνδυνο. Επειδή το συναίσθημα πάει μπροστά, η τάση θα είναι να μεγαλοποιούμε τα πράγματα και να τα δραματοποιούμε, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Πανσέληνος στον Σκορπιό: Αλλαγές στον τρόπο σκέψης

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού, μας καλεί να εισχωρήσουμε στο βάθος του εσωτερικού μας κόσμου, να λύσουμε τα υποσυνείδητα συμπλέγματα και να δώσουμε απαντήσεις στα υπαρξιακά ερωτήματα. Τα συμβάντα θα φέρουν συνειδητοποιήσεις που θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης, ενισχύονται οι εσωτερικές άμυνες, φωτίζονται τα σκοτεινά σημεία που οδηγούν στην καχυποψία και στην ανασφάλεια.

Σε ψυχολογικό επίπεδο οι κυκλοθυμίες και τα σκαμπανεβάσματα θα δώσουν το έναυσμα να αναλυθεί ο εσωτερικός κόσμος, θα υπάρχει δυνατότητα να λυθούν οι ψυχικοί κόμποι και να εντοπιστούν ποια είναι εκείνα τα σημεία που φέρνουν ενδοιασμούς και ηττοπάθειες. Η αυτό-ψυχανάλυση θα είναι ένας σωστός τρόπος για να ενισχυθεί ο αμυντικός μηχανισμός και να μείνουν στην άκρη οι άτοπες φοβίες.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν ανοιχτά, να μιλήσουν για τα επίμαχα ζητήματα που δημιουργούν αβεβαιότητα. Η δυναμικότητα σε συνδυασμό με τον ορθολογισμό θα βοηθήσουν να δοθεί οριστικό τέλος στις τοξικές σχέσεις.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα υπάρχει δυνατότητα για βελτίωση, όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο οργανωμένες θα είναι οι ενέργειες. Ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν έσοδα, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση. Στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν ρίσκα το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός, έντονη θα είναι η διαίσθηση, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Μπορεί να νιώθετε «κάπως» σήμερα ή περισσότερο εσωστρεφείς και χωρίς πολλά κέφια με την Πανσέληνο στον Σκορπιό. Η Τετάρτη είναι μια ιδιαίτερη μέρα που όλοι κάτι θα θέλουν και θα σας απευθύνονται, αγαπητοί μου Κριοί, δημιουργώντας σας έτσι μια εσωτερική πίεση καθώς θα προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε στις δικές σας προτεραιότητες και δεν θα σας αφήνουν στην ησυχία σας. Τουλάχιστον προσπαθήστε εσείς να συγκεντρωθείτε σε ένα-δυο σημαντικά πράγματα για να μη χάσετε τη μέρα σας και πείτε και μερικά όχι. Είναι μια καλή μέρα για να πάρετε μόνοι σας τις αποφάσεις σας, αλλά δεν είναι κακό να ακούσετε τη γνώμη ειδικών αν σας απασχολεί κάτι συγκεκριμένο που χρειάζεται ειδικές γνώσεις. Ένας τομέας που θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα σήμερα είναι αυτός των οικονομικών και ίσως θα χρειαστεί να φροντίσετε κάποιους λογαριασμούς. Από την άλλη μπορεί να υπάρχουν πολλά έξοδα και να αγωνιάτε πώς θα τα καλύψετε.

Ταύρος

Η μέρα ξεκινά με αρκετές έγνοιες αλλά στην πορεία νιώθετε μεγαλύτερη ένταση, καθώς η Σελήνη μετά το σχηματισμό της Πανσελήνου εξακολουθεί να δίνει έμφαση στις σχέσεις σας που γίνονται η σημαντική προτεραιότητα της ημέρας. Δυστυχώς όμως με έντονη πίεση τόσο από την πλευρά σας όσο από την πλευρά των άλλων, είτε είναι οι συνεργάτες σας είτε ο σύντροφος και οι φίλοι. Σε κάθε περίπτωση, όταν έχουμε Πανσέληνο η ασφαλέστερη οδός είναι αυτή της δράσης και παράλληλα της ψυχραιμίας. Προσπαθήστε το άγχος που έχετε για την εξέλιξη κάποιων θεμάτων είτε της δουλειάς είτε των προσωπικών σας στόχων να μην το προβάλλετε στους ανθρώπους γύρω σας και εστιάστε στο εδώ και τώρα από το να σκέφτεστε το μέλλον. Από την άλλη, σταματήστε να δικαιολογείτε ίσως κάποιες δύσκολες ή κακές συμπεριφορές των άλλων κρύβοντας έτσι την ενόχληση σας. Καλύτερα να είστε ευθείς και ειλικρινείς με το απαραίτητο τακτ βέβαια σε αυτά που θα πείτε. Μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση και να διασωθεί μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική.

Δίδυμοι

Καθώς η Σελήνη μετά το σχηματισμό της Πανσελήνου τα ξημερώματα συνεχίζει την πορεία της στον Σκορπιό δημιουργεί ένα κλίμα αυξανόμενου εκνευρισμού και πίεσης στην μέρα σας. Ενδεχομένως κάτι να μην σας πηγαίνει όπως το θέλετε στη δουλειά σας, να υπάρχει αυξημένο άγχος για μια προθεσμία που έχετε ή για ένα συγκεκριμένο όγκο δουλειάς, ή ακόμη μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με συνεργάτες σας ή να σας απογοητεύει ίσως ο τρόπος που δουλεύουν. Από την άλλη δεν χρειάζεται εσείς να αναλαμβάνετε και ευθύνες άλλων και να φορτώνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα. Σε αυτή την περίοδο πρέπει να προσπαθείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και όχι να τη σπαταλάτε. Μια μέρα που μπορεί πιο εύκολα να κουραστείτε, γι’ αυτό ασχοληθείτε πιο πολύ με τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και της υγείας.

Καρκίνος

Καθώς μετά το σχηματισμό της Πανσελήνου τα ξημερώματα η Σελήνη συνεχίζει στον Σκορπιό το κλίμα ζωντανεύει, αλλά μαζί μπορεί να ζωντανέψουν και κάποιες εντάσεις. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς με τους άλλους σε ό,τι αφορά αυτό που νιώθετε, μην το πάτε πλαγίως κατά τη συνήθη τακτική σας κι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με ένα συνεργάτη ή ένα πρόσωπο σημαντικό στη ζωή σας καλύτερα να μιλήσετε ξεκάθαρα για το πώς νιώθετε, παρά να ακούσει μισόλογα από άλλους και στο τέλος να υπάρχουν παρεξηγήσεις. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας μπορεί να σας απασχολήσουν, ενώ μπορεί η πίεση να προκύπτει κι από ένα μεγάλο έξοδο που ίσως θέλετε να κάνετε αυτή τη στιγμή για μια απαραίτητη αγορά.

Λέων

Η έμφαση σήμερα με την Πανσέληνο στον Σκορπιό είναι στο χώρο του σπιτιού, αλλά από την ίδια πηγή φαίνεται ότι προέρχεται και κάποιο στρες. Φυσικά και από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις που έχετε στην καριέρα μπορεί να προκύψει ενόχληση. Η Σελήνη στην πορεία της στον Σκορπιό δείχνει ότι δεν θα βρείτε μεγάλη ηρεμία ούτε στο σπίτι ούτε και στη δουλειά, καθώς μπορεί οι σχέσεις τόσο με αυτούς που συμβιώνετε όσο και με αυτούς που συνεργάζεστε να περνούν κάποια σκαμπανεβάσματα. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί και μην αντιδράτε σπασμωδικά σε ό,τι μπορεί να συμβαίνει. Από την άλλη μπορεί να υπάρχουν και κάποια απρόοπτα που δεν μπορείτε να τα ελέγξετε κι αυτά να σας ενοχλούν.

Παρθένος

Με μια φρενίτιδα έρχεται η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Παρθένοι, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό να δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση στην καθημερινότητα σας. Έτσι θα έχετε πολλά να κάνετε κι ευτυχώς που είστε τύποι που εύκολα συγκεντρώνεστε στις υποχρεώσεις σας και ταυτόχρονα μπορείτε να βγάζετε πέρα περισσότερα από 1-2 πράγματα. Όμως μην ξεχνάτε ότι έχουμε ζόρικες όψεις και η σημερινή μέρα μπορεί να σας παιδέψει λίγο περισσότερο, γιατί μπορεί να προκύψουν κι έκτακτες υποχρεώσεις που δεν έχετε υπολογίσει και να σας πετάξουν εκτός προγράμματος. Εσείς προσπαθήστε να μην σας πιάνουν ψυχαναγκασμοί να πάτε κατά γράμμα με όσα έχετε υπολογίσει και αφήστε και πολύ περιθώριο για αυτοσχεδιασμό. Ευτυχώς είστε καλοί και σ’ αυτό.

Ζυγός

Προσπαθήστε να προετοιμάσετε τον εαυτό σας ψυχολογικά για να ανταποκριθείτε στην πορεία της ημέρας στις πολλές απαιτήσεις που μπορεί να παρουσιάζονται τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας ταλαιπωρήσει σήμερα ή μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιο έξοδο που δεν είχατε υπολογίσει είτε για το σύντροφο σας είτε για κάποιο σας παιδί. Από την άλλη μπορεί να ανακαλύψετε κάποια στοιχεία κακοδιαχείρισης είτε στον οικογενειακό ή στον επαγγελματικό σας προϋπολογισμό, ή κάποιες «τρύπες» που θέλουν άμεσα κλείσιμο. Πέρα από αυτό φαίνεται κι ότι κι η διάθεση σας μπορεί να είναι λίγο πιο βαριά από το σύνηθες κυρίως εξαιτίας κάποιας αγωνίας που μπορεί να έχετε για το μέλλον.

Σκορπιός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σχηματίζοντας την Πανσέληνο του Απριλίου κι ενώ σε γενικές γραμμές είστε πολύ καλοί στο να ελέγχετε το συναίσθημα σας, σήμερα μπορεί να ανακαλύψετε ότι αυτή η αρετή σας μπορεί να πάει κάλλιστα περίπατο αν κάποιος-α σας προκαλέσει σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ή αν εξαιτίας όλων αυτών που έχετε να κάνετε δεν έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με ό,τι θέλετε εσείς οι ίδιοι. Και μολονότι δεν είστε άνθρωποι των αναβολών, η συμβουλή μου είναι να προτιμήσετε τις επόμενες ημέρες για να βάλετε κάτι πιο δύσκολο και απαιτητικό και να μη χαθείτε σήμερα στα νεύρα και την ένταση πιέζοντας τον εαυτό σας και τους άλλους.

Τοξότης

Η Σελήνη σχηματίζει την Πανσέληνο του Απριλίου στον Σκορπιό και όσο παραμένει σε αυτό το ζώδιο στο υπόλοιπο της ημέρας δημιουργεί ένα κλίμα πόλωσης. Σε αυτή την περίπτωση αγαπητοί μου Τοξότες το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να απέχετε συνειδητά από έριδες και εντάσεις στη δουλειά ή απ’ όπου αλλού μπορεί να προκύψουν, να πάρετε τα πράγματα πιο χαλαρά και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες χωρίς να μοιράζετε το χρόνο σας για να εξυπηρετήσετε άλλους. Πιθανώς να νιώθετε κουρασμένοι ή άτονοι, οπότε καλύτερα να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω ή να ξεκουραστείτε από το να μιλάτε στα τηλέφωνα ή να προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με τα προβλήματα των άλλων. Αφουγκραστείτε τον εαυτό σας, τα συναισθήματα σας. Πιο πολύ θα σας ωφελήσει ένας περίπατος ή λίγος διαλογισμός αν γνωρίζετε, παρά η επαφή με κόσμο μια μέρα σαν τη σημερινή.

Αιγόκερως

Καθώς η Σελήνη σχηματίζει Πανσέληνο στην αντίθεση της με τον Ήλιο τα ξημερώματα, στην πορεία της ημέρας εξακολουθεί να σας ζορίζει λίγο. Πιθανώς να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στο χώρο εργασίας ανάμεσα στους συνεργάτες σας ή να έχει προκύψει κάτι σε μια φιλική σχέση που χρειάζεται διερεύνηση πριν βγάλετε συμπεράσματα. Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά δεν σας αφήνουν να κάνετε τη δουλειά σας όπως θα θέλατε και στους ρυθμούς που επιθυμείτε κι αυτό προσθέτει και σε σας άγχος και στρες. Φυσικά ενδέχεται να θέλετε να κάνετε και κάποιες παρατηρήσεις εσείς οι ίδιοι σε άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον αν νιώθετε ότι δεν υπάρχει η σύμπνοια που θέλετε ή δεν δουλεύουν για τους κοινούς σκοπούς σας.

Υδροχόος

Καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει από χθες το ζώδιο του Σκορπιού και τα ξημερώματα ολοκληρώνει την Πανσέληνο του Απριλίου, σήμερα τα πράγματα μες την μέρα αποκτούν ξαφνικά μια διάσταση έντασης, ενώ οι ρυθμοί μπορεί να γίνουν πιο ασφυκτικοί. Μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο προς αντιμετώπιση στη δουλειά ή στο σπίτι κι αυτό να σας δημιουργήσει άγχος αλλά και εκνευρισμό. Κοιτάξτε να είστε ψύχραιμοι και μην αντιδράτε σπασμωδικά αν κάποιος σας κάνει κριτική ή προσπαθεί να σας προκαλέσει. Μια μέρα είναι θα περάσει άλλωστε. Οι αντιπαραθέσεις αν είναι γόνιμες και πιστεύετε ότι κάπου θα οδηγήσουν αξίζει να γίνουν, αλλιώς η αποστασιοποίηση είναι η καλύτερη οδός.

Ιχθύες

Η σημερινή μέρα μπορεί να σας βάλει δύσκολα αγαπητοί μου Ιχθύες, αφού μετά το σχηματισμό της Πανσελήνου η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό δημιουργώντας ένα σχετικό νευρικό κλίμα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι περισσότερο σε θέματα επικοινωνίας με τους άλλους στη δουλειά, ή στις επαφές σας με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε για τον οποιοδήποτε λόγο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγετε μια συζήτηση ή να βάλετε πάλι κάτω από το χαλάκι ό,τι σας προβληματίζει. Αντιθέτως με ειλικρίνεια πρέπει να εκφράσετε την αντίθεση ή τον προβληματισμό σας σε κάτι, γιατί έτσι θα έχει και περισσότερες πιθανότητες να λυθεί κιόλας. Από την άλλη μπορεί να προβληματίζεστε περισσότερο για τα θέματα της επικαιρότητας. Προσπαθήστε να εστιάσετε όμως στον εαυτό σας περισσότερο και τι θα μπορούσατε να αλλάξετε εσείς μέσα στην ημέρα για να την περάσετε καλύτερα και ίσως έτσι άθελα σας να είστε βοηθητικοί και στους άλλους.

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ