Χειροπέδες στον βαρύμαγκα Φλώρο μετά τις μπουνιές – Κινδυνεύει με φυλάκιση έως 10 έτη

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο έλαβε ο Κωνσταντίνος Φλώρος
Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο έλαβε ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Χειροπέδες στον βαρύμαγκα Φλώρο μετά τις μπουνιές – Κινδυνεύει με φυλάκιση έως 10 έτη – Άμεση άρση της βουλευτικής του ασυλίας

Συνελήφθη ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος μετά την επίθεση με μπουνιές το πρωί της Τετάρτης κατά του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου.

Μετά από έντονο φραστικό επεισόδιο, ο Φλώρος κινήθηκε προς το μέρος του Βασίλη Γραμμένου και του κατάφερε μπουνιές. Να τονίσουμε εδώ, πως ο Βασίλης Γραμμένος είναι πρώην μποξέρ, παρόλα αυτά, δεν αντέδρασε στην επίθεση Φλώρου.

Χειροπέδες στον βαρύμαγκα Φλώρο μετά τις μπουνιές - Κινδυνεύει με φυλάκιση έως 10 έτη
Χειροπέδες στον βαρύμαγκα Φλώρο μετά τις μπουνιές – Κινδυνεύει με φυλάκιση έως 10 έτη

Στο νοσοκομείο ΓΝΑ αυτή την ώρα ο Βασίλης Γραμμένος

Μετά την άνανδρη επίθεση του Φλώρου, ο Βασίλης Γραμμένος που έχασε την ισορροπία του από την αιφνιδιαστική επίθεση, έπεσε στο πάτωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Άμεσα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της βουλής, ενώ αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις, κυρίως στην περιοχή του κεφαλιού.



Κωνσταντίνος Φλώρος: Το παρελθόν της κόντρας με τον Βασίλη Γραμμένο

Ο Βασίλης Γραμμένος οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες

Παρελθόν φαίνεται πως έχει η κόντρα του Βασίλη Γραμμένου και του Κωνσταντίνου Φλώρου.

Μετά τις πρωτοφανείς εικόνες και τις μπουνιές του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, έρχεται στο φως η κόντρα τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, κατέθεσε αγωγή κατά του πατέρα του ανεξάρτητου πια βουλευτή, Κωνσταντίνου Φλώρου, για συκοφαντική δυσφήμιση διά του τύπου και εξύβριση.

Χειροπέδες στον βαρύμαγκα Φλώρο μετά τις μπουνιές - Κινδυνεύει με φυλάκιση έως 10 έτη
Χειροπέδες στον βαρύμαγκα Φλώρο μετά τις μπουνιές – Κινδυνεύει με φυλάκιση έως 10 έτη(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος σήμερα γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο, την ώρα που στην Ολομέλεια ήταν σε εξέλιξη συζήτηση για το αίτημα άρσης ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου έπειτα από αίτημα του πατέρα του ανεξάρτητου σήμερα βουλευτή.

Ο κ. Γραμμένος οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.



Μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο Φλώρος ισχυρίστηκε πως προηγήθηκε λεκτικό επεισόδιο εντός της αιθούσης για την άρση ασυλίας του Βελόπουλου. Συμφωνα με τον Φλώρο ειπώθηκαν τα εξής:

Κ. Φλώρος: Οι δικαστές θα κρίνουν τι θα γίνει με τον Βελόπουλο.

Β. Γραμμένος: Βούλωσε το εσύ σκουπίδι

Κ. Φλώρος : Άντε.

Β. Γραμμένος: Γ@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γα@@@ θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιόπ@@.

Αμέσως μετά, οι δυο τους βγήκαν έξω από την αίθουσα και τότε ο Κωνσταντίνος Φλώρος τον έπιασε από το λαιμό και τον έριξε κάτω.

Η Ελληνική Λύση κάνει λόγο για απρόκλητη επίθεση, κεφαλοκλείδωμα, γρονθοκόπημα, Ο βουλευτής αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο ιατρείο της Βουλής και θα μεταφερθεί στο Γ.Ν.Α.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ